اتاق چت راسخون
برا کی باید حاضری زد؟ برا کی غیبت؟
سلام
سلام
خوبین
روزتون بخیر
خداقوت به همگی
سلام و عرض ادب.
بهترین ها را روز پنج شنبه و شب جمعه حسینی در اخر صفر برای شما آرزومندم...خسنه نباشید...خوب هستید ان شالله..
سلام به همگی......
روزتون قشنگ
سلام من هم بهترین ایام را در روزهای پایانی ماه صفر برای شما و خانواده محترم آرزومندم...
روز های پنج شنبه قاعدتا بچه ها کلاس ندارن ...بیشتر باید تشریف بیارن....ممنون از همگی
سلام
سلام به شما بزرگوار ..ممنون از اینکه به اتاق چت سر میزنید...اگر چه از قدیم های سایت نیستید...اما سابقه درخشانی در انجمن و مسابقات راسخون دارید...متاسفانه فعالیت انجمن شما کم .شد.منتظریم که بیشتر به دوستان انجمنی سر بزنید....اچرکم هندالله..
از سید انجمن تشکر میکنم.
از فرشون عزیز که چند روزی هست تشریف ندارن خالصانه تشکر میکنم...یه خبر از خودتون بدهید.
از آجی سلما و شایسته و جوادی و امیرعلی هم که غیبت طولانی دارند تشکر میکنم...منتظر حضور شما بزرگواران هستیم...آرزوی سلامتی و تندرستی دارم...
سلام
به به سلام آجی عزیزم...
شما کجا؟ اینجا کجا؟
خوبی؟
با درسات چیکار میکنی؟
سلام به همگی......
روزتون قشنگ
سلام من هم بهترین ایام را در روزهای پایانی ماه صفر برای شما و خانواده محترم آرزومندم...
روز های پنج شنبه قاعدتا بچه ها کلاس ندارن ...بیشتر باید تشریف بیارن....ممنون از همگی
سلام حاج آقا...
خیلی ممنون.بهمچنین برای شما.
بله حاج آقا...تا مدرسه ها راه بیفته یه کم طول میکشه..مدرسه ی حسین هم فعلن ترکیبی هست حضوری و مجازی...روزی دو ساعت....
البته در حال جا به جایی معلم و نبود معلم هم بودن که دیگر بدتر....
از دیروز دیگه معلمشون ثابت شده....
ا ن شاااله که زود مدرسه ها باز باز بشه
پس وعده ی همه ی دوستان راسخونی صبح های پنج شنبه اتاق چت:-)
سلام
سلام به شما بزرگوار ..ممنون از اینکه به اتاق چت سر میزنید...اگر چه از قدیم های سایت نیستید...اما سابقه درخشانی در انجمن و مسابقات راسخون دارید...متاسفانه فعالیت انجمن شما کم .شد.منتظریم که بیشتر به دوستان انجمنی سر بزنید....اچرکم هندالله..
سلام حاج اقا
امیدوارم حالتون خوب باشه همیشه
خیلی دلم میخواد باز راسخون برگرده به روزهای قبلش
جمعی که راسخون داشته و صمیمیتی که مابین مدیران و کاربرانش بود تحسین داشت و واقعا هیچ جای دیگه ای مانندش نبوده و نیست
اما خلوت شدن و از هم جداشدن ناگهانی خیلی تاثیر منفی زیادی روی کاربران داشت.
امیدوارم انگیزه و همتی پیدا بشه که همه کاربران و مدیران رو نسبت به سایت مسئول بکنه.
ان شاالله سعی میکنیم بهتر بشه
سلام
به به سلام آجی عزیزم...
شما کجا؟ اینجا کجا؟
خوبی؟
با درسات چیکار میکنی؟
سلام اجی جان
چیکار کنم دیگه دلم براتون تنگ شد خوشحال شدم دیدم پست گذاشتید
خوبم اجی شما چطوری
چخبر
والا از وقتی درسا مجازی شده منم یکم به خودم استراحت دادم تا به امید خدا زودتر این مریضی کم بشه هرروز تا از بین بره دیگه
اصلا نمیتونستم سر کلاس مجازی حواسمو جمع کنم
سلام
خوبین
روزتون بخیر
خداقوت به همگی
سلام و عرض ادب.
بهترین ها را روز پنج شنبه و شب جمعه حسینی در اخر صفر برای شما آرزومندم...خسنه نباشید...خوب هستید ان شالله..
ممنونم
الهی شکر خوبم
سلام
سلام آجی مرضیه
خوبی ؟
چه خبر؟🤗
امیدوارم زودتر شرایط مساعد بشه و مدارس حضوری بشه، تدریس مجازی واقعا سخته و مهمتر اینکه هیج تاثیری نداره.این دو سالی که تدریس مجازی بوده، نصف بیشتر دانش آموز ها واقعا چیزی یاد نگرفتن.
و متاسفانه کار با گوشی چقدر بعضی از دانش آموزها رو پررو بار آورده 🤨ویس ها و کلماتی استفاده میکنن که انگار معلم، خاله شونه🙄
سلام
سلام آجی مرضیه
خوبی ؟
چه خبر؟🤗
سلام ابجی جون
خوبم ممنون
شما خوبی کوچولوت چطوره😍😍
سلامتی شما چخبر