راسخون

اتاق چت راسخون

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

به به حاج آقا من در خدمت هستم

احسنت به این خانواده ها...جدا چقدر زیباست این خانواده...اگر این صداقت ها نبود هیچ بنای خانوادگی معنا نداشت....

aftabm کاربر طلایی1
|
|

یک سوال...فکر میکنید چرا دیروز من نتونستم پست های آنلاین شما را ببینم..در صورتی که من مشغول پاسخگویی به  پست های دوستان اتاق بودم..؟خودم میدونم دلیلشو..میخام ببینم شما هم می دونید چرا؟؟

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام 

والا حاج آقا چی بگم.....این پست به همه چی ربط داده شد دیگه....همه چی درش گفته شد الحمدالله....

از کجا به کجا...،:-)

سلام خوب هستید..خدا قوت...منونم که وقت گذاشتید برای پاسخگویی...واقعا چقدر هم موضع گرفتید..من گفتم الان ببین چه تفکیک پستی میکنید...شما که بدتر از آقا فرزاد زدی مطلب را داغون کردی..بابا همه شمشیر از رو بستین...ما تسلیم...

جواب اون پست زیادشدابنجامی نویسم

منکه باشمشیرشوخی ازپشت شمشیرمی زنم،خخخ

آقابنده خداآخه خداییش خدایی این وسط چکاره بودپیش کشوندینشون،نشون به اون نشونی

شاید به دعای خدایی..خدا به ما رحم کردبهش بگید...التماس دعا داریم...ممنونم..

سلام،حاج آقانه اون خدایی قسم به اون خدایی که شمامی پرستید

farshon کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت همه عزیزان

خوب هستین  ؟

حاج آقا کیف احوالی ؟ نیستین کم پیدایین ؟

سلام ممنونم عزیز...خوش آمدی ...خدا قوت...لطف کردید...بیشتر سر بزن ای سر شلوغ دوست داشتنی...

یک نکته بگم..خیلی خنده رو هست داد میزنه....وقتی زنگش میزدم...2 دقیقه حرف میزنه 6 دقیقه میخنده....ممنون خنده روی آذری..

آذری هاهمشون خنده رووبشاش هستن آقای گلشنی هم همش موقع مکالمه می خندن

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

یک سوال...فکر میکنید چرا دیروز من نتونستم پست های آنلاین شما را ببینم..در صورتی که من مشغول پاسخگویی به  پست های دوستان اتاق بودم..؟خودم میدونم دلیلشو..میخام ببینم شما هم می دونید چرا؟؟

به نظر بنده به عنوان حکم مرز الطرفین با پرونده های میلیاردی حاج آقا داشتن آب گوشت میزدین با خانواده با نون و سنگگ داغ و پیاز و نوشابه یا دوغ این رو مطمعن نیستم دیگه گفتین تا از دهن نیافتاده غدا رو بچسبم تا پست ها رو

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

سلام 

والا حاج آقا چی بگم.....این پست به همه چی ربط داده شد دیگه....همه چی درش گفته شد الحمدالله....

سلام خوب هستید..خدا قوت...منونم که وقت گذاشتید برای پاسخگویی...واقعا چقدر هم موضع گرفتید..من گفتم الان ببین چه تفکیک پستی میکنید...شما که بدتر از آقا فرزاد زدی مطلب را داغون کردی...بابا همه شمشیر از رو بستین...ما تسلیم...

ممنون حاج آقا..خواهش میکنم...

من سعی کردم موضوع رو خیلی منطقی پیش ببرم،😁🤭

حاج آقا نمیشه شما موضوع رو تفکیک کنید:-)

سلام و عرض ادب...بله بخصوص که شما ظاهرا منطق الطیر مظفر را خوانده اید...ان شالله همیشه منطق میزان همه ی ما قرار بکیرد....ولی این جواب من نشد خود دانی؟

از اونجایی که بنده وکیل کارکشته هستم با پرونده های میلیاردی  هستم حاج آقا بسه دیگه ول کنید بره تموم بشه صلوات بفرستین  موضوع رو ببنیدن بره دیگه خیلی طولانی شده ها

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام 

سلام خوب هستید..خدا قوت...منونم که وقت گذاشتید برای پاسخگویی...واقعا چقدر هم موضع گرفتید..من گفتم الان ببین چه تفکیک پستی میکنید...شما که بدتر از آقا فرزاد زدی مطلب را داغون کردی..بابا همه شمشیر از رو بستین...ما تسلیم...

