راسخون

اتاق چت راسخون

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام به همگی....

سلام امروزمون به حاضرین......

علیک سلام

اجی فرداروبگین سلام به بین المحسوس وبین النامحسوسین

با همه ی احساس....سلام به محسوس و نامحسوس....

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام 

روزتون قشنگ....

سلام امروزمون تقدیم به قدیمیای سایت:-)

کاربرای قدیمی....

مسئولین قدیمی

و سلامی به مسئولین عزیز راسخون...و همکاران قم و اصفهان  که تلاش زیادی دارند...و در شرایبط خاصی در راسخون همکاری می کنند...همکارانی که چشم آنها مثل کاربران به دورنمای روزهای اقتصادی خوبی برای آینده ای روشن. است...در یک جمله با این شرایط انصافا دستشون درد نکنه...گاهی احساسم این است هیچ فرقی بین کاربران فعال و همکاران وجود ندارد....همگی خسته نباشید...ای کاش.....

aftabm کاربر طلایی1
|
|

آجی سلما چیکار میکنی؟ خوبی؟

بچه ها خوبن؟

آجی آب و هوای گیلان فکر کنم بهت خورده ها:-)

فعلا شاه غیبت اتاق شده...هم ایشون هم دوستان دیگه...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

آجی فاطمه چه خبرا؟

دختره گلت خوبه؟

آجی غیر حضوری هستین هنوز؟

سلام دیگری هم به شما و آجی فاطمه...دو  سه روزه نیستند...پاسخگوی سوالات ما باشند...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام به خوبانی که چند روزه هست تشریف ندارن....

من با ابرهای پاییزی بدون باران اصفهان به شما سلام عرض میکنیم..

شما را میگم که این متن را می خوانید..خوب هستید..خدا قوت

علیک سلام

والله دوروزی بودکه سرعت پایین بودانگارایرادازدکل اصفهان بودمیلی نداشتم بیام سایت

بله هیچ بعید هم نیست...دکل به دکل که میشه..اونوقت هر دو کچل میشه...قاعدتا در این موارد برق سه فاز هم میشه...و اینترنت پر فشار میشه...

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

آجی فاطمه چه خبرا؟

دختره گلت خوبه؟

سلام 

خوبین آجی

خبری نیس مشغول درس و زندگی 

ترنم یکم سرماخورده، بینیش درگیره، به منم سرایت کرده یکم 

اره غیر حضوریم

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

آجی فاطمه چه خبرا؟

دختره گلت خوبه؟

سلام دیگری هم به شما و آجی فاطمه...دو  سه روزه نیستند...پاسخگوی سوالات ما باشند...

هستیم همین اطراف.... الان میخوام اگه بشه سوالات آزمون فردا بچه ها رو طراحی کنم با نرم افزار که آنلاین آزمون بدن،بلکه کمتر تقلب کنن !

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام به حضار غایب و حاضر انجمن.....سرمای پاییز بدئن باران و برف.....خدایا رحمی بفرما

جمعه رفته بودم الیگودرزلرستان....شب که برمی گشتیم..باران شروع شد....طرفای داران و دامنه اینقدر برف سنگین میومد که با دنده دو حرکت میکردم....چند بار خواستم نگه دارم...چون واقعا نمی تونستم جلومو ببینم....تاریک هم بود.........عده ای هم نگه داشته بودن داشتن فیلم برداری میکردن....منم حسابی ترسیده بودم .از وسط جاده حرکت میکردم به اخوی هم گفتم شما مواظب خط وسط جاده باش که روی اون بریم جلو....برف پاکن با سرعت تند کار میکرد...حریف برفا نمیشد.....البته نیم ساعت بیشتر نبود....بعد هرچه به طرف اصفهان اومدیم.....کم شد و نزدیکای اصفهان جاده خشک بود....خلق النسان ضعیف.....خیلی باحال بودولی همراه ترس از خارج شدن از جاده...یا تصادف...ممنفهمیدم بعدش اون برف ادامه داشت یا نه..

