اتاق چت راسخون
سلام
صبح بخیر
از آقای اشرفی هم خبری نشد
همیشه ایشون لامپ های اتاق رو روشن میکردن
نه حاج آقا ما از سال اول که حسین رفت مدرسه همین مکافات رو داشتیم....معمولا دو سه روز اول رو باید یه سر آموزش پرورش بزنیم:-)
بچه ها این سن که میرسن دوست دارن معلمشون آقا باشه...
دو تا معلم قبلیشون که هفته ی گذشته اومدن آقا بودن...خیلی خوشحال بودن...چون آقایون بیشتر هم به ورزش و تفریحشون اهمیت میدن...خانوما معمولا مشق میگن:+)
الآنم از اینکه معلمشون خانومه ناراحتن:-)
منم سال ۹۸ که رفتم مدرسه پسرونه، معلم قبلی شون اقا بود سرباز معلم بودن که من جای ایشون رفتم.کلی گریه کردن بعضی بچه ها واسه آقاشون 😄 والا من خیلی دوس داشتم باهاشون ورزش کنم مثلا والیبال، وسطی ولی اونا همش فوتبال بازی میکردن 😁منم که بعد اتفاقی که تو کلاس فوتسال واسم افتاد، از توپ توی بازی فوتبال میترسم🤭😁
سلام خوبین؟
خدا قوت
آجی برخوار ما فقط مجازی هستیم فعلا....اوضاع ریاضی شون هم همه نه ولی اکثرا داغان است 🤕
آجی حسین یک روز در میون حضوری مجازیه....یعنی دو گروه شدن کلاسشون....
ریاضی همه شون آجی داغونه....آخه پارسال که بچا درس نخوندن ما خوندیم:-(
معلم قبلیشون میگفت من هفته اول رو فقط دوره کردن ریاضی چهارم رو دارم...ولی معلم جدید فعلا ریاضی هیچی:+)
ما احتمالا از آبان دو گروه بشیم، بازم معلوم نیس
منم هفته اول مرور چهارم بود دیگه الان رفتم تو کتاب، امروز صفحه ۴ رو میخوام بگم براشون و ص ۵ که تکلیفشون هست.
سلام
صبح بخیر
سلام آجی...خوبی؟
آره.نیستن....
حاج آقا ازشون خبری نگرفتید؟
نه حاج آقا ما از سال اول که حسین رفت مدرسه همین مکافات رو داشتیم....معمولا دو سه روز اول رو باید یه سر آموزش پرورش بزنیم:-)
دو تا معلم قبلیشون که هفته ی گذشته اومدن آقا بودن...خیلی خوشحال بودن...چون آقایون بیشتر هم به ورزش و تفریحشون اهمیت میدن...خانوما معمولا مشق میگن:+)
منم سال ۹۸ که رفتم مدرسه پسرونه، معلم قبلی شون اقا بود سرباز معلم بودن که من جای ایشون رفتم.کلی گریه کردن بعضی بچه ها واسه آقاشون 😄 والا من خیلی دوس داشتم باهاشون ورزش کنم مثلا والیبال، وسطی ولی اونا همش فوتبال بازی میکردن 😁منم که بعد اتفاقی که تو کلاس فوتسال واسم افتاد، از توپ توی بازی فوتبال میترسم🤭😁
عاره.پسرا ورزش رو خیلی دوست میدارن...
حسین میگه ما معلم آقا میخوایم که باهامون شوخی کنه و بگه بخنده....که خانوما اینجوری نیستن:-)
بهش میگم خب دیگه شما بزرگ شدین خانوما که نمیاین با شما شوخی کنن:-)
سلام خوبین؟
خدا قوت
آجی برخوار ما فقط مجازی هستیم فعلا....اوضاع ریاضی شون هم همه نه ولی اکثرا داغان است 🤕
آجی حسین یک روز در میون حضوری مجازیه....یعنی دو گروه شدن کلاسشون....
ریاضی همه شون آجی داغونه....آخه پارسال که بچا درس نخوندن ما خوندیم:-(
معلم قبلیشون میگفت من هفته اول رو فقط دوره کردن ریاضی چهارم رو دارم...ولی معلم جدید فعلا ریاضی هیچی:+)
ما احتمالا از آبان دو گروه بشیم، بازم معلوم نیس
منم هفته اول مرور چهارم بود دیگه الان رفتم تو کتاب، امروز صفحه ۴ رو میخوام بگم براشون و ص ۵ که تکلیفشون هست.
آجی یکی دو روزم که حضوری باشند خیلی خوبه....
مجازی اصلن چیزی یاد نمیگیرند.....
از معلم یاد بگیرن درسا رو بهتر متوجه میشن تا تو خونه باشند و از مادرا یاد بگیرن
سلام به حاضرین و غایبین....
محسوس و نامحسوسا...
روز خوبی داشته باشین همگی...
