راسخون

اتاق چت راسخون

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

سلام عرض میکنم از دیار اذربایجان میان برف های یاد و هوای عالی

خوب هستین ؟ دوستان وقت زمستانی عزیزان بخیر

سلام

امیرعلی یک برف شیره ای درست کن وازهوای مطبوع لذت ببرخوشابحالت که درمجاورت برف هستی وبرف روحس می کنی جای دوستان روهم پرکن

علیک سلام

اقا فرزاد جات رو خالی کردم حسابی دیروز اونقدر برف بارید که کلا راه بسته بود و یخبندان همون اصلا ماشین رو از پارکینگ درنیاوردم و اعلام تعطیلی کردم به اکیپ زحمت کش لوله کش ها  گفتم نیایید که اه هم بتونید بیایید باید وقت بگذارید برای یدک کشیدن ماشین و هل دادن و روشن نشدن ماشیناتون

اقا فرزاد یه 15 روز قبل هم جات رو خالی کردم ها یه قربانی داشتیم ان شا الله که خدا قبول بکنه  بعد خوردم امعا و احشا چای ذغالی رو برپا کردم با عرق شاهسپرم

خیییییییییییییییییلی چسبید بعد چون هوا هم سرد بود با داماد گرامی داشتیم توی حیاط جیگر و ....... میپخنتیم و بعد یه هویی من سماور رو برپا کردم و به اهل منزل هم نگفتیم بعد خودن و یه 0 4دقیقه بعد گفتم قوری رو بدین ببرم دم بکنم اونم با چایی چکش سبز واقعا یه چیز دیگه میشه کنار گرمای ذغال ها انجام دادم

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

حالا امیر خان بفرمایید فرق..بعضی با بعضا چییه؟

خخخخخخ بعضی رو باید کامل بگی با جمله بعدش مثلا بعضی وقت ها - بعضی چیز ها - بعضی وسایل

ولی بعضا دیگه مستقیم به خودش برمیگرده

سلام امیر مثل اینکه شما الان به ما برگشتی....خیلی خطرناکی عزیز....

خخخخخخخخ از دست شما حاج اقا

منظور من خود خودش که شما باشین نبود یا بود ؟؟؟  

نه نبود منظورم خود بعضا بود که خودش رو کامل میکنه همون گهگاه ....................

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان راسخونی

خوب هستین ؟

امید وارم که همگی شاد و خوشحال باشین

وعلیکم السلام ورحمت الله وبرکاته

ان الله لایومن بالله وعلی العظیم وسلام علی سیدنا م ح م د الهم صل علی محمدوآل محمدوعج

عرض ادب خاص:

فرزاد عزیز...من این  قسمت عبارت (ان الله لایومن بالله وعلی العظیم )را ترجمه کردم معنای عجیب و غریبی به ذهنم رسید.. ..می شه معنای  را برام بفرستید..ممنونم...

یا قمر بنی هاشم خدایا خدا کمکمون بکن

اقا فرزاد معنی رو بفرست بیاد

سلام فرزاد از زیر ترجمه این جمله فوق در نرو...دوران بنویس در رو تمام شده...منتظرم؟

وای وای وای

اقا فرزاد بفرما چشمت روشن حالا میزنی  و در میری ؟ نه چیز ببخشید مینویسی و فرار میکنی عایا ؟؟

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

یه عرض ادب و احترام مخصوص هم خدمت حاج خانم سلما دارم

خوب هستین ؟ خانواده محترم خوب هستن ؟

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

یه خسته نباشید ویژه هم به تمامی سربازان عزیز کشورمون تو جای جای هر نقطه از سرزمینمون دارم که دارن خدمت میکنن

دیروز با یه سربازی صحبت میکردم که تو منطقه صفر مرزی هستن و منطقه اذربایجان غربی - شهر پیرانشهر وای وای وای وای از سرماش نگم براتون که سردیش رو حس میکنید

میگفت که  متر برف بارید و موقع خارج شدن از در تمام در برف گرفته بود و واقعا توی شرایط خیلی سختی شجاعانه دارن وظیفه نگهبانی و پاسداری از کشور عزیزمون ایران رو انجام میدن

گلی به جمالشون

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلامی دوباره از هوای برفی دیار اذربایجان خدایا شکرت