علیک سلام

هم بفکرخودتون باشین هم چشم براهاتون

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام به حضار غایب و حاضر انجمن.....سرمای پاییز بدئن باران و برف.....خدایا رحمی بفرما

جمعه رفته بودم الیگودرزلرستان....شب که برمی گشتیم..باران شروع شد....طرفای داران و دامنه اینقدر برف سنگین میومد که با دنده دو حرکت میکردم....چند بار خواستم نگه دارم...چون واقعا نمی تونستم جلومو ببینم....تاریک هم بود.........عده ای هم نگه داشته بودن داشتن فیلم برداری میکردن....منم حسابی ترسیده بودم .از وسط جاده حرکت میکردم به اخوی هم گفتم شما مواظب خط وسط جاده باش که روی اون بریم جلو....برف پاکن با سرعت تند کار میکرد...حریف برفا نمیشد.....البته نیم ساعت بیشتر نبود....بعد هرچه به طرف اصفهان اومدیم.....کم شد و نزدیکای اصفهان جاده خشک بود....خلق النسان ضعیف.....خیلی باحال بودولی همراه ترس از خارج شدن از جاده...یا تصادف...ممنفهمیدم بعدش اون برف ادامه داشت یا نه..

علیک سلام

حاج آقامراقب خودتون باشین،راسخونیهاچشم براهند

farshon کاربر طلایی1
|
|

سوال...همه پاسخ بدهید..

دوران نامزدی...قبل از عقد ه درسته؟

بعد از عقد درا دیگه نمیکن...دوران نامزدی؟

ولی ما کلا دوران قبل ازدواج را میکیم دوران نامزدی!!!!؟؟؟/

سلام،دانشگاه قبول شده بودن دیگه

یعنی این جواب آقا فرزاد به سوال من هم دیدنی هست هم شنیدنی...ایول فرزاد عزیز...

ماهم توکشورخودمون می گیم قبل ازخونه شویررفتن نومزدی

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام.وصبح همگی بخیروشادی

چه خبر؟

حالتون خوبه؟

farshon کاربر طلایی1
|
|

دیروزصیح رفتم واکسن کرونادزدسوم روزدم واکسن آن فلان جا نه ببخشیدآنفولانزاروهم تومهرزدم وای خدا امسال4تاواکسن زدم،دوروزه پیش هم حاج آقاوحاج خانم روبردم واکسن دزدسومشونوزدن،خدابه همه سلامتی عطافرماید

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام 

روزتون قشنگ....

سلام امروزمون تقدیم به قدیمیای سایت:-)

کاربرای قدیمی....

مسئولین قدیمی

علیک سلام

برمدیربرخوار،مدیرجدیداتاق چت

aftabm کاربر طلایی1
|
|

آجی فاطمه چه خبرا؟

دختره گلت خوبه؟

هستیم همین اطراف.... الان میخوام اگه بشه سوالات آزمون فردا بچه ها رو طراحی کنم با نرم افزار که آنلاین آزمون بدن،بلکه کمتر تقلب کنن !

سلام.خدا قوت..خسته نباشید...ممنون که با این سر شلوغی درا اتاق چت حضور دارید...ان شالله در همه ی مراحل زندگی موفق باشید...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

علیک سلام

هم بفکرخودتون باشین هم چشم براهاتون

چشم حتما...بادمجان بم آفت نداره....یک شب رویایی بود...حقیقتا تو این چند سال اینقدر نترسیده بودم.....البته 5سال پیش اواخر عمر داعش رفتم کربلا...یک روز زد بسرم برم برم کاظمین ..من و عدهای ایرانی 4 زن و بقیه مرد...ساعت 6 غروب سوار شدیم به طرف کاظمین....راننده عرب ما را از بیراهه برد چون ترافیک زیادی بود...ایام اربعین بود....نامرد خوشو داعشی جا زد....من تا حدودی حرفاشو می فهمیدم..وقتی با تلفن حرف میزد...یه جا گفت چند تا مسافر ایرانی دارم...ببرم تحویل بدم و برگردم....بعد هم هی بلند بلند میگفت...( انا عضو في داعش برمز 11. اين يجب ان احضر هذه )...یک عرب هم باهاش بود..گردن کلفت و زمخت و نپخته...هیکلی....از بس داعش داعش کرد...یکی از زنها غش کرد...(.یه جورایی میدونستم شوخی میکنه...من پشت سر راننده بودم...حقیقت منم یک لحظه ترسیدم.)..و خیلی ناراحت شدم برا زنها...بعد ازش خواهش کردم ..شوخی نکنه....بعد که دید قضییه ترس جدی شده...نگه داشت برامون آب آورد...گوشی خودشو که عکس علمای شعیه داشت نشان داد...که من رزمنده هستیم ..اینجا خبری از داعش نیست..نترسید....یه نیم ساعت بعد که رفتیم جلو...حرم امام کاظم را که دیدیم آرام شدیم....عربه نامرد..تا حرم را نشون داد میگفت...داعش داعش....بلند بلند مبخندید....