اتاق چت راسخون
بهترین ها را در شب یلدا..برایتان آرزومندم...
بالاخص همراهان گرامی: سنت شب یلدا را در کنار سفره فاطمی به شما تبریک عرض می کنیم..
salma57 / مدیر گرامی غایب
amirali123/امیر انجمن
farshon /نگهبان اتاق چت
borkhar/همیشه در صحنه
sayyed13737373 / فراری این روزها
fatemeh74/ سیده انجمن
javadinejad/ فعال این روزها
shayesteh2000/ غائب همیشه پنهان
mty1378 / غائب همیشه پنهان
reza_rasekhekhoon-رازدار سحر
alifanoodi-/دکتر عزیز
ehsan67657 / دوست آشنا
بوشهری سرافراز -catcat
ممنون آقا امیرعلی...
الحمدالله خوبند و خوبیم...
ممنون از لطفتون...
ا ن شاالله شما هم در کنار خانواده ی محترم شاد و سلامت باشید
بهترین ارزوها در ایام فاطمیه برای امیر علی و بزرگ مردان ایل..
ارادتمند به تمام معنای خدمت حاج آقا منتظی مهربان و بزرگوار
ما کوچ همه عزیزان هستیم
خلاصه که قرار بود روزی یکی دو ساعت بیان و با فاصله باشن ولی ما که انگار کامل حضوری هستیم 🥴ولی مجازی هم هستیم 😬
به قول بازی وسط بازی ریحان مرزه هستین
والا اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم، ما به کسی که تو هر دو تیم بازی میکنه میگیم نخودی 😶
خخخخخخخ
این رو نشنیده بودم و نمیدونستم نخودی بیا اینور
امیر از دسته افرادی هست که حس یازدهم داره...خدا به فریاد ....اطرافیان برسه...استشمام قوی نتیجه حس ششم هست....من خودم خس بویاای ضعیف دارم...خیلی بده هست..
فدایی داری حاجی
خلاصه که قرار بود روزی یکی دو ساعت بیان و با فاصله باشن ولی ما که انگار کامل حضوری هستیم 🥴ولی مجازی هم هستیم 😬
به قول بازی وسط بازی ریحان مرزه هستین
والا اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم، ما به کسی که تو هر دو تیم بازی میکنه میگیم نخودی 😶
سلام
اینادیگه گرایش هاوشاخه های بازی وسطناهست که من پاس نکردم بدونم منطقه ماچی میگن،خخخخ
عه عه عه دروغ نگو اقا فرزاد راستشو بگم کجا رفته بودی ......
نگو که بازی نکردی دل من رو اشوب کردی
این حس کودکی جناب امیر انجمن جدا مثال زدنی هست...یعنی فعال شدن حس بچگی و در قالب این حس رفتن برا همه وجود داره...بعضی مواقع آدم تو تنهایی خودش یکباره میره سراغ بچگیش....البته این حس در خیلی ها کور شده...ولی غالبا دارن این نوع حس را....الته این کودک درون کلا چیز خوبی هست...ولی نه همیشه و نه درجنع...بعضی مواقع آدم هایی را می بینیم که عجیب عجیب..کودک درونشون فعال هس
احسنتم حاجی زدی به خال
من خودم کودک درونم فعال هست و با دیدن بچه خردسال زود فعال میشه و این فعال شدن به برقرار کردن حس بین کودک کمک میکنه کمک که چی بگم مستقیم تاثیر میذاره یادمه با خانواده رفته بودیم اصفهان یه خانواده با بچه خردسال جلوی یکی از مغاره ها میخواستن عکس بگیرن بعد بچه خیلی بیقراری میکد و گریه میکرد طوری که نمیتونستن عکس بگیرن دیگه از شانس خوب اونا محوب دلها داشت از اونجا با خانواده رد میشد که این صحنه رو دیدم رفتم پشت نفری که میخواست عکس بگیره و به چشمای بچه نگاه کردم اسمش امیر طه بود نگاه که کردم و یه چند تا شکلک بهش نشون دادم خندید و تونستن عکس بگیرن
و........
باسلام وصبح همگی بخیر
احوالتون؟
امیدوارم دیشب یلدای خوبی روپشت سرگذاشته باشین
منکه طبق معمول سرماخورده بودم وزبادحال نکردم ازشب چله،شب یلدایادش بخیرفقط دوران مجردی چی حالی می داد
سلام خوبین ؟
عصر بخیر
امروز برای اولین بار تست کرونا دادم، وای که چقدر بد بود 🤧🤕
چراااااا؟
بستگی به محکم وآروم زدنش داره
منوکه ازم ترسیدیواش زد
امامادرمومحکم زد
دو تا کلاس هامون شاگرد ها کرونا مثبت شدن، مجازی شدن ، همکارمون هم رفته تست داده مثبت شده ، ما هم همه همکارا باید میرفتیم واسه تست، امروز هم نرفتیم مدرسه مجازی بودیم تا فردا جواب تست بیاد
ان شاالله که خیره
فکر کنم فرشون دور پنجم را هم زده...میریم با هم برا دوز ششم..
سلام اتفاقاتوکارت واکسنم اشتباهادوزسوم رونوستن دوزپنجم باخودم میگم اگه فراخوان دادن واسه سال جدیدبعدمیگن توکه پنجمیتم زدی!!
سلام فرشون
چطوری بهتری؟
نمی دونم والله ازدیروزتازه سرفه هام شروع شده امااون خارش گلوی روزاول روندارم خداروشکر
بقیه کجان؟نمی دونم دارن بابچه هاشون کلاس آنلاین کمک می کنن یادلیل دیگه ای داره نیومدن
بهترین ها را در شب یلدا..برایتان آرزومندم...
بالاخص همراهان گرامی: سنت شب یلدا را در کنار سفره فاطمی به شما تبریک عرض می کنیم..
salma57 / مدیر گرامی غایب
amirali123/امیر انجمن
farshon /نگهبان اتاق چت
borkhar/همیشه در صحنه
sayyed13737373 / فراری این روزها
fatemeh74/ سیده انجمن
javadinejad/ فعال این روزها
shayesteh2000/ غائب همیشه پنهان
mty1378 / غائب همیشه پنهان
reza_rasekhekhoon-رازدار سحر
alifanoodi-/دکتر عزیز
ehsan67657 / دوست آشنا
بوشهری سرافراز -catcat
سلام،یلدای فاطمی روخوب اومدین
یلدای توهم مبارک بابای آینده
سلام فرشون
چطوری بهتری؟
نمی دونم والله ازدیروزتازه سرفه هام شروع شده امااون خارش گلوی روزاول روندارم خداروشکر
اقا فرزاد خدا بد نده این علایم که میگی مال سرما خوردگی ها خوش بینانه حساب کنیم یکمی استراحت بکن و دارو مصرف بکن تحت نظر پزشک
بقیه کجان؟نمی دونم دارن بابچه هاشون کلاس آنلاین کمک می کنن یادلیل دیگه ای داره نیومدن
اصلا هیچ خبری از دوستان نیست
حاج خانم سلما - حاج خانم برخوار - خانم فاطمه - حاج اقا منتظمی کجایین ؟