اتاق چت راسخون
سلام
خوبین ؟
چه خبر ؟
ما بهتریم، خودم گهگاهی سرفه میکنم، امروز بالاخره کارنامه شاگردام آماده شد و براشون فرستادم
سلامتی بهترین خبر
سلام صبح بخیر
سلام و عرض ادب و احترام به شما کاربر گرامی جوادی نژاد...چقدر دیر به دیر یا دور به دور به اتاقچت راسخون سر میزنید...
لطفا بیشتر به اتاق چت تشریف بیارید...برای شما و خانواده گرامی سلامتی و تندرستی ارزومندم...
از لطف شما ممنونم. چشم حتما سعی می کنم بیشتر به اتاق چت سر بزنم. برای شما و همه بزرگواران آرزوی سلامتی و بهروزی دارم
ماهم آرزوی سلامتی واسه همیهنانمون داریم
باسلام اول هفته همگی بخیر
دوستان
اعمال ماه رجب فراموش نشودتاچندوقت دیگه ماه شعبان باروزهای عیدش هم فراخواهدرسید
باسلام وصبحتون متعالی
سلام به فرشون عزیز و به برادران و خواهران غایب...
هرکجا هستید ایام به کام ان شالله
دوستان
یک سری به این لینک بزنین ضررنداره.تشکر
کسب درآمد اینترنتی ..جذاب...پرسود.....کم وقت....انزژی زا...هر کسی سراغ داره لینک بذاره....ممنونم...
سلام وصبح بخیر
سلام به این صبح دگرتون...خواستم چون تنهایی اومدی این چند روز یک تشکر دیگر هم داشته باشیم....بچه های اتاق چت هنوز م در اعتصاب هستند...
دوروزه پیش بارون ثمربخش عالی ای اومدکلاهفته پیش روهم شاهدریزش تعمت الهی هستیم
اصفهان نیم ساعت بارون زد هیچکجا هم معلوم نبود که چی شد
باتوجه به طرح صیانت مجلس احتمال زیلدکشورمنبعدازاینترانت استفاده خواهدکردامابنظرمن اول بایستی زیرساخت های برنامه های پیام رسان داخلی درست بشه مثل آی گپ که درحال حاضرویژگیهای یک نرم افزارمثل واتساپ رونداره یاسروش
فرشون عزیز...
صیانت مجلس فایدهای نداره...تا شرایبط اقتصادی درست نشود...اینها بهانه هست ....خیلی از خلق الله دارن از راه اینترنت نون میخورن......فعلا که آقای رئیسی هم اندر خم یک کوچه پرپر میزنه...همه چی هم گرونتر شده...گفتیم حداقل با اومدن ایشون...ارزونی پیش کش..این ملت .چون امکانش نیست... ولی حداقل جلوی گرونی را می گیره...گرونتر نشه...که هر روز میگیم ..دریغ از دیروز...
شایدبخاطراستخراج رمزارزهاهم باشه،ماینرهاوبرق شدیدی که استفاده میشه درکشور
نگرانی نداره با دادن 15 لیتر بنزین به اونهایی که ماشین ندارن همه چی درست میشه.....
باسلام ونیمه شب آدینه تون بخیر
با سلام نیمه روز شنبه ی شما هم بخییر ...ان شالله عاقبت بخیرباشید...
شنیده هاحاکی ازآن است که می خواهندسرعت اینترنت روزیادکننداحتمالاهمون اینترنت داخلی شایدم اینترانت!
این چند سال هست همین بازی هست...نمتونن چون زیر ساخت نداره ایران....اینترانت باید رایگان باشه نه پولی...
روزعشق روامیرعلی باعلیسان داره که بوجودش افتخارمیکنه،علیسان کوچولوروزت مبارک
سپاس بی پایان
خیلی ممنونم اقا فرزاد عزیز واقعا که دوران تازه ای از زندگی رو دارم تجربه میکنم بهتره بگم دارم عشق میکنم
تازه داری زندگی میکنی البته فرزندکمی ازاستراحت رومی گیره وکمی بیشترآدموپیرمیکنه اماروحیه شمازبونزده وخونه بدون بچه شیرینی نداره
آسمانی ارعوانی از جنس فرزاد و. امیرعلی....بهترین سال و روز و ساعت و ثانیه را براتون آرزومندم...
سلام
خوبین ؟
چه خبر ؟
ما بهتریم، خودم گهگاهی سرفه میکنم، امروز بالاخره کارنامه شاگردام آماده شد و براشون فرستادم
سلامتی بهترین خبر
برا ی شما فزراد عزیز و فاطمه سادات ...سیده انجمن... معلم گرامی و دیگر عزیزان زحمت کش عرصه فرهنگ و دانش بهترین موفقیت ها را آرزومندیم....
سلام صبح بخیر
سلام و عرض ادب و احترام به شما کاربر گرامی جوادی نژاد...چقدر دیر به دیر یا دور به دور به اتاقچت راسخون سر میزنید...
لطفا بیشتر به اتاق چت تشریف بیارید...برای شما و خانواده گرامی سلامتی و تندرستی ارزومندم...
از لطف شما ممنونم. چشم حتما سعی می کنم بیشتر به اتاق چت سر بزنم. برای شما و همه بزرگواران آرزوی سلامتی و بهروزی دارم
ماهم آرزوی سلامتی آرزوی ماست..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...............و این است عمری که رفت و می رود...میتونی جلوشو بگیری بسم الله...ربطش را بلدی برام بنویس..