اتاق چت راسخون
امروز صبح فاطمه زهرا رو به زور از خواب بیدارش کردم:-)
بهش میگم پاشو مامان برف رو ببین:-)
گفتم تا حالا برف رو بچه ندیده حداقل بیدارش کنم باهاش آشنا شه🤭😁
سلام علیکم
کار خوبی کردین واقعا متاسفانه رفته رفته این تغییرات اب و هوا اثر منفی می ذاره تو اقلیم و نسل جدید هم که این چیز ها رو اصلا نمیبینن
آقای علیاری پیشاپیش تبریک میگم.
البته نمیدونم درست متوجه شدم یا نه از پیامتون اینطور برداشت کردم که به زودی خانواده تون سه نفره میشه. ان شالله به سلامتی
سلام حاج خانم سلما
مشتاق دیدار تو اتاق چت
خوب هستین ؟ خانواده محترم خوب هستن ؟
خیلی ممنونم توکل بر خدا ان شا الله که به شادی و سلامتی بعله 3 نفره میشیم
شنیدم آقا سید، یعنی جناب آقای میراکبری سرشون خیلی شلوغ شده برای همین سر نمیزنن.
من گفتم معمولا روز مادر و اعیاد میومدن برای صلوات، چی شده پیداشون نیست، نگو مشغول امر خیر بودن. و تشکیل زندگی جدید و ...
شما هم احتمالا خبر داشتید به ما نگفتید. حالا من عمومی اعلام کردم. اونایی که نمیدونن باخبر بشن. :))
اینجا مجدد بهشون تبریک میگم. خوشبخت باشید
به به به من که اطلاع نداشتم
♫♭♬جینگ و جینگه ساز میاد و از بالای شیراز میاد
♫♭♬شازده دوماد غم نخور؛ که نومزادت با ناز میاد!
♫♭♬یار مبارک بادا… ایشالا مبارک بادا…
♫♭♬یار مبارک بادا… ایشالا مبارک بادا…
اقای مبارکه به پای هم پیر بشید و زندی خوبی داشته باشین
و اما برم سراغ غایب بزرگ
میتی کامان احترام بگذارید مامور مخفی راسخون ...
البته نه راحت باشید نیستن که هر کاری دلتون میخواد بکنید قابل توجه حاج آقا منتظمی
باسلام به همگی
آقایون و خواهران اتاق چتی هر کدومون یه چند تا اسم پسر و اسم دختر بگین ببینم کدوم اسم ها رو پیشنهاد میکنید برای امر خیر میپرسم
بروزن اسم خودت امیرمهدی بذاراگه کاکل پسرشداگرم دخترشدبگذارزینب
سلام به همگی.
وقتتون بخیر
سلام خوش اومدین
باسلام وظهربخیر
با سلام و وقت بخییر حالک یا حبیبی..
علیکم السلام ورحمه الله وبرکاته
اهلاوسهلاعرب هاتوصحنن
حالم خوب شده یک باراومیکروب نه ببخشیداومیکرون گرفتم اماچون قبلا دلتاگرفته بودم اومیکرون دروجودفرشون ضایع شدخیلی رعایت می کنم بهرحال خونواده جهت خریدمیرن بیرون حتی یک نفرکافیه بگیره بین همه تقسیم کنه اومیکرون ازمن یکی که فرارمیکنه بسکه سربسرش میذارم،کلاه سرش میذارم نه ببخشیدتبدیل به شعرشدبرم قرص پیوندموبخورم طولانی نوشتم خداکنه پستم ارسال بشه حالم ازین بهترنمیشه
سلام ان شالله هر چی اومیکرون هست در وجود نازنینت ضایع بشه....ی.اش ی.اش داره میره بره گورشو گم کنه..ولی ما انسانهای دو پا با رعایت نکردنمون دوباره داریم برش میگردونیم..دوباره قرنطینه..دوباره بستن مدارس..
خبر آمد که در اصفهان برف اومده هرچی گشتیم چیزی ندیدیم...ایام بهاری شده..بدون بارون بدون برف...با کمی سرما دم صبح
سلام به همگی....
عید گذشته تون مبارک.....
یه تبریک ویژه به مادرا و دوستای گله راسخونیم آجی سلما...آجی فاطمه و آجی شایسته ی عزیز.....ا ن شاالله که سایه شون همیشه بالای سر بچه های گلشون....
sghl hgid Hldk
ugd; sghl odgd lk,kl
علیک سلام خیلی ممنونم این هم ترجمش نمیدونم به کدوم زبان میشه ولی نوشتم دیگه منم
فارسی روبهم دیگه پاس بدهیم،خخخ
احتمالااحتمالادارم عاشقت میشم نه ببخشیداحتمالاصفحه کلیدحاج آقامشکل پیداکرده بوده
شایدم حاجی عشقیه واسه اونه،خخخخ
sghl fi tva,k ucdc
صفحه کلید را انگلیسی کردم بعد نوشتم
سلام به فرشون عزیز..
سلام به همگی...
فرا رسیدن ایام الله دهه فجر رو تبریک میگم...
و همچنین خدا رو شاکریم که بالاخره الطافش رو هم شامل حال ما کرد و دیشب و امروز صبح بالاخره برف رو دیدیم:-)
سلام پس تبریک به شماوحاج آقا
سلام واقعا من ندیدم...فاصله برخوار تا بهارستان حدودا 70 کلیومتر هست..اینطرفا خبری نبود...
من به آجی برخوار تبیریک میگم..
سلام به همگی...
فرا رسیدن ایام الله دهه فجر رو تبریک میگم...
و همچنین خدا رو شاکریم که بالاخره الطافش رو هم شامل حال ما کرد و دیشب و امروز صبح بالاخره برف رو دیدیم:-)
سلام به شما بزرگوار...ما هم تبریک عرض میکنیم...خدمت شما..
دیشب هم یکی به ما گفت دهه زجر را به ما تبریک نمی گید.
گفتم ممنونم یاد آور کردی....خیلی مبارک باشه..
دیگه ببخشید از این بیشتر کاری از ما برنمی یاد..
سلام به همگی.
وقتتون بخیر
سلام رسیدن بخییر ..خوب هستید..خدا قوت...
بابت پیام های تبریک روز مادر ممنونم. شرمنده یکی دو روز بی موقع به انجمن سر زدم گفتم الان پیام بدم از خواب بیدار میشید، در سکوت شبانه خوندم و رفتم
خواهش میکنم..از این که جواب ندادید...تعجب کردم...چون معمولا برا این ایام خجسته تشریف میارید..
..من منتظر بودم برا تولد حضرت تشریف بیارید...