راسخون

اتاق چت راسخون

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

باسلام

صبح رفته بودم دندون پزشکی گفتم تاهواسردنشده وزمستون نیومده پیگیردندونام باشم

ان شالله که سلامت باشی...بله ما هم باید بریم دنبال دندونها...هی امروز و صبح می کنیم تا روزی که روزگارمون را سیاه کنه..دندورن درد بد دردی هست جدا..

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه دوستان

خوب هستین ؟ گفتم وسط زنگ تفریح چیزاستراحت یه سر به راسخون بزنم حسابی سرم مشغول کلاسهای انلاین نظام مهندسی هست کنترل پروژه داریم و کار با برنامه هست

ایول مهندس جان...خدا قوت..کار علمی و فنی و صنعتی شد...بارک الله...ممنون ...مهندس جان...از دکتر هم خبری نشد..دیگه...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

باسلام

صبح رفته بودم دندون پزشکی گفتم تاهواسردنشده وزمستون نیومده پیگیردندونام باشم

خیلی هم عالی منم باید برای چکاب برم یه نگاهی بندازه

اول برو یک عکس کلی از دندان های مبارک بگیر بعد ببر پیش متخصص...معلومه میشه چند در چند باید گل بزنی...جیباتم پر پول کن...منظورم اون کارت که به بانو نمیدهید...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه دوستان

خوب هستین ؟ گفتم وسط زنگ تفریح چیزاستراحت یه سر به راسخون بزنم حسابی سرم مشغول کلاسهای انلاین نظام مهندسی هست کنترل پروژه داریم و کار با برنامه هست

سلام،موفق باشی

امروز وسط کاری با این اصفهان پر از گرما و سرما و هوای بسیار بد...گفتم به شما بگم موفق باشید.خودش ابتدای سلامت و صلوات هست....دعا کنید آجی سلما از راه برسه ..حالا که دعا کرده فقط گیلان بارون بیاد...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه و وقتتون بخیر

متاسفانه دوباره هوای تهران آلوده و غلظت آلاینده ها بیشتر شد

سلام و عرض ادب و احترام محضر اتاق چتی جدید..که هرزگاهی به ما سر میزنن...ممنون که در راسخن و انجمن حضور دارید....از اصفهان هوای بد به شماخسنه نباشید عرض می نماییم.

aftabm کاربر طلایی1
|
|

و در آخر سلام به شهر برخوار و سمنان و عزیزانی که یادشون رفته به اتاق سر بزنن...اگه با چراقوه هم تشریف بیارید...ممنونم..

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

سلام

جداباخودم گفتم احتمالاامیرعلی کارشناس قضائیه امااین قضاکجاوآن غذاکجا

سلام...

کارشناس احکام هستند؟

ان شالله که هیچ کفاره ای به گردنمون نباشه...ربطی داره یا نه شما جواب بدهید...ممنون

اگر کسی نذر کرده در حمام نماز بخواند .بعد پشت به قبله نماز بخواند .آیا حنث نذرش(شکسته شدن نذر) کفاره دارد؟

بستی داره توی حمام بخار باشه یا بدون بخار باشه

اب گرم باشه یا سرد

شامپو برده باشه یا نبرده باشه

اخه کدوم ادم ......... نذر میکنه توی حموم نماز بخونه حاجی ول کن اقا جان خو نذر میکنه یه چیز خوب نذر بکنه این چه سمیه ؟ نرو سمیه ؟ چه لباسی داری سمیه

اون سم بود ها نه سمیه

سلام .عزیز..اینواقعا یک سوال شرعی هست...علما خیلی در موردش بحث کردن...چه ایراد بنی اسرائیلی گرفتی...پاسخ را بده؟

زیاد علاقه ای ندارم اخه حاج آقا

ای داد بیداد...دیکه نگو...این حرف را از امیر انجمن بعید هست بفرماین به مسائل شرعی علاقه ندارم...تو خودت کل شرعی...عزیز...

