راسخون

اتاق چت راسخون

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

صبحتون بخیر

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام 

خوبین ؟

چه خبر ؟

ما بهتریم، خودم گهگاهی سرفه میکنم، امروز بالاخره کارنامه شاگردام آماده شد و براشون فرستادم 

علیک سلام

منکه عالی،اون سرفه هامدتی هست حدوددوهفته امابستگی به قدرت بدن تفاوت داره،ان شاالله هرچه زودترخوب شویدشماوخونواده محترم وترنم کوچولو

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی 

با تاخیر روز میلاد با سعادت امام علی علیه السلام و روز پدر مبارک. آقایون سایت روزتون مبارک

با اجازتون ما هم خانوادگی دو هفته ای با کرونا و امیکرونو و دلتا و ... دست و پنجه نرم میکردیم. 

الان تقریبا رو به راهیم. 

جز سرفه های گاه و بیگاه بقیه عوارض محو شدن. :)

سلام به سومین اومکرونی اتاق چت...خوب هستید...جای تعجب بود که هر سه خواهر بزرگوار اتاق چت مثل خودم و فرزاد درگیر این اومکرون شدن...خوشحال شدم که فرمودی  الحمدللله بهتر شدید...

ممنون از اینکه  سر میزنید و اطلاع رسانی کردید.

خود من گلو درد  بدی گرفتم...وقتی آب دهان را قورت میدادم احساس میکردم یک سیخ در گلو و همزمان دو سیخ در گوش وومنتظر خوردن چیزی بودند....خدا نصیب نکنه...خیلی بده...هیچ وقت اینجوری سرما نخورده بودم...ظاهرا یک مقدار در درمان محلی زیاده روی کردم...اومدم ابروش درست کنم زدم چش و چارشو کور کردم...

لطفا تجربیات محلی و درمان های محلی را برای ما هم بیان کنید.

ممنونم...

باسلام،حالافکرشوبکنین ماباهرشرایطی حتی کروناگرفتن میایم پست می زنیم!

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام به همگی 

با تاخیر روز میلاد با سعادت امام علی علیه السلام و روز پدر مبارک. آقایون سایت روزتون مبارک

با اجازتون ما هم خانوادگی دو هفته ای با کرونا و امیکرونو و دلتا و ... دست و پنجه نرم میکردیم. 

الان تقریبا رو به راهیم. 

جز سرفه های گاه و بیگاه بقیه عوارض محو شدن. :)

سلام به سومین اومکرونی اتاق چت...خوب هستید...جای تعجب بود که هر سه خواهر بزرگوار اتاق چت مثل خودم و فرزاد درگیر این اومکرون شدن...خوشحال شدم که فرمودی  الحمدللله بهتر شدید...

ممنون از اینکه  سر میزنید و اطلاع رسانی کردید.

خود من گلو درد  بدی گرفتم...وقتی آب دهان را قورت میدادم احساس میکردم یک سیخ در گلو و همزمان دو سیخ در گوش وومنتظر خوردن چیزی بودند....خدا نصیب نکنه...خیلی بده...هیچ وقت اینجوری سرما نخورده بودم...ظاهرا یک مقدار در درمان محلی زیاده روی کردم...اومدم ابروش درست کنم زدم چش و چارشو کور کردم...

لطفا تجربیات محلی و درمان های محلی را برای ما هم بیان کنید.

ممنونم...

باسلام،حالافکرشوبکنین ماباهرشرایطی حتی کروناگرفتن میایم پست می زنیم!

ممنون از شما و دیگر عزیزان که به اتاق چت سر می زنید و همچنان در انجمن راسخون تشرف دارسید.

