اتاق چت راسخون
همه راسخونی ها رو به شنیدن خبر فوری که هم اکنون به دستم رسید دعوت میکنم که گوش بدین
امیر علی بابا شد ............. ای خبر دار زنبیل رو بردار بیا البته پر
دوستان بفرمایین شیرینی قلابیه اصل تبریز
همه راسخونی ها رو به شنیدن خبر فوری که هم اکنون به دستم رسید دعوت میکنم که گوش بدین
سلام دوست عزیز،تبریک
خبرخوشحال کننده ای بود،حالاپسره یادختر؟اسمشوازآخرچی گذاشتی؟
باسلام وصبحتون به شادی
یادی ازآجی فاطمه ازسمنان
سلام و عرض ادب:
با سلام و وقت بخییر.یادی از همهی عزیزانی که در اتاق چت تشریف داشتند..
بالاخص عزیزلن 1400 که الان غیبت دارند.
باسلام وصبحتون به شادی
با سلام و وقت بخییر خدمت شما بزرگوار...خسته نباشید.
دوستان بفرمایین شیرینی قلابیه اصل تبریز
خوش قدم خوش روزی و سلامت باشند
سلام دوست عزیز،تبریک
با چه کسانی دوست نشویم ؟
امام صادق (ع) فرمود : هر زمان امیر مومنان علی (ع) به منبر می رفت ، می فرمود : شایسته است مسلمان از رفاقت با سه نفر دوری کند : پر روی بی باک تبهکار ، احمق و دروغگو. اصول کافی جلد 4 صفحه
سلام دوست عزیز،تبریک
بارک الله به شما که دنبال کننده ای احسنتکم الله.مبارک..
به مدیر گرامی اتاق. و مدیر گرامی تالار خانواده و سیده انجمن و تالار دین پزوهی هم سلام و عرض نموده و هم منتظر حضور مبارک شما هستیم. البته مدیر دین پزوهی هم یک آن غیب شدند و خبری از ایشون هم نشد .قرار بر این شد که سر بزنند دیگه هم نیومد.آرزوی موفقیت برای همه ی خواهران انجمنی دارم.
همچنین به دکتر انجمن و سید انجمن و قرزاد عزیز و امیر علی بزرگوار هم سلام خاص عرض می کنیم.
نمیدونم سید چرا جواب تلفن من را نمی دهد.اگر اطلاع جدیدی از ایشون دارید منتظر شنیدن هستیم.
قاعدتا آجی سلما باید اطلاع داشته باشند.چون خبر ازدواج ایشون را از ایشون شنیدیم.
برای همه ی شما بزرگواران آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.
واقعاسروکله زدن باکودکان کلاس آنلاین واسه والدین سخته یادی دیگه ازآجی فاطمه دیروزبرادرزادم اومده بودن خونه من کلاس اوله حالامامانش خودش معلمه می گفت معلمش تکلیف زیادمیگه حالامی فهمم آجی برخوارچی می کشن یکی هم می گفت معلم هاخودشونوراحت کردن دیگه
با چه کسانی دوست نشویم ؟
امام صادق (ع) فرمود : هر زمان امیر مومنان علی (ع) به منبر می رفت ، می فرمود : شایسته است مسلمان از رفاقت با سه نفر دوری کند : پر روی بی باک تبهکار ، احمق و دروغگو. اصول کافی جلد 4 صفحه
سلام
خوبه هرچندوقت یک روایتی ،حدیثی اینچنینی بگذارید4تاچیزیادبگیریم تواین کمبودکاربربهترازاینه که چالشی مطرح بشه وهمه پاسخگونباشیم وصحنه روترک کنیم