نه حاج آقاسو, تفاهم نشه منظور من به مسائل شرعی نبود منظور من کلا به کاری بود که ادم نذر میکنه به نظر من ادم باید یه چیزی رو نذر بکنه که بتونه به راحتی انجامش بده نه اینکه بره تو اون شرایط حمام و ....... اخه وجه خوبی هم نداره به صورت لخت بودن و نماز خواندن ....... تو کت من نمیره حاج اقا به همین خاطر چون دوج ندالم درباره اش هم نه تحقیق میکنم نه کنجکاو میشم که ببینم چیه حکمش

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه دوستان

ایول مهندس جان...خدا قوت..کار علمی و فنی و صنعتی شد...بارک الله...ممنون ...مهندس جان...از دکتر هم خبری نشد..دیگه...

خیلی ممنونم حیف که از هم دور هستیم ای کاش همشهری بودیم و یه ساختمان چیز منظورم نظارت احداث ساختمان با همه مخلفاتش در خدمتتون بودیم

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه دوستان

بعد حاج اقا اون دکتر که گفتین رو متوجه نشدم کدوم دکتر رو میگین یکم شفاف سازی بکنید

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

و در آخر سلام به شهر برخوار و سمنان و عزیزانی که یادشون رفته به اتاق سر بزنن...اگه با چراقوه هم تشریف بیارید...ممنونم..

با چراغ قوه که بیان جای پاشون ثبت میشه ما متوجه میشیم ولی فکر کنم نور مخفی میان که دیده نشن

عرض ادب و احترام دارم خدمت حاج خانم برخوار مهربان

خوب هستین ؟ خانواده محترم خوب هستن ؟

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

با چراغ قوه که بیان جای پاشون ثبت میشه ما متوجه میشیم ولی فکر کنم نور مخفی میان که دیده نشن

عرض ادب و احترام دارم خدمت حاج خانم برخوار مهربان

خوب هستین ؟ خانواده محترم خوب هستن ؟

من پابرهنه میام وسط حرفا.....نه هیچکی به ترامپ نمی رسه که بصورت چراغ خاموش رفت افغانستان

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام

والله من قبلایک دندون کاشته بودم موقع سوپ خوردن یک استخون کوچک لای دندونم گیرکرد وباعث شدکه دندون کشت شده ام بیوفته ازپارسال دیگه ازکروناترسیده بودم نرفتم دنبالش الان که کروناکاهش پیداکرده گفتم پیگیربشم این تخم دندون تولثه ام هست منتهاروکشش افتاده دیگه مجبورم دست به کارت بشم

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

خلاصه که قرار بود روزی یکی دو ساعت بیان و با فاصله باشن ولی ما که انگار کامل حضوری هستیم 🥴ولی مجازی هم هستیم 😬

به قول بازی وسط بازی ریحان مرزه هستین شما هم این اصطلاح رو دارین توی وسط بازی ؟ ما به کسی که توی 2 گروه هم بازی میکنه میگیم ریحان مرزه هست شما چی ؟

والا اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم،  ما به کسی که تو هر دو تیم بازی میکنه میگیم نخودی 😶

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

سلام خوبین ؟

عصر بخیر 

امروز برای اولین بار تست کرونا دادم، وای که چقدر بد بود 🤧🤕

farshon کاربر طلایی1
|
|

خلاصه که قرار بود روزی یکی دو ساعت بیان و با فاصله باشن ولی ما که انگار کامل حضوری هستیم 🥴ولی مجازی هم هستیم 😬

به قول بازی وسط بازی ریحان مرزه هستین شما هم این اصطلاح رو دارین توی وسط بازی ؟ ما به کسی که توی 2 گروه هم بازی میکنه میگیم ریحان مرزه هست شما چی ؟

والا اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم،  ما به کسی که تو هر دو تیم بازی میکنه میگیم نخودی 😶

سلام

اینادیگه گرایش هاوشاخه های بازی وسطناهست که من پاس نکردم بدونم منطقه ماچی میگن،خخخخ