این بی ابی رو از سرزمینمون دور بکن

همه غایب هستن به جز اقا فرزاد اونم نامحسوس اومدن و رفتن

امروز هم که همه سریال ها خلاصه هست الان داره مسابقه سیم اخر رو نشون میده همراه با بازی کامپیوتری اونم نگاه میکنم تا وقت خندانه بشه شب اخر مسابقه

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام،سلام،سلام

صبح اول بهمن ،ماه یادآورخاطرات انقلاب وآدینه زمستونی تون بخیرونخیر،خخخ

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام خدمت همه بزرگواران

امیدورام حال و احوالتون خوب و زندگی به کامتان باشد

علیک سلام

سلامی به سردی سوزبادمشهدکه میگن امروزقراره طوفان سهمگینی داشته باشه،زندگیمون مثل شکلات کام یادش بخیر،بکامه دیویدبکام نه هاهمون کامی که شمامیگین،خخخخ

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام 

ابتدای شبتون بخیر 😬

خوبین ؟

چه خبر ؟

علیک سلام آبجی

می بخشیدبدلیل زیادبودبرعکس کمبودپست ماهانه الان جوابتونودادم ترنم کوچولوچه خبرازش سربراه شده؟باشه که شاهدپیشرفت دررشدروزافزونش باشیم وروزی خودتون معلم کوچولوتون بشین وصدالبته که اون روزکرونانباشه وشمافقط بعنوان کمکی مشوقش باشین،آمین

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلامی دوباره از هوای برفی دیار اذربایجان خدایا شکرت

این بی ابی رو از سرزمینمون دور بکن

همه غایب هستن به جز اقا فرزاد اونم نامحسوس اومدن و رفتن

امروز هم که همه سریال ها خلاصه هست الان داره مسابقه سیم اخر رو نشون میده همراه با بازی کامپیوتری اونم نگاه میکنم تا وقت خندانه بشه شب اخر مسابقه

سلام،آره دیگه گفتم مثل ترومپت می شناسی دیگه یک وسیله موسیقی خارجیه نه ببخشیدگفتم مثل ترامپ چراغ خاموش نه ببخشیدچراغ سوپایین اومده باشم،خخخ

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام وصبح همگی بخیروشادی

farshon کاربر طلایی1
|
|

هوای مشهدبسیارسردبدون ریزش برف گزارش می شودهفته پیش کمی بارون داشتیم

farshon کاربر طلایی1
|
|

روزمادروروززن روخدمت همه مادران وزنان اتاق تبریک می گویم واقعاهیچی وهیچکس نمیتونه جای مادرروبگیره قدروارزش مادرانمونوبدونیم

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

سلام 

ابتدای شبتون بخیر 😬

خوبین ؟

چه خبر ؟

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت خانم فاطمه

خوب هستین  ؟ خانواده خوب هستن  ترنم جان در چه حال هستن ؟ الان دقیقا چند ساله میشن ؟

خبر سلامتی و برف و کولاک و یخ بندان

و به قول اقا فرزاد گل در حال خوردن شیره برف برای بار چندم البته هر دفعه به مقدار کم خخخ سردی نکنم صلوات

شهر شما چه خبرا  برف باریده اون طرفا هم ؟؟/

سلام ممنونم خوبیم الهی شکر

ترنم هم خوبه ممنونم، ۱ سال و خورده ای داره ، هنوز ۱ سال و نیم نشده 

اینجا برف نیومده ولی یه بار بارون شدیدی اومد 

و دیگه بقیه اش فقط سرما....

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

سلام 

ابتدای شبتون بخیر 😬

خوبین ؟

چه خبر ؟

علیک سلام آبجی

می بخشیدبدلیل زیادبودبرعکس کمبودپست ماهانه الان جوابتونودادم ترنم کوچولوچه خبرازش سربراه شده؟باشه که شاهدپیشرفت دررشدروزافزونش باشیم وروزی خودتون معلم کوچولوتون بشین وصدالبته که اون روزکرونانباشه وشمافقط بعنوان کمکی مشوقش باشین،آمین

ممنونم،  ترنم هم خوبه خداروشکر،  از در و دیوار بالا میره از بس شیطونه😊

ممنون از دعای قشنگ تون ، الهی آمین