راسخون

اتاق چت راسخون

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

salma57

amirali123

farshon

javadinejad

borkhar

امیر علی چقدر غریب شده...هیچ نمی گوید..

گرفتاره،متاهل شده،خرج زندگی واضافه بیکاری وقسط ومشکلات اقتصادی وافتضاحی و...همه وهمه دست دردست هم دادن تابهانه ای بشوندواسه نیومدن

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام...وقت همگی بخیر...ان شالله از منتظران حضرت باشیم...صلوات:

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام،چی جااب نمی دونستم عربهاهم مثل بهلول شوخی بلدن،دردوران دبیرستان هم یادش بخیرکتاب انگلیسی جوکهای انگلیسی داشت اماچون متناسب بافرهنگ اونابودحاوی اصطلاحات بود

سلام....ممنونم....اصل قضییه خاطره خوبی است برای من...ولی اینکه عرب ها شوخ هستند...بله...ولی این نوع شوخی ها واقعا بده ....من اگر چه خودم تنها بودم...ولی برای زنهای هم وطن خیلی ناراحت شدم و ترسیدم...البته راننده عربه تو کاظمین...از همه و خانم ها خیلی عذر خواهی کرد....خودش از مبارزین جبهه ی حشد و شعبی بود...

موافقم

بله و این قصهی ترس انسانیت . انسان بودن فقط در دنیاست...حیف از آخرت ترسی نداریم...دعا کنید خداوند ترس  همراه با عشق را به همه عنایت کند...سپاس

(زبان لری) چقدر ترسلویی...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

باسلام.وصبح همگی بخیروشادی

چه خبر؟

حالتون خوبه؟

سلام ملتمسانه جهت دعا....واقعا دعامون کنید..زبان سما برای ما معصوم تلق می شود....

علیک سلام

درست میگین وقتی می بینم جای بخیه های دستم اززمان دیالیزدردمیکنه وجفت کلیه های قبلی منوقلقلک میدن😁اگه لایق باشم فکرمی کنم خداعنایت بیشتری به من داره تابقیه

aftabm کاربر طلایی1
|
|

باسلام وعیدهمگی مبارک

یا علی مدد...و سلام علیکم و رحمة الله و بکاته...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

salma57

amirali123

farshon

javadinejad

borkhar

گرفتاره،متاهل شده،خرج زندگی واضافه بیکاری وقسط ومشکلات اقتصادی وافتضاحی و...همه وهمه دست دردست هم دادن تابهانه ای بشوندواسه نیومدن

بهترین دوران زندگی : ده دقیقه به صفر هست...اگر گفتی کی هست؟؟

aftabm کاربر طلایی1
|
|

باسلام.وصبح همگی بخیروشادی

چه خبر؟

حالتون خوبه؟

سلام ملتمسانه جهت دعا....واقعا دعامون کنید..زبان سما برای ما معصوم تلق می شود....

علیک سلام

درست میگین وقتی می بینم جای بخیه های دستم اززمان دیالیزدردمیکنه وجفت کلیه های قبلی منوقلقلک میدن😁اگه لایق باشم فکرمی کنم خداعنایت بیشتری به من داره تابقیه

سلام...

هرچه خدا بدهد توفیق است...متاسفانه ما انسانها عقلمون در چشمامونه...یعنی اینطرف قضییه را کار نداریم...فهم از زندگی را فقط شلامتی و خوش و بش میدانیم... ..و از آخرت کاملا بی خبریم...اصل اینها بر میگرده به فهم دین....

aftabm کاربر طلایی1
|
|

به نظر من بهترین لحظه ی زندگی را نمی تونیم بیان کنیم...

نظرتون چییه:

farshon کاربر طلایی1
|
|

salma57

amirali123

farshon

javadinejad

borkhar

احتمالا،احتمالا،احتمالا دارم عاشقتون میشم نه ببخشید احتمالا23وپنجاه دقیقه رومی فرمایین

farshon کاربر طلایی1
|
|

به نظر من بهترین لحظه ی زندگی را نمی تونیم بیان کنیم...

نظرتون چییه:

درسته بهترین لحظه،لحظه معنوی انس بامعبودخویش است اماازنظرمادی همنشینی بایارشفیق وهمراه ومهربان دوست داشتنی تاابدالدهرهست

aftabm کاربر طلایی1
|
|

salma57

amirali123

farshon

javadinejad

borkhar

زندگی ...هیچوقت توقفی در ان نیست...یعنی خلق شدیم برا بودن...اصلا تبودنی در کار نیست...یعنی خدا خلقمون کرده تا باشیم...ای بابا...یعنی نمیشه یه .وقتی تمام شیم..اگر سراغ دارید برا من بگید..

خلاصه همه چی تاریخ مصرفش معلومه...غیر از انسانها...میدونیکه منظورم چییه:

farshon کاربر طلایی1
|
|

salma57

amirali123

farshon

javadinejad

borkhar

زنگی ...هیچوقت توقفی در ان نیست...یعنی خلق شدیم برا بودن...اصلا تبودنی در کار نیست...یعنی خدا خلقمون کرده تا باشیم...ای بابا...یعنی نمیشه یه .وقتی تمام شیم..اگر سراغ دارید بر من بگید..

خلاصه همه چی تاریخ مصرفش معلومه...غیر از انسانها...میدونیکه منظورم چییه:

بقول شاعرمیگه وایستادنیامی خواهم زنده بمانم نه اون اسم سریال خونوادگی بودوایستادنیامی خواهم پیاده بشم زندگی درجریانه خواه کروناباشه یانباشه دنیامتوقف نمیشه مگراینکه ماپیاده شیم پس انسانی که بدجنسه کلافاسده وتاریخش منقضی شده

aftabm کاربر طلایی1
|
|

salma57

amirali123

farshon

javadinejad

borkhar

احتمالا،احتمالا،احتمالا دارم عاشقتون میشم نه ببخشید احتمالا23وپنجاه دقیقه رومی فرمایین

خیر داداش...نگفتی...منتظرم..تا فردا...

javadinejad کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2041
|

بزرگواران سلام وصبح زیباتون بخیر

امیدوارم حال و احوالتان خوب باشه و شاد و سلامت باشید.

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلامتی ببینده این پست صلوات: