راسخون

اتاق چت راسخون

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام به همگی....

روزتون قشنگ....

به شهر چند کیلومتری اصفهان ...شهرستان برخوار..و به برخوارترین برخواری یعنی برخوار انجمن هم سلامی مجدد عرض میکنیم..

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام من از شیراز 

خوبین؟

چه خبر 

سلام آجی جون.

خوبی؟

آجی باز رفتی شیراز که؟!:-)

آخرشم شیراز دستت بند میشه هااا:-))

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی....

روزتون قشنگ....

سلام مثل مجری های صداوسیمامی حرفین،هوابس عالی همه چیزارزونی،وای خداازاین همه نعمت متشکرم

سلام آقای اشرفی....

ا ن شااالله بهترین؟

خب دیگه از بس مجری های تلویزیون رو دیدیم لابد مثل اونا شدیم:-)

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی....

روزتون قشنگ....

به شهر چند کیلومتری اصفهان ...شهرستان برخوار..و به برخوارترین برخواری یعنی برخوار انجمن هم سلامی مجدد عرض میکنیم..

سلام حاج آقا....

ممنون که شهرستان برخوار رو معرفی کردین....

البته بگم گز ماله شهرستان برخوار نیستا.....رو اسمش مونده...

شهر گز ماله شهرستان شاهین شهر و میمه اس....جداش کردن از شهرستان برخوار.....

اینم به اطلاعاتتون اضافه کنم:-)

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه نامحسوسا.....

امروز سلاممون رو تقدیم می کنیم به کاربرای نامحسوس راسخونی:-)

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام من از شیراز 

خوبین؟

چه خبر 

علیک سلام

سلام من ازمشهدشهرامام رضا

امروزرفته بودم آزمایش دوماهه ام واسه همون دیرشدبیام پست بزنم حالم خوبه حالابایستی فردابرم دکترببینم چی تش خیس می دن 

بله در صحنه ای که مشاهده کردیم...دیدیدیم که سرافراز و سر بلند همچنان دست قهرمان مشهد بالاست...پرچمت بالاست..فرزاد عزیز...

سلام شمالطف دارین

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام به همگی....

روزتون قشنگ....

سلام مثل مجری های صداوسیمامی حرفین،هوابس عالی همه چیزارزونی،وای خداازاین همه نعمت متشکرم

سلام آقای اشرفی....

ا ن شااالله بهترین؟

خب دیگه از بس مجری های تلویزیون رو دیدیم لابد مثل اونا شدیم:-)

علیک سلام

خداروشکر،حسین آقای شماچطوره؟

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

سلام من از شیراز 

خوبین؟

چه خبر 

علیک سلام

امروزرفته بودم آزمایش دوماهه ام واسه همون دیرشدبیام پست بزنم حالم خوبه حالابایستی فردابرم دکترببینم چی تش خیس می دن 

سلام 

ان شاءالله  که خیره، سالم و سلامت باشید 

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

سلام من از شیراز 

خوبین؟

چه خبر 

سلام و خسته نباشید سفرتون بخیر...ظاهرا دارید شیرازی میشید درسته؟

سلام

والا حاج آقا وقتی همسر شیرازی باشه، یه جورایی شیرازی شدیم دیگه!

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

سلام من از شیراز 

خوبین؟

چه خبر 

سلام آجی جون.

خوبی؟

سلام آجی خوبی؟

اره باز اومدیم🙊 جشن عروسی فامیل نزدیک همسرم بود، تو فضای باز بود یعنی یخ زدیم😬😬 آجی بند شیراز شدم دیگه 😄

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

مدیر بزرگوار اتاق چت از تشکرات شما کمال تشکر را دارم...یک سری به جایگاه شما در اتاق چت زدم....که چطور نظارت می کنید و در اتاق حضور ندارید..البته فعلا ترجیح دادید حرف نزنید....

ممنون میشم..به محض ورود حداقل یاداشتی مرقوم فرمایید...

آجی این اتاق شما در مخفی هم داره...

سلام ‌ حاج آقا و سلام به همگی

وقت شما بخیر... 

حاج آقا ممنون از اینکه سر زدید‌.

حقیقت هنوز امتیاز اون چند پست پست سر همی که زدم هنوز از گلوم پایین نرفته. موندم یه کم بگذره، مزایاشو بگیرم، بعد شاید تصمیم بگیرم دوباره به کلیسا امتیاز بپردازم. 

و اما حقیقت اینکه نتونستم بیکاری رو تحمل کنم، باز مشغول تایپ شدم. 

یه مقدار هم درگیر درس و مشق و زندگی هستم، انگیزه بعضی فعالیت ها ازم گرفته شده. 

آجی فاطمه سادات، ان شالله همیشه به خوشی و شادی باشین. خیلی خوبه که دوباره به دیدن اقوام رفتین. سفر خوبی داشته باشید. 

