راسخون

اتاق چت راسخون

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

باسلام وصبح همگی بخیر

حالتون چطوره؟

سلام به شما بزرگوار خسته نباشید...خوب ههستید...سر شلوغ شدی نیستی...

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام به همگی.

سلام حاج آقا. 

چون هنوز مدیر اتاق چت هستم و مدیریتش برام فعاله، هر پستی در اتاق چت زده بشه، ایمیلش برای من میاد. 

یه مدت که از بس سر نزدم خودبخود غیر فعال شد. 

یه تازگی فعال شده بود. 

که باز به دلیل ایرادات فنی یا خود ایمیل، غیرفعال بود. آجی برخوار که پست زد، ایمیل فعال شده بود. منم دیدم آجی برخوار آنلاین هست همون موقع اومدم.‌ البته متوجه اومدم نشدند.

گاهی سرم شلوغه، ایمیل هم میاد چک نمیکنم. الان هم ایمیل پیام شما اومد فهمیدم آنلاین هستید

salma57 کاربر طلایی1
|
|

حاج آقا قصاص و اجرای عدالت جزو دین هست ‌ 

ولی یه عده حالا نمی‌دونم به خاطر حرف و حدیث کشورهای بیگانه یا به هر دلیلی خودشونو به آب و آتیش میزنن که بگن این دین مهربانیه 

اینقدر قصاص رو به تاکید میندازن که طرف خودش خسته بشه از دادگاه رفتن و از مصاحبه و از همه زندگی، آخر رضایت بده. 

والا خانواده بچه ش رو درست تربیت نمیکنه اونقدر که طرف راحت به خودش اجازه جنایت میده، بعد که جرم انجام شد بعد میفتن به دست و پای خانواده دیگه که بیا رضایت بده.

تا جایی که میدونم هیچ وقت حرفی از رضایت احتمالی نبود ولی اینقدر این قتل رو بهش پرداختن که یه عده میخواستن آخر کار نتیجه چیزی جز بخشش و رضایت نباشه. 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

نمی گم رضایت و بخشش نباشه ولی بخشش به زور آخه!!!! 

هیچ کس نمی تونه خودش رو جای دیگری بگذاره و بگه تو تصمیمی که گرفتی اشتباه بوده. بخشیدی اشتباه بوده، نبخشیدی اشتباه بوده! هر کسی برای به ثمر رسوندن فرزندش یه تجربه منحصر به فرد داره. گذشت واقعا سخته! 

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام به همگی..روزتون زیبا

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام امروزمون ویژه تقدیم آجی دوست داشتنیه خودم و قول حاج آقا مدیر همیشگی اتاق چت آجی سلما

borkhar کاربر طلایی1
|
|

حاج آقا فکر کنم یه چند روزی نبودن...یا احتمالن میخواند یه چند روزی نباشند! دارن با پست زدنشون جبران مافات میکنن:-)

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

حاج آقا فکر کنم یه چند روزی نبودن...یا احتمالن میخواند یه چند روزی نباشند! دارن با پست زدنشون جبران مافات میکنن:-)

سلام،آره بعنوان مثال دروپیشنهادات روابط عمومی دوپست پاسخ روتقریبایک  جورجوابیدن!!

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی.

سلام حاج آقا. 

چون هنوز مدیر اتاق چت هستم و مدیریتش برام فعاله، هر پستی در اتاق چت زده بشه، ایمیلش برای من میاد. 

یه تازگی فعال شده بود. 

که باز به دلیل ایرادات فنی یا خود ایمیل، غیرفعال بود. آجی برخوار که پست زد، ایمیل فعال شده بود. منم دیدم آجی برخوار آنلاین هست همون موقع اومدم.‌ البته متوجه اومدم نشدند.

گاهی سرم شلوغه، ایمیل هم میاد چک نمیکنم. الان هم ایمیل پیام شما اومد فهمیدم آنلاین هستید

سلام

ماهنوزم به مدیری شماروقبول داریم میگماچطوری سریع بامعاون برخواردنبال سرهم میاین پس باایمیل متوجه آنلاین شدن میاوفتین

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام وصبح همگی بخیر

حالتون چطوره؟

سلام به شما بزرگوار خسته نباشید...خوب ههستید...سر شلوغ شدی نیستی...

عجب،معلومه؟آهاموهام خیلی بلندشدن بایستی برم اصلاح

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی....

بهترین ها امروز برای دوستان راسخونی باشه

borkhar کاربر طلایی1
|
|

آقای اشرفی....آجی سلما با ایمیل متوجه میشن...ولی.من حس ششم دارم با حس ششم متوجه میشم آجی اومدن:-))

borkhar کاربر طلایی1
|
|

آجی فاطمه هم امروز احتمالا در حال استراحت هستند...

آجی فاطمه...خدا قوت....

farshon کاربر طلایی1
|
|

آقای اشرفی....آجی سلما با ایمیل متوجه میشن...ولی.من حس ششم دارم با حس ششم متوجه میشم آجی اومدن:-))

منم الان یهویی اومدم

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام به همگی.

سلام حاج آقا. 

یه تازگی فعال شده بود. 

گاهی سرم شلوغه، ایمیل هم میاد چک نمیکنم. الان هم ایمیل پیام شما اومد فهمیدم آنلاین هستید.

سلام و ممنون از لطفتون:

بله بعد از به روز رسانی که انجام دادن خیلی از مدیریت هایی که تاپیک ایجاد کرده بودند و پست ذیل آنها زده می شود. به صندوق پیام ارسال می گردد.فکر میکردم تنها از من اینجور شده ...حالا فهمیدم که اکثر صاحب تاپیک ها براشون پیام میره....درخواست دادم از خودم را قطع کنند...متاسفانه جواب ندادند...

مممنونم.