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام 

خوبین ؟

چه خبر ؟

ما بهتریم، خودم گهگاهی سرفه میکنم، امروز بالاخره کارنامه شاگردام آماده شد و براشون فرستادم 

والحمدالله و المنه..از اینکه بهتر شدید...میگن بد نیست این اومکرون با درجه خفیفش که در راستای سرما خوردگی هست یکبار آدم بگیره....ان شالله همهی مریضی ها ختم بخییر شود...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام صبح بخیر

صبحتون زیبا و امروز پر از نیکی و خوبی باشه براتون

سلام به شما بزرگوار وقت شما گرامی هم بخییر ...آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما و خانواده گرامی..

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام مجدد به همگی

ان شالله که  بینی نامرد اومکرون را به خاک مالیده باشید..

ما هم خانوادگی بهتر شدیم...

من دو بار دکتر رفتم..دو  سه بار پنی سلین زدم...و مسکن های دیگر..و تقویتی...و .مقصر اصلی هم خودم بودم...یعنی بقیه از من گرفتن...علت اصلی هم این بود که من شدیدا سرمایی هستم...متاسفانه بعد از حمام بی احتیاطی کردم و رفتن بیرون.برا چند ساعتی کار داشتم.....بعد از 24 ساعت فهمیدم چه بلایی سرم اومده.......

آرزوی سلامتی برای داداش گل و آجی های بزرگوار

aftabm کاربر طلایی1
|
|

هوای مشهدالرضااین هفته روبه افزایش است

آرزوی مشهد همچنان در دل ماست...بعد از ماه مبارک ان شالله ..

aftabm کاربر طلایی1
|
|

راستی میگن یک سویه کروناتوراهه بنام دلتاکرون مخلوط دلتا واومیکرون =خبربد،بیش ازپیش مراقب باشیم،واسه خودمم میگم که دوروزه که توخونه بعدازدوش گرفتن سرماخوردم

سلام و عرض ادب و احترام:

من تنبلی کردم در سومین واکسن /آخرش اومکروم را خانوادگی گرفتیم...هفته بدی گذشت...من خوب شدم ولی خانواده کما کان درگیرند....امان از گلو دردش...

تجربیات  و شنیدها درمانی خودتون را بنویسید...ممنونم

باسلام وبادعای سلامتی برای شماواهل بیت

والله سوپ باآب بسیارورشته کم درست کنین

محلول عسل باآب لیموتوصیه میشه

داروهای گیاهی ازجمله کاکوتی یاآننوخ وغیره 

استراحت کافی

سلام به شما و تشکر از اطلاعات شما بزرگوار...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام 

خوبین ؟

چه خبر ؟

والحمدالله و المنه..از اینکه بهتر شدید...میگن بد نیست این اومکرون با درجه خفیفش که در راستای سرما خوردگی هست یکبار آدم بگیره....ان شالله همهی مریضی ها ختم بخییر شود...

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام 

خوبین ؟

چه خبر ؟

بله دقیقاانگارخودش واکسینه میکنه

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام مجدد به همگی

ان شالله که  بینی نامرد اومکرون را به خاک مالیده باشید..

ما هم خانوادگی بهتر شدیم...

من دو بار دکتر رفتم..دو  سه بار پنی سلین زدم...و مسکن های دیگر..و تقویتی...و .مقصر اصلی هم خودم بودم...یعنی بقیه از من گرفتن...علت اصلی هم این بود که من شدیدا سرمایی هستم...متاسفانه بعد از حمام بی احتیاطی کردم و رفتن بیرون.برا چند ساعتی کار داشتم.....بعد از 24 ساعت فهمیدم چه بلایی سرم اومده.......

آرزوی سلامتی برای داداش گل و آجی های بزرگوار

الحمدالله،امامعمولاباسرماخوردگی اومیکرون تفاوت داره!

farshon کاربر طلایی1
|
|

هوای مشهدالرضااین هفته روبه افزایش است

آرزوی مشهد همچنان در دل ماست...بعد از ماه مبارک ان شالله ..

پیک هفتم ازبین برود،صلوات

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام به همگی

farshon کاربر طلایی1
|
|

کامپیوترم ویروسی شده شایدتن کرونابهش خورده