همگی موفق و موید باشید

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام من از شیراز 

خوبین؟

چه خبر 

علیک سلام

بله در صحنه ای که مشاهده کردیم...دیدیدیم که سرافراز و سر بلند همچنان دست قهرمان مشهد بالاست...پرچمت بالاست..فرزاد عزیز...

سلام شمالطف دارین

سلام و وقت بخیر:

سلام به فرزاد..ظاهرا خیلی درگیر شدی این روزها....کم پیدا می شوید...

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام من از شیراز 

خوبین؟

چه خبر 

سلام و خسته نباشید سفرتون بخیر...ظاهرا دارید شیرازی میشید درسته؟

سلام

والا حاج آقا وقتی همسر شیرازی باشه، یه جورایی شیرازی شدیم دیگه!

بله سلام.

بله همینجوریه...قاعدتا یا شوهر تابع همسر است یا همسر تابع شوهر...یا هردو تابع هم هستند..البته بستگی به حال و هوای شهرها ی دو طرف داره که کدامیک در اولویت هستند...هرکجا به انسان خوش بگذرد ...قاعدتا آنجا بهترین هست...شاید تنها چیزی که فعلا برای ما ایرانی ها مانده برای  صله رحم همین مراسم هاست.

aftabm کاربر طلایی1
|
|

سلام من از شیراز 

خوبین؟

چه خبر 

سلام آجی جون.

خوبی؟

سلام آجی خوبی؟

اره باز اومدیم🙊 جشن عروسی فامیل نزدیک همسرم بود، تو فضای باز بود یعنی یخ زدیم😬😬 آجی بند شیراز شدم دیگه 😄

جالب اینکه از هرکه میپرسی عروسی خوش گذشت...همه میگن پارسال ازدواج کردن...امسال دارن جشن میگیرن...و جالبتر اینکه من شنیدم بچه ی یک عروس و داماد هم در عروسیشون یک ساله بوده...چه شود وقتی فیلم را بچه بعد از چند سال می بیند..با خودش میگه...افتخار میکنم که در جشن عروسی والدینم دعوت بودم...اصفهان که نوبت تالار گیر نمیاد...ما هم عروسی برادر خانم را در پیش داریم....از کرج به اصفهان..کی میره این همه راه را...😄

aftabm کاربر طلایی1
|
|

مدیر بزرگوار اتاق چت از تشکرات شما کمال تشکر را دارم...یک سری به جایگاه شما در اتاق چت زدم....که چطور نظارت می کنید و در اتاق حضور ندارید..البته فعلا ترجیح دادید حرف نزنید....

ممنون میشم..به محض ورود حداقل یاداشتی مرقوم فرمایید...

آجی این اتاق شما در مخفی هم داره...

سلام ‌ حاج آقا و سلام به همگی

وقت شما بخیر... 

حاج آقا ممنون از اینکه سر زدید‌.

حقیقت هنوز امتیاز اون چند پست پست سر همی که زدم هنوز از گلوم پایین نرفته. موندم یه کم بگذره، مزایاشو بگیرم، بعد شاید تصمیم بگیرم دوباره به کلیسا امتیاز بپردازم. 

و اما حقیقت اینکه نتونستم بیکاری رو تحمل کنم، باز مشغول تایپ شدم. 

یه مقدار هم درگیر درس و مشق و زندگی هستم، انگیزه بعضی فعالیت ها ازم گرفته شده. 

آجی فاطمه سادات، ان شالله همیشه به خوشی و شادی باشین. خیلی خوبه که دوباره به دیدن اقوام رفتین. سفر خوبی داشته باشید. 

همگی موفق و موید باشید

سلام.ممنون که با بی انگیزه بودن به بقیه انگیزه می دهید...بله اصلا از انگیزه خبری نیست.نه تنها اینجا بلکه در موارد دیگر زندگی هم بی انگیزه بودن به چشم یخورد..من خیلی از نمازخون ها را دارم می بینم که دیگه نماز نمی خونن..درجواب هم میگن..این همه خوندیم چی شد...کی از اون دنیا اومده...با این وضع مملکت کی نماز می خونه....این همه آدم نماز نمی خونن ماهم یکی از اونها......بله خیلی از خوبان و عزیزانی که تشریف بردن...همه انگیزه هاشون را بردن جای دیگری...و حقیقت این هست که این آمدن و رفتن ها و این نوع پست زدنها ی هرزگاهی خیلی با انگیزه ارتباطی نداره...چون هرکدام از عزیزان در ساعت های مختلفی میان یک احوالپرسی میکنن و میرن...

در مورد گیر کردن امتیاز در گلو ، من واقعا حرفی ندارم چون با این حرفتون من شرمنده شدم..خدا کسی را شرمنده ی دیگران نکند...اطلاع دارید که ما اینجا فقط خادم کاربران هستیم..ومتاسفانه کم لطفی از ناحیه دیگران است ..از این بابت هم هم از شما وهم دیگر دوستان راسخونی عذرخواهی میکنم....و بابت اینکه در اینجا فعالیت می کنید .صادقانه تشکر و قدردانی می نمایم.