راسخون

اتاق چت راسخون

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

امیر علی عزیز..از تدارکات روز مادری برامون بنویس...شما خیلی هیجانی هستتید...پر انرژی و قدرتمند...مهندس جان دوست داشتیم ببینمتون...

سلام

اگه ایشونوازنزدیک ببینین احساس می کنم آدم باصفاودل پاکی هستن

با صفا بزرگوار چشمات قشنگ میبینه و اینکه ان شاالله تو درگاه خدا هم اینجوری باشیم و اون دنیا اهل بهشت باشد که رستگار شویم

نه ازروی اعمال ورفتاری که توضیح میدی مثلاخوردن بساط چای ذغالی واینادارم میگم آدم باصفایی هستی،حالاازت تعریف کردم زودرفتی بهشت،زنبیل منم توصف بگذار،خخخخ

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی....

عید گذشته تون مبارک.....

یه تبریک ویژه به مادرا و دوستای گله راسخونیم آجی سلما...آجی فاطمه و آجی شایسته ی عزیز.....ا ن شاالله که سایه شون همیشه بالای سر بچه های گلشون....

sghl hgid Hldk

ugd; sghl odgd lk,kl

علیک سلام خیلی ممنونم این هم ترجمش نمیدونم به کدوم زبان میشه ولی نوشتم دیگه منم

فارسی روبهم دیگه پاس بدهیم،خخخ

احتمالااحتمالادارم عاشقت میشم نه ببخشیداحتمالاصفحه کلیدحاج آقامشکل پیداکرده بوده

شایدم حاجی عشقیه واسه اونه،خخخخ

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام به همگی...

فرا رسیدن ایام الله دهه فجر رو تبریک میگم...

و همچنین خدا رو شاکریم که بالاخره الطافش رو هم شامل حال ما کرد و دیشب و امروز صبح بالاخره برف رو دیدیم:-)

borkhar کاربر طلایی1
|
|

امروز صبح فاطمه زهرا رو به زور از خواب بیدارش کردم:-)

بهش میگم پاشو مامان برف رو ببین:-)

گفتم تا حالا برف رو بچه ندیده حداقل بیدارش کنم باهاش آشنا شه🤭😁

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی...

و همچنین خدا رو شاکریم که بالاخره الطافش رو هم شامل حال ما کرد و دیشب و امروز صبح بالاخره برف رو دیدیم:-)

سلام پس تبریک به شماوحاج آقا

borkhar کاربر طلایی1
|
|

آقایون و خواهران اتاق چتی هر کدومون یه چند تا اسم پسر و اسم دختر بگین ببینم کدوم اسم ها رو پیشنهاد میکنید برای امر خیر میپرسم

ا ن شاالله به سلامتی....

والا ما بیشتر و خانوادگی نظرمون رو اسامی ائمه هست...که همیشه و همیشه هم به روز هستند....حسین...فاطمه زهرا...و..

علی...امیرحسن...امیرحسین...علیرضا...رضا...زهرا...و...

البته این اسامی رو هم دیدم خیلی رو بچه هاشون میزارن...مثل نازنین فاطمه...نازنین زهرا...نازنین رقیه...فاطمه زینب...نازنین زینب...

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی...

ممنون...برف باعث شد امروز همه بچه ها زود از خواب بیدار شن....البته حسین دیشب هم نخوابید برف تماشا میکرد:-)

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی...

ممنون...برف باعث شد امروز همه بچه ها زود از خواب بیدار شن....البته حسین دیشب هم نخوابید برف تماشا میکرد:-)

آجی بعدمدتهاهمزمان آنلاین شدیم،یک کلیپی دیدم ازخوشحالی باکیسه برف جمع کرده بودن،خخخ

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام به همگی. 

وقتتون بخیر

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بابت پیام های تبریک روز مادر ممنونم. شرمنده یکی دو روز بی موقع به انجمن سر زدم گفتم الان پیام بدم از خواب بیدار میشید، در سکوت شبانه خوندم و رفتم

salma57 کاربر طلایی1
|
|

آقای علیاری پیشاپیش تبریک میگم.  

البته نمی‌دونم درست متوجه شدم یا نه از پیامتون اینطور برداشت کردم که به زودی خانواده تون سه نفره میشه. ان شالله به سلامتی 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

یه خبر هم شنیدم که منتظر بودم آقایون خبر بدن ولی خبری نشد. 

حالا من اینجا تبریک میگم شما برید تماس بگیرید تبریک بگید. نگین من گفتم. 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بگم؟ نگم؟؟؟ 

بی خیال... میگم

salma57 کاربر طلایی1
|
|

شنیدم آقا سید، یعنی جناب آقای میراکبری سرشون خیلی شلوغ شده برای همین سر نمیزنن. 

من گفتم معمولا روز مادر و اعیاد میومدن برای صلوات، چی شده پیداشون نیست، نگو مشغول امر خیر بودن. و تشکیل زندگی جدید و ... 

شما هم احتمالا خبر داشتید به ما نگفتید. حالا من عمومی اعلام کردم. اونایی که نمی‌دونن باخبر بشن. :))

اینجا مجدد بهشون تبریک میگم. خوشبخت باشید

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

امیر علی عزیز..از تدارکات روز مادری برامون بنویس...شما خیلی هیجانی هستتید...پر انرژی و قدرتمند...مهندس جان دوست داشتیم ببینمتون...

سلام

اگه ایشونوازنزدیک ببینین احساس می کنم آدم باصفاودل پاکی هستن

با صفا بزرگوار چشمات قشنگ میبینه و اینکه ان شاالله تو درگاه خدا هم اینجوری باشیم و اون دنیا اهل بهشت باشد که رستگار شویم

نه ازروی اعمال ورفتاری که توضیح میدی مثلاخوردن بساط چای ذغالی واینادارم میگم آدم باصفایی هستی،حالاازت تعریف کردم زودرفتی بهشت،زنبیل منم توصف بگذار،خخخخ

من فکر کردم که حالا چی میخوای خخخخ خو برادر من یه اراده میخواد یه اتیش روشن بکن و یکمی هم گل بمال زیر قوری بذار روی اتیش تا بجوشه وقتی جوشید چای بریز و دم بکن و بخور به همین سادگی و راحتی