راسخون

اتاق چت راسخون

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

آجی سلما کجایی دلم برات تنگ شده....

سلام آجی جان. قربانت. همین جام. زیر سایه شما. 

سه چهار روز یه بار، گاهی هم هفته ای یه بار میام پیام ها رو میخونم. حرفی ندارم. :) 

خوبی؟ خوشی؟ حسین آقا و فاطمه زهرا خانوم خوبن؟ 

التماس دعا

قربونت عزیزم....

فدات....

الحمدالله خوبند.خداروشکر....زینب خانوم خوبه؟ حضوری شدن دیگه؟ آقا محمد حسین خوبه؟

آجی یه وقتی که فرصت می‌کنی بیا تا آجی شایسته و آجی فاطمه رو هم صدا بزنیم بیاند

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام به حضار غایب و حاضر انجمن.....سرمای پاییز بدئن باران و برف.....خدایا رحمی بفرما

جمعه رفته بودم الیگودرزلرستان....شب که برمی گشتیم..باران شروع شد....طرفای داران و دامنه اینقدر برف سنگین میومد که با دنده دو حرکت میکردم....چند بار خواستم نگه دارم...چون واقعا نمی تونستم جلومو ببینم....تاریک هم بود.........عده ای هم نگه داشته بودن داشتن فیلم برداری میکردن....منم حسابی ترسیده بودم .از وسط جاده حرکت میکردم به اخوی هم گفتم شما مواظب خط وسط جاده باش که روی اون بریم جلو....برف پاکن با سرعت تند کار میکرد...حریف برفا نمیشد.....البته نیم ساعت بیشتر نبود....بعد هرچه به طرف اصفهان اومدیم.....کم شد و نزدیکای اصفهان جاده خشک بود....خلق النسان ضعیف.....خیلی باحال بودولی همراه ترس از خارج شدن از جاده...یا تصادف...ممنفهمیدم بعدش اون برف ادامه داشت یا نه..

علیک سلام

هم بفکرخودتون باشین هم چشم براهاتون

چشم حتما...بادمجان بم آفت نداره....یک شب رویایی بود...حقیقتا تو این چند سال اینقدر نترسیده بودم.....البته 5سال پیش اواخر عمر داعش رفتم کربلا...یک روز زد بسرم برم برم کاظمین ..من و عدهای ایرانی 4 زن و بقیه مرد...ساعت 6 غروب سوار شدیم به طرف کاظمین....راننده عرب ما را از بیراهه برد چون ترافیک زیادی بود...ایام اربعین بود....نامرد خوشو داعشی جا زد....من تا حدودی حرفاشو می فهمیدم..وقتی با تلفن حرف میزد...یه جا گفت چند تا مسافر ایرانی دارم...ببرم تحویل بدم و برگردم....بعد هم هی بلند بلند میگفت...( انا عضو في داعش برمز 11. اين يجب ان احضر هذه )...یک عرب هم باهاش بود..گردن کلفت و زمخت و نپخته...هیکلی....از بس داعش داعش کرد...یکی از زنها غش کرد...(.یه جورایی میدونستم شوخی میکنه...من پشت سر راننده بودم...حقیقت منم یک لحظه ترسیدم.)..و خیلی ناراحت شدم برا زنها...بعد ازش خواهش کردم ..شوخی نکنه....بعد که دید قضییه ترس جدی شده...نگه داشت برامون آب آورد...گوشی خودشو که عکس علمای شعیه داشت نشان داد...که من رزمنده هستیم ..اینجا خبری از داعش نیست..نترسید....یه نیم ساعت بعد که رفتیم جلو...حرم امام کاظم را که دیدیم آرام شدیم....عربه نامرد..تا حرم را نشون داد میگفت...داعش داعش....بلند بلند مبخندید....

سلام،چی جااب نمی دونستم عربهاهم مثل بهلول شوخی بلدن،دردوران دبیرستان هم یادش بخیرکتاب انگلیسی جوکهای انگلیسی داشت اماچون متناسب بافرهنگ اونابودحاوی اصطلاحات بود

farshon کاربر طلایی1
|
|

به سلامتی آقای اشرفی....

ا ن شاالله خدا سلامتی بده....

