اتاق چت راسخون
باسلام وصبح همگی بخیروشادی
سلام سلام سلام
خیلی سخت میشه اومدتوراسخون
نمی دونم ایرادازگوشی منه یانه
همش اعلام میکنه خطرحریم خصوصی وصفحه بالا نمیادالان که بالااومدموفق شدم پست بزنم واگرنه حاج آقاروزحمت نمی دادم تماس بگیرن
سلام به مشهدی جان
تا حدودی شده..یعنی چی؟
حاج آقا
بلابه دورباشه انگارقبلامرزچهارمحال وبختیاری ولرستان واصفهان زلزله اومده وآقامون ترسیدن
سلام...چه ترسی..نگو و نپرس....پر از استرس...
والله می خواستم توقف فعالیت کنم خیلی وقته تصمیم گرفته بودم تقریباتاپایان خردادامابعلت درخواست یکی ازکاربراتاالان ادامه دادم بخاطرنداشتن انگیزه داشتم به افق می پیوستم
عزیز جون بیخیال...شما رو سر ما جا دارید...همین هرزگاهی شما کلی برا ما ارزش داره..
یادی ازآجی فاطمه نازنین
نمی دونم فقط اینجانمیان یاپستای امام رضایی شونم نمی ذارن دیگه
واقعا باید یادی کرد از بزرگواری که جای اون در دین پژوهی خیلی خالی است...من هم نفهمیدم چرا اینجور شد...ان شالله خیره...اگر مصلجت بدونه تشریف بیاره...
غیبت صغری خانم کردم،خخخ
چه غیبتی یکروز که نیستی کلا در غیبت کبری هستیم...نه شما بلکه همه...
صفحه روریفرش کردم
یوزرم پایین نرفت
انگارلاگین روخوب درست کردن وزودنمی پره
چه عجب چه رضایتی...احسنت به شما..خوشحال نشیم بپره..
واکسن هامون هم شیراز زدیم،هفته پیش
اونجا ۲۴ ساعته و بالای ۱۸ سال میزدن
سلامت باشین بازم مراقب باشین من باوجودواکسن کروناگرفتم
عجب کرونا دوستی فرشون.جان...نترس با هات آشتی هست کارت نداره....بیخیال
سلام
علیک سلام
امیدوارم روزهای خوبی درزندگی داشته باشین
امیدوارم دوستان دیگه هم تشریف بیارن...این دو روز فقط آجی فاطمه و فرشون عزیز تشریف داشتن...
منتظزیم...
آقای اشرفی انگار یه چند روزه نیستن؟!!
نمیدونم چی شده نیستش...
ان شالله تماس می گیرم باهاش...
سلام حاج آقا
تماس نگیرین اخیرادکترگفته کم کم موبایلوببوسم بذارم کنارچون باعث استرس میشه شایدعوارض کروناست
نگو جان شما...ما زنگ زدیم اکی جواب یادت نره....باز نشته ها
آقای اشرفی خوبین ؟
میخواهید خودتونو بازنشسته کنید از راسخون؟؟
سلام بر آجی راسخونی...خوب هستید...خدا قوت...
نخیر آجی دعا کنید اهل دعا باشن برا راسخون...اجازه نمیدیم...فعلا یارقرین راسخون هستش..
راه ازبین بردن کوکی هاچیه؟گوگل یک چیزایی گفت اماهیچکدوم خوب عمل نمی کنه
برات تصویر می فرستم...نگران نباش....عزیز...
سلام
وقتتون بخیر
خوبین؟
در خسته ترین حالت ممکن اومدم راسخون، نه صبحانه ای نه ناهاری... راسخون ببین چقدر وفادارم 😜
من از شما کمال تشکر و قدر دانی را می نمایم...لطفتان پاینده باد..
باکلی بدبختی ودستکاری تنظیمات گوگل کروم اومدم بالاباگوشی همش گوگل اعلام میکنه صفحه خصوصی نیست حالابه امیرعلی حق میدم که نمی تونه باگوشی بیادراسخون و هرسری بایستی کامپیوترشوروشن کنه البته واسه اونائیکه سرکارباکامپیوترکارمیکنن خوبه نسخه موبایل هم انگارروبه پسرفته اگه یک وقتی نتونستم باگوشی بیام بالا نگین چرانمیام
واقعا که چرا ؟؟؟/ این پیام ارسال شد...به فنی....ممنونم
بقیه آجیا و برادران چه خبردارید ازشون؟کیا ازدواج کردن ،کیا بچه دار شدن ، کیا شغل عوض کردند
خودشون میان توضیح بدن برام ؟
سلام خیلی خوش اومدین
من واسه پیوندکلیه بازنشست شدم
خدا نکنه...ان شالله سلامت باشید..هردو کلیه شما...کلی کلی با کلیه داره.....مترجم لازم داره..