اتاق چت راسخون
فرشون تو می دونی که داری به یکی از آیه های قرآن عمل می کنی؟
چیه واقعا؟
سلام خودتونومعرفی می کنین؟
سلام
جداباخودم گفتم احتمالاامیرعلی کارشناس قضائیه امااین قضاکجاوآن غذاکجا
سلام...
کارشناس احکام هستند؟
ان شالله که هیچ کفاره ای به گردنمون نباشه...ربطی داره یا نه شما جواب بدهید...ممنون
اگر کسی نذر کرده در حمام نماز بخواند .بعد پشت به قبله نماز بخواند .آیا حنث نذرش(شکسته شدن نذر) کفاره دارد؟
زمانی من توحمام غذامی خوردم،بعضی هاتوسونادیدم نمازمی خونن،پشت قبله اگه سهواباشه اشکالی نداره بنظرم بشرط اینکه وقتی متوجه شدقضای آنرابجای آورد البته رابطشوباکفاره نمی دونم
سلام این سوال واقعا شرعی هست جوابش قضا نیست...
بله کفاره دارد
سلام من حاضر
سلام به همه...
روزتون بخیر....
حاج آقا یادش بخیر قبلنا برا هر مناسبتی میشد نظر میگرفتین برا برنامه ها و ویژه برنامه هااا...
حالا اصلن برا هیچ مناسبتی برنامه نیست الحمدالله....
دیگه واقعا راسخون داره اینوری میفته:-)
حاج آقا برا شب یلدا برنامه ای چیزی نیست....؟
چقدر اون روزا نظر میدادیماااا....یادش بخیر
سلام
خوبین؟
روزتون بخیر باشه
سلام
خوبین؟
روزتون بخیر باشه
علیک سلام،من کمی آزمایش های کلیه ام بهم خورده اماخداروشکرروحیه ام وشکل ظاهری ام خوبه شایدازعوارض کروناباشه
سلام
خوبین؟
روزتون بخیر باشه
علیک سلام،من کمی آزمایش های کلیه ام بهم خورده اماخداروشکرروحیه ام وشکل ظاهری ام خوبه شایدازعوارض کروناباشه
ان شاءالله همیشه سلامت باشید
با حضوری شدن مدارس ، خیلی کارم سنگین تر شده
تا ظهر که درگیر مدرسه، بعدش هم فیلم های ضبط شده ی داخل کلاس رو باید حجم کم کنم و بفرستم واسه اونایی که نیومدن مدرسه و بعدش هم کلاس مجازی ، خلاصه تا شب درگیریم.شب هم با فکر به اینکه فردا صبح چه درسی رو چه جوری درس بدم، میگذره😁
راستی آجی برخوار شاگرد های من ضرب شون خیلی ضعیفه، مجبور شدم ساده کردن کسر ها رو به یه روش دیگه بهشون بگم که حداقل بهتر یاد بگیرن، فیلم های ضبط شده تو کلاسم هشت اگر خواستید.
اونجوری که من تو فیلم برای شما گفتم یه روش ایده آل بود😁که دیدم بر و بر منو نگاه میکنن چون ضرب یادشون رفته و شاید هم اصلا بلد نیستن.خلاصه که مجبور شدم مثلا واسه ساده کردن کسر ۶ دوازدهم .بهشون بگم چند چند تا میشه ۶ تا که بعد بگن ۲×۳ یا ۶×۱
و چند چند تا میشه ۱۲ تا که بگن ۳×۴ یا ۶×۲
که بعد از تو صورت و مخرج عدد مشترک رو پیدا کنن و به اون عدد تقسیم کنن
راستی آجی برخوار شاگرد های من ضرب شون خیلی ضعیفه، مجبور شدم ساده کردن کسر ها رو به یه روش دیگه بهشون بگم که حداقل بهتر یاد بگیرن، فیلم های ضبط شده تو کلاسم هشت اگر خواستید.
اونجوری که من تو فیلم برای شما گفتم یه روش ایده آل بود😁که دیدم بر و بر منو نگاه میکنن چون ضرب یادشون رفته و شاید هم اصلا بلد نیستن.خلاصه که مجبور شدم مثلا واسه ساده کردن کسر ۶ دوازدهم .بهشون بگم چند چند تا میشه ۶ تا که بعد بگن ۲×۳ یا ۶×۱
و چند چند تا میشه ۱۲ تا که بگن ۳×۴ یا ۶×۲
که بعد از تو صورت و مخرج عدد مشترک رو پیدا کنن و به اون عدد تقسیم کنن
سلام آجی جون...خوبی؟دختر گلت چطوره؟
آجی همین....مشکل همین جدول ضرب هست....جالبه روش رو بلدن ولی چون ضرب حفظ نیسن درستااا درست یاد نمیگیرن....
آجی دقیقا سال سوم که وقت جدول ضرب حفظ کردنشون بود و کار با جدول ضرب افتاد تو کرونا و تعطیل شدن...پارسالم که ول معطل...همش مجازی و.....خب خیلی دلشون به درس نبود...به زور دیگه مینشستن...
امسالم الحمدالله یه معلم بهشون افتاده که
حسین میگه مامان من ریاضی درس دادنشو هیچی متوجه نمیشم...هی از این میره به اون و قاطی پاطی میگه....
دیگه آجی خودم یه جور و معلمم یه جور و.....بیا و درستش کن:))
نه آجی ویدیو که دادی خوب بود.فیلم های ساده کردن؟...ممنون عزیزززم.قربونه مهربونیتون
متاسفانه کرونا خیلی بچه ها رو ضعیف و تنبل کرد از همه نظر
باسلام وصبح آدینه شمابخیر
ولادت باسرسعادت حضرت زینب کبری مبارک
یک تشکروتبریکی کوچک به پرستاران عزیزکه دوران کروناکه ان شاالله آخراش باشه می کنیم درقبال کاربزرگ این فرشتگان ونگاهبانان انسانی
سلام به همگی
حالتون چطوره؟
سلام
جداباخودم گفتم احتمالاامیرعلی کارشناس قضائیه امااین قضاکجاوآن غذاکجا
سلام...
کارشناس احکام هستند؟
ان شالله که هیچ کفاره ای به گردنمون نباشه...ربطی داره یا نه شما جواب بدهید...ممنون
اگر کسی نذر کرده در حمام نماز بخواند .بعد پشت به قبله نماز بخواند .آیا حنث نذرش(شکسته شدن نذر) کفاره دارد؟
زمانی من توحمام غذامی خوردم،بعضی هاتوسونادیدم نمازمی خونن،پشت قبله اگه سهواباشه اشکالی نداره بنظرم بشرط اینکه وقتی متوجه شدقضای آنرابجای آورد البته رابطشوباکفاره نمی دونم
سلام این سوال واقعا شرعی هست جوابش قضا نیست...
بله کفاره دارد
سلام...خیر کفاره نداره...چرا نداره؟
سلام من حاضر
سلام ان شالله از حاضرین مهدی الزهرا قرار بگیرید...ممنون..خدا قوت..