حاج آقا خوب هستین؟
حاضری بزنیم یا غیبت؟
سلام.ممنون لطف دارید...قاعدتا غیبت
دقیقا میخواستم غیبت بزنم:-)
سلام..ممنون..لطف دارید.
غایبی که همیشه حاضره..اگر غیبت کنه خیلی عجیب نیست...جون رفته خونه همسایه بغلی...از واخد اتاق چت...به واحد نظارت...به واحد فنی--- به واحد صوت...خیلی همسایه دارم...
بعد از یک هفته و اندی :-) که مدارس شروع شدن...بالاخره سومین معلم حسین عوض شد:-)
ینی از دیروز تا حالا یه معلمی براشون آوردن که...نمی دونم والا....ریاضی که اصلا باهاشون کار نمیکنه:-(
قوله حسین میگه: تنها خوبیه معلممون اینه که ریاضی کار نمیکنه،🤪😁
همیشه که قرار نیست طبق میل ما باشه....چرخ گردون هر وقت بچرخه اینجور حسین و دیگران خوشحال میشن...برای خود من دوران ابتدایی بهترین ساعت این بود که اخر ساعت کلاس تعطیل میشد...یعنی به فوتبال میرسیدیم...یا زنگ ورزش بهترین ساعت بود...یا اگه معلم نبود.میگفتن برید فوتبال....
بله این تجربه جدید هست..من معلمم زن ....نداشتم...هیچ وقت...هرچی بود یک مشت مرد خشن..سخت گیر.بودن ..دست بزن درست حسابی. داشتن ...فلک میکردن با نیمکت...وای چه روزهایی بود...بره و دیگه برنگرده. اون روزا...زمان دقیانوس هم اینکارها را نمیکردن.....جدی شمر بودن..الان موندم ببخشمشون یا نه...باور کنید به جمع بندی نرسیدم...خیلی اذیت میکردن...اصلا تو اون زمان اینو تنبیه را نمیدونم از کجا استخراج کرده بودن....مثلا در زمستان که برف زیاد بود.....دستمو میکردن تو برفا..بعد معلم با پا میرفت رو دستم.....بعد میگفت بگیر سر بخاری....جالب این بود که پدر و مادرا هم هیچی نمیگفتن..دربدرا فکر میکردن معلم باید اینجور باشه..و این ز وظایف معلم هست......یه سیلی ناحقی از یک معلم خوردم به هیچ وجهی نمی بخشمش...هنوزم درد داره...جای دستش....بی جهت زدم....خودم نفهمیدم چرا سیلی خوردم...
البته در دوران تخصصی تبلیغ در دفتر تبلیغات یک خانم معلم اجتماعی بین الملل بود....که یک خانم دکتر بود.. بود مقیم آلمان. کلا آلمان زندگی میکرد.....کلی خاطرات از اون کلاس هم داریم....چقدر عجیب بود.برا یک عده ای سنتی متعصب طالبانی داعشی مذهب .که.یک زن بیاد سر کلاس عده ای مذهبی...بنده خدا چادر نمی پوشید..یعنی.بلد نبود...ولی خیلی محجبه و سر و سنگین لباس می پوشید....خدا نگهدارش باشه خیلی چیزها ازش یاد گرفتیم..
سلام
صبح بخیر
سلام عرض ادب:
نمیدونم کجا رفته فقط پیام گذاشته من سالم هستم نگرانم نباشید...
امکان نداره کسی از دوران ابتدائیش خاطره نداشته باشه..
سلام
صبح بخیر
سلام آجی...خوبی؟
آره.نیستن....
فعلا هنوز خبری نشده نه ظاهرا نه باطنا..ازش خبری نشده..
سلام به حاضرین و غایبین....
محسوس و نامحسوسا...
روز خوبی داشته باشین همگی...
سلام...ممنون خدا قوت
با سر شلوغی مدرسه وقتی تشریف میارید...تشکرات زیاد داره...
سلامی هم تقدیم به همهی انجمنی های عزیز که اصلا راه اتاق چت را بلد نیستند..
سلام
صبح بخیر
سلام آجی...خوبی؟
آره.نیستن....
خوبم خداروشکر 🤗
عاره.پسرا ورزش رو خیلی دوست میدارن...
حسین میگه ما معلم آقا میخوایم که باهامون شوخی کنه و بگه بخنده....که خانوما اینجوری نیستن:-)
بهش میگم خب دیگه شما بزرگ شدین خانوما که نمیاین با شما شوخی کنن:-)
آخی عزیزم، بچه هستن هنوز...چه اشکالی داره خب😁 منم خیلی با شاگردام شوخی میکردم البته همشون نه چون جنبه شوخی نداشتن😄ولی چند نفری بودن که شوخ بودن، یکیشون ماشاالله قدش هم بلند بود دیگه روم نمیشد شوخی کنم باهاش ولی بعد دیدم فقط قد بلند کرده و همچنان بچه اس، گاهی که زیاد شیطنت میکرد گوششو میکشیدم به شوخی😜 یا پس کله اش میزدم 🤪