جواب اون پست زیادشدابنجامی نویسم

منکه باشمشیرشوخی ازپشت شمشیرمی زنم،خخخ

آقابنده خداآخه خداییش خدایی این وسط چکاره بودپیش کشوندینشون،نشون به اون نشونی

شاید به دعای خدایی..خدا به ما رحم کردبهش بگید...التماس دعا داریم...ممنونم..

سلام،حاج آقانه اون خدایی قسم به اون خدایی که شمامی پرستید

سلام و به عزیز خراسانی...خوبی...خدای خدایی خدا ی ما هم هست...ولی خود خدایی خدای خودشه...بذارید کدخدایی کنه طوری نیست..کد خدا ها معملا خودشون خدا هستند...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت همه عزیزان

خوب هستین  ؟

حاج آقا کیف احوالی ؟ نیستین کم پیدایین ؟

سلام ممنونم عزیز...خوش آمدی ...خدا قوت...لطف کردید...بیشتر سر بزن ای سر شلوغ دوست داشتنی...

یک نکته بگم..خیلی خنده رو هست داد میزنه....وقتی زنگش میزدم...2 دقیقه حرف میزنه 6 دقیقه میخنده....ممنون خنده روی آذری..

آذری هاهمشون خنده رووبشاش هستن آقای گلشنی هم همش موقع مکالمه می خندن

آرزوی بهترین روزها را برای شما و خانواده داریم..در تمام قوم و قبیله ها صفات متعدد وجود دارهووومثلا هرکسی مهمانوازی را از صفات خودشون میدونه...من فکر میکنم مهمانوازی خصلت همه ی ایرانی ها است...غیر از عدهای که خودم با اونها سر و کار داشتم...بختیاریها انصافا مهمانوازند....ولی اینکه آذری ها ختنده رو هستند..جالب بود..

aftabm کاربر طلایی1
|
|

به نظر بنده به عنوان حکم مرز الطرفین با پرونده های میلیاردی حاج آقا داشتن آب گوشت میزدین با خانواده با نون و سنگگ داغ و پیاز و نوشابه یا دوغ این رو مطمعن نیستم دیگه گفتین تا از دهن نیافتاده غدا رو بچسبم تا پست ها رو

بالاخره شوق این توصیف غذایی که کردین نذاشت جواب بدهید...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام 

سلام خوب هستید..خدا قوت...منونم که وقت گذاشتید برای پاسخگویی...واقعا چقدر هم موضع گرفتید..من گفتم الان ببین چه تفکیک پستی میکنید...شما که بدتر از آقا فرزاد زدی مطلب را داغون کردی...بابا همه شمشیر از رو بستین...ما تسلیم...

سلام و عرض ادب...بله بخصوص که شما ظاهرا منطق الطیر مظفر را خوانده اید...ان شالله همیشه منطق میزان همه ی ما قرار بکیرد....ولی این جواب من نشد خود دانی؟

از اونجایی که بنده وکیل کارکشته هستم با پرونده های میلیاردی  هستم حاج آقا بسه دیگه ول کنید بره تموم بشه صلوات بفرستین  موضوع رو ببنیدن بره دیگه خیلی طولانی شده ها

امیر علی و دیگر عزیزان پاسخ بدهید...؟

میدونستی کلا منطق برای چیه....مثلا به انسان هم میگن..هذا حیوان..به نظرتت بین ناطق و منظق فرقی وجود داره...یا بی ربطه...در منطق مظفر داریم....الانسان حیوان....این درسته یا نه...؟

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام 

پرونده های میلیاردی بچه های راسخون همیشه بازه...اگه اختلاس نمی کردن بر می گشتن...از جمله خدای...بنده ی خدا...پرونده را دادیم مدیر اتاق چت...از خستگی انداخته کنار..حوصله بررسی نیست...این اموال تملیکی اتاق چت داره از بین میره...امورمالی هم که نداره... ..از کی به کییه..تو این ..مملکت..

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلامی گرم پاییزی اصفهان هم به همه ی عزیزانی که تشریف نیاوردن...دعا کنید بارون بیاد...

منتظرتیم آسمان بارانی..

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام

جداباخودم گفتم احتمالاامیرعلی کارشناس قضائیه امااین قضاکجاوآن غذاکجا

farshon کاربر طلایی1
|
|

پاسخ انسان حیوان مانند

اگرانسان منش حیوانیتشومثل فقط خوراک وخوابیدن وازعقل استفاده نکردن روبکارببردانسان گونه ای ازحیوان است

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام حاج آقا....

نمی دونم چرا حاج آقا؟

لابد شاهکاریست جدید به دست تنومند عوامل راسخون:-)

خدا حفظ کنه همه ی ما رو:-)