اتاق چت راسخون
سلام به همگی
خوبین؟
علیک سلام خانم معلم
منم خوبم،بادانش آموزان هم جنس خودتون چکارمی کنین؟اذیت هاکمترشده؟دررسانه هاگفتن ازنیمه آبان مدارس حضوری میشن کارمعلمی مدیربرخوارگمترمیشه دیگه نمیخواددوباره مدرسه روبگذرونه
سلام آقای اشرفی بهترین؟
نه آقای اشرفی معلمیه من از سال اول مدرسه ی حسین شروع شده کاری به کرونا هم نداره!
باید خودم حتمن بالای سرش باشم
سلام به حاضرین همیشه غایب یا غایبین همیشه حاضر؟؟:)
سلام آجی فاطمه سادات. خوبی؟ خسته نباشید و خدا قوت.
سلام آجی خوبم ممنونم ، سلامت باشید 🌺
شما خوبین؟
معلم محمد اول سال گفت من فارسی و ریاضی رو خودم درس میدم، بقیه درس ها، فیلم هایی که مورد قبول خودم هست ارسال میکنم
اره خب همه ی دروس رو که نمیشه همیشه و کل هفته خودمون آماده کنیم چون واقعا کار سختیه، منم ریاضی رو خودم آماده میکنم، دروس دیگه هم تا جایی که بتونم خودم ، گاهی پیش میاد که آماده هم کنارش استفاده میکنم ولی خب ویس و پیام خودم همیشه سر جاش هست برای توضیح دادن
آجی برخوار فیلم های ریاضیم هست اگه لازم شد 😃بگید بفرستم
قربونت عزیزم....
اتفاقی میخواستم بگم بعضی ویس ها و فیلم هاتون رو برا ما هم بفرسین....ممنون میشم...
صفحاتی که فکر میکنید سخته رو بگید براتون میفرستم تا ص ۱۰ آماده دارم ، اعداد مرکب هم واسه شنبه باید آماده کنم
سلام به همگی
خوبین؟
علیک سلام خانم معلم
منم خوبم،بادانش آموزان هم جنس خودتون چکارمی کنین؟اذیت هاکمترشده؟دررسانه هاگفتن ازنیمه آبان مدارس حضوری میشن کارمعلمی مدیربرخوارگمترمیشه دیگه نمیخواددوباره مدرسه روبگذرونه
سلام آقای اشرفی بهترین؟
نه آقای اشرفی معلمیه من از سال اول مدرسه ی حسین شروع شده کاری به کرونا هم نداره!
باید خودم حتمن بالای سرش باشم
علیک سلام
خوبم امیدکه شمانیزحالتون خوب باشه
سلام آجی سلما...خوبی؟
رسیدنت بخیر...
بچه ها چطورن؟
سلام. قربانت. من که جایی نرفته بودم.
از بس حاج آقا میگن همه فکر می کنن مسافرتم. :)
ببینم میتونم عکس بفرستم. یادم رفته
اینجا گزینه پیشرفته نشون داده میشه که بی رنگه. انتخابش کنید
بعد گزینه ادامه به راسخون (غیر ایمن) میاد. انتخاب کنید، وارد سایت میشین
گزینه هاش بی رنگه ولی فعاله و کار می کنه. :)
معلم محمد اول سال گفت من فارسی و ریاضی رو خودم درس میدم، بقیه درس ها، فیلم هایی که مورد قبول خودم هست ارسال میکنم
اره خب همه ی دروس رو که نمیشه همیشه و کل هفته خودمون آماده کنیم چون واقعا کار سختیه، منم ریاضی رو خودم آماده میکنم، دروس دیگه هم تا جایی که بتونم خودم ، گاهی پیش میاد که آماده هم کنارش استفاده میکنم ولی خب ویس و پیام خودم همیشه سر جاش هست برای توضیح دادن
معلمی تو این شرایط انرژی خیلی زیادی میخواد. من جای معلم ها خسته میشم.
باسلام به همگی
خوبین؟
تا جایی که یادم میاد هرازگاهی این مشکل هنگام ورود به بعضی سایت ها نشون داده می شد.
گاهی یه سایت عادی باز میشه فرداش گوگل اخطار ورود میده
آجی
چقدرپستاتونوتکه تکه می فرستین!
سلام صبح بخیر
خوبین؟
آخر هفتهی خوبی داشته باشید 🌺