راسخون

اتاق چت راسخون

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام به همه...

روزتون بخیر....

سلام...روز شما هم بخییر ...خدا قوت...چقدر غیبت های زیادی دارید...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

حاج آقا یادش بخیر قبلنا برا هر مناسبتی میشد نظر می‌گرفتین برا برنامه ها و ویژه برنامه هااا...

حالا اصلن برا هیچ مناسبتی برنامه نیست الحمدالله....

دیگه واقعا راسخون داره اینوری میفته:-)

حاج آقا برا شب یلدا برنامه ای چیزی نیست....؟

چقدر اون روزا نظر میدادیماااا....یادش بخیر

سلام...برنامه که کاری نداره...مهم این است انگیزه مشارکت کننده با چه چیزی حاصل می شود...وعده باید بدهیم...وعده سرخرمنی هم فایده نداره....قاعدتا...اگر همین الان به من بگن..یک طرحی آماده میکنم...فعلا فعال اتاق چت هست..و تمام حرف و نقل ها اینجا رد و بدل میشه..حتی بدون برنامه ی فصلی...خسارت و خسران و نقص و عیبی که در حال حاضر وجود دارد...دعا کنید حل شود...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام 

خوبین؟

روزتون بخیر باشه

سلام به سیده السادات....ممنون که تشریف آوردید...خدا قوت ...خسته نباشید...با بچه ها سر وکله زدن لطفی و توفیقی است اجباری...سخت..ولی پاداش آموختن علم نایافتنی هست..

aftabm کاربر طلایی1
|
|

فرشون تو می دونی که داری به یکی از آیه های قرآن عمل می کنی؟

چیه واقعا؟

سلام خودتونومعرفی می کنین؟

وقت بخیر...عزیز:

سلام اینجا معرفی وجود نداره...بنده خدا یه چیزی گفت و رفتوودیگه هم برنگشت..علت هممعلومه انگیزه زیاد...

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

خلاصه که قرار بود روزی یکی دو ساعت بیان و با فاصله باشن ولی ما که انگار کامل حضوری هستیم 🥴ولی مجازی هم هستیم 😬

به قول بازی وسط بازی ریحان مرزه هستین شما هم این اصطلاح رو دارین توی وسط بازی ؟ ما به کسی که توی 2 گروه هم بازی میکنه میگیم ریحان مرزه هست شما چی ؟

وسطنا؟بازی دخترونه ست

مییییییییییییییییدونوم   دور همی بازی میکردیم و میکنیم دیگه همین شهریور بودبازی کردیم رفته بودیم باغ فامیل و اونجا یه وسط بازی زدیم

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام

جداباخودم گفتم احتمالاامیرعلی کارشناس قضائیه امااین قضاکجاوآن غذاکجا

سلام...

کارشناس احکام هستند؟

ان شالله که هیچ کفاره ای به گردنمون نباشه...ربطی داره یا نه شما جواب بدهید...ممنون

اگر کسی نذر کرده در حمام نماز بخواند .بعد پشت به قبله نماز بخواند .آیا حنث نذرش(شکسته شدن نذر) کفاره دارد؟

بستی داره توی حمام بخار باشه یا بدون بخار باشه

اب گرم باشه یا سرد

شامپو برده باشه یا نبرده باشه

اخه کدوم ادم ......... نذر میکنه توی حموم نماز بخونه حاجی ول کن اقا جان خو نذر میکنه یه چیز خوب نذر بکنه این چه سمیه ؟ نرو سمیه ؟ چه لباسی داری سمیه

اون سم بود ها نه سمیه

سلام .عزیز..اینواقعا یک سوال شرعی هست...علما خیلی در موردش بحث کردن...چه ایراد بنی اسرائیلی گرفتی...پاسخ را بده؟

زیاد علاقه ای ندارم اخه حاج آقا

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام من حاضر هستم

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام

صبح رفته بودم دندون پزشکی گفتم تاهواسردنشده وزمستون نیومده پیگیردندونام باشم

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه دوستان

خوب هستین ؟ گفتم وسط زنگ تفریح چیزاستراحت یه سر به راسخون بزنم حسابی سرم مشغول کلاسهای انلاین نظام مهندسی هست کنترل پروژه داریم و کار با برنامه هست

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

باسلام

صبح رفته بودم دندون پزشکی گفتم تاهواسردنشده وزمستون نیومده پیگیردندونام باشم

خیلی هم عالی منم باید برای چکاب برم یه نگاهی بندازه

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام به همه دوستان

خوب هستین ؟ گفتم وسط زنگ تفریح چیزاستراحت یه سر به راسخون بزنم حسابی سرم مشغول کلاسهای انلاین نظام مهندسی هست کنترل پروژه داریم و کار با برنامه هست

سلام،موفق باشی

javadinejad کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2041
|

سلام به همه و وقتتون بخیر

متاسفانه دوباره هوای تهران آلوده و غلظت آلاینده ها بیشتر شد

aftabm کاربر طلایی1
|
|

خلاصه که قرار بود روزی یکی دو ساعت بیان و با فاصله باشن ولی ما که انگار کامل حضوری هستیم 🥴ولی مجازی هم هستیم 😬

به قول بازی وسط بازی ریحان مرزه هستین شما هم این اصطلاح رو دارین توی وسط بازی ؟ ما به کسی که توی 2 گروه هم بازی میکنه میگیم ریحان مرزه هست شما چی ؟

وسطنا؟بازی دخترونه ست

مییییییییییییییییدونوم   دور همی بازی میکردیم و میکنیم دیگه همین شهریور بودبازی کردیم رفته بودیم باغ فامیل و اونجا یه وسط بازی زدیم

سلام واجب شد بیام شهرتون حتما دعوت کن...شماره تلفن هم که برامون ارسال کنید کار حله...ممنون که پزیرایی ما هستید ..در ضمن کرونا هم که نیست بهانه ای هم نباید باشه...مطمن باش همه کارها را خدا درست می کنه...

بقولی کار را باید خدا درست کنه....

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام

جداباخودم گفتم احتمالاامیرعلی کارشناس قضائیه امااین قضاکجاوآن غذاکجا

سلام...

کارشناس احکام هستند؟

ان شالله که هیچ کفاره ای به گردنمون نباشه...ربطی داره یا نه شما جواب بدهید...ممنون

اگر کسی نذر کرده در حمام نماز بخواند .بعد پشت به قبله نماز بخواند .آیا حنث نذرش(شکسته شدن نذر) کفاره دارد؟

بستی داره توی حمام بخار باشه یا بدون بخار باشه

اب گرم باشه یا سرد

شامپو برده باشه یا نبرده باشه

اخه کدوم ادم ......... نذر میکنه توی حموم نماز بخونه حاجی ول کن اقا جان خو نذر میکنه یه چیز خوب نذر بکنه این چه سمیه ؟ نرو سمیه ؟ چه لباسی داری سمیه

اون سم بود ها نه سمیه

سلام .عزیز..اینواقعا یک سوال شرعی هست...علما خیلی در موردش بحث کردن...چه ایراد بنی اسرائیلی گرفتی...پاسخ را بده؟

زیاد علاقه ای ندارم اخه حاج آقا

ای داد بیداد...دیکه نگو...این حرف را از امیر انجمن بعید هست بفرماین به مسائل شرعی علاقه ندارم...تو خودت کل شرعی...عزیز...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام من حاضر هستم

سلام مجدد...ممنون که هستی من دو روزه که نیام دیگه دوستان همه نمیان...عجیب که همه همه چی عجیبتره از قبل شده..