تشکر،توخونه واسه سرمانخوردن ویاسرماخوردن احتمالی ازسرایت به دیگران بنظرم ماسک بزنیم خودم همینکارومی کنم دیدم که نمی گم

javadinejad کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2041
|

سلام بزرگواران

امیدوارم این صبح پاییزی براتون دل انگیز باشه و اگر چه پاییز است اما حال دلتون و روز و روزگارتون بهاری باشه انشاالله

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام و. و وقت بخییر ...سلام به همهی غریبه های آشنای انجمن...سلامی بهداغی آفتاب سوزان زمستان اصفهان...

سلامتی همه شما ها...عزیزان اتاق چت...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام به شما و. مخاطب این پست شما

خدایا شکر با این کجائید شما دلشون به رحم اومد و تشریف آوردند...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام،چی جااب نمی دونستم عربهاهم مثل بهلول شوخی بلدن،دردوران دبیرستان هم یادش بخیرکتاب انگلیسی جوکهای انگلیسی داشت اماچون متناسب بافرهنگ اونابودحاوی اصطلاحات بود

سلام....ممنونم....اصل قضییه خاطره خوبی است برای من...ولی اینکه عرب ها شوخ هستند...بله...ولی این نوع شوخی ها واقعا بده ....من اگر چه خودم تنها بودم...ولی برای زنهای هم وطن خیلی ناراحت شدم و ترسیدم...البته راننده عربه تو کاظمین...از همه و خانم ها خیلی عذر خواهی کرد....خودش از مبارزین جبهه ی حشد و شعبی بود...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی جان. قربانت. همین جام. زیر سایه شما. 

سه چهار روز یه بار، گاهی هم هفته ای یه بار میام پیام ها رو میخونم. حرفی ندارم. :) 

خوبی؟ خوشی؟ حسین آقا و فاطمه زهرا خانوم خوبن؟ 

التماس دعا

مسلام خوب هستید...موضوعات و حرف ها و بیانیههای شما هنوز زبانزد هستند...عجیب هست اگر در عین اقتدار حرف ازحرفی ندارم بزنید....

منتظر حضورتون هستیم...

سپاس از لطفتون

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام بزرگواران

امیدوارم این صبح پاییزی براتون دل انگیز باشه و اگر چه پاییز است اما حال دلتون و روز و روزگارتون بهاری باشه انشاالله

مممنون از لطف شما بزرگوار راسخونی....ازاینکه به اتاق چت هم سر می زنید تشکر و قدر دانی می نماییم....در پناه حق باشید..

aftabm کاربر طلایی1
|
|

salma57

amirali123

farshon

javadinejad

borkhar

امیر علی چقدر غریب شده...هیچ نمی گوید..

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام وعیدهمگی مبارک

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام.وصبح همگی بخیروشادی

چه خبر؟

حالتون خوبه؟

سلام ملتمسانه جهت دعا....واقعا دعامون کنید..زبان سما برای ما معصوم تلق می شود....

علیک سلام

درست میگین وقتی می بینم جای بخیه های دستم اززمان دیالیزدردمیکنه وجفت کلیه های قبلی منوقلقلک میدن😁اگه لایق باشم فکرمی کنم خداعنایت بیشتری به من داره تابقیه

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام 

صبح بخیر 

خوبین؟

چه خبرا 

علیک سلام

تشکر،سلامتی بهترین خبر

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام بزرگواران

علیک سلام

درسته پاییزدلگیره امازیبایی های خاص خودشوداره ویکی ازنعمتهای خداست که البته عنایت بیشتری به ایران داشتن وچهارفصل سال روخداروشکردرکشورمون داریم

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام....ممنونم....اصل قضییه خاطره خوبی است برای من...ولی اینکه عرب ها شوخ هستند...بله...ولی این نوع شوخی ها واقعا بده ....من اگر چه خودم تنها بودم...ولی برای زنهای هم وطن خیلی ناراحت شدم و ترسیدم...البته راننده عربه تو کاظمین...از همه و خانم ها خیلی عذر خواهی کرد....خودش از مبارزین جبهه ی حشد و شعبی بود...

موافقم