اتاق چت راسخون
سلام به امیر علی عزیز...و حسین اقای خوش قول بدقول...
و سلام به سادات اتاق چت...ان شالله ما را هم دعا کنید...ممنونم
خیلی مخلصیم آقا فرزاد....ایول به مرد سال...ممنون از لطفتون
سلام و عرض ادب:
آجی سلما هم در حال چیدن خانه هست که تشریف ندارن...
سلام مجدد
نه حاج آقا دفعه قبل گفتم کار جابجایی تموم شد. در حال حاضر اومدم یزد. سه چهار روزه اومدیم و نمیدونم کی برمیگردیم
سلام
باماشین شخصی یااتوبوس؟
قطار
سلام و عرض ادب:
آجی سلما هم در حال چیدن خانه هست که تشریف ندارن...
سلام مجدد
نه حاج آقا دفعه قبل گفتم کار جابجایی تموم شد. در حال حاضر اومدم یزد. سه چهار روزه اومدیم و نمیدونم کی برمیگردیم
جالبه هر وقت از شما خبر می گیریم تو یه شهر دیگه باید پیداتون کنیم...
اینقدر فرصت دارید مسافرت میرید .یه سفر کوچولو به اتاق مدیریت داشته باشید....
ممنون
حاج آقا سفر کاریه. مجبور به مسافرت هستیم والا اوایل قرنطینه یک سال حتی رنگ حیاط هم نمی دیدیم. اپایل این ویروس بیش از حد ناشناخته بود و ترس همه بیشتر بود. الان جز برای کار ضروری مسافرت نمیریم. اونم با رعایت پروتکل ها. تا حد امکان دور از شلوغی
سلام به همگی
اول جواب پیام های قبل رو دادم.
اومدم یزد، دیدم متولدین ۶۰ رو واکسن میزنن. منم مراجعه کردم. تقریبا خلوت بود و قبول کردن و دوز اول رو همین جا زدم.
خدا رو شکر عزیزم.
به سلامتی....ا ن شااالله موفق باشند و رسیدن به درجات عالی.
سلام آجی. سلامت باشی. همچنین برای فرزندان شما.
در مورد دانشگاه هم زینب با اینکه رشته ریاضی فیزیک بود ولی چون به زبان انگلیسی علاقه زیادی داره، موقع انتخاب رشته, رشته های زبان رو در اولویت های بالاتر انتخاب کرد و احتمال قبولی برای رشته های مرتبط با زبان انگلیسی بیشتره. چند روز پیش هم دعوت به مصاحبه شد برای رشته دبیری. خوب بود. قبولیش بستگی به رقباش داره. امید به خدا. ببینیم چی پیش میاد.
خدا رو شکر عزیزم.
به سلامتی....ا ن شااالله موفق باشند و رسیدن به درجات عالی.
سلام آجی. سلامت باشی. همچنین برای فرزندان شما.
در مورد دانشگاه هم زینب با اینکه رشته ریاضی فیزیک بود ولی چون به زبان انگلیسی علاقه زیادی داره، موقع انتخاب رشته, رشته های زبان رو در اولویت های بالاتر انتخاب کرد و احتمال قبولی برای رشته های مرتبط با زبان انگلیسی بیشتره. چند روز پیش هم دعوت به مصاحبه شد برای رشته دبیری. خوب بود. قبولیش بستگی به رقباش داره. امید به خدا. ببینیم چی پیش میاد.
سلام عزیزم...
به سلامتی.....
آخی عزیزم....ا ن شاالله موفق باشند...
اومدم یزد، دیدم متولدین ۶۰ رو واکسن میزنن. منم مراجعه کردم. تقریبا خلوت بود و قبول کردن و دوز اول رو همین جا زدم.
عه؟ جدی؟
برکت زدین دیگه؟
به سلامتی....دوز دوم رو یکماه دیگه نوبت زدن؟
سلام به همه....
روزتون قشنگ
عه؟ جدی؟
برکت زدین دیگه؟
آره آجی. واکسن برکت و سینوفارم داشتن. میشد از بین این دو تا انتخاب کرد. البته گویا آسترازنکا هم بود بدون تابلو اعلانات. من هم رفتم تو صف واکسن برکت.
نوبت بعد میفته مهرماه. اونو دیگه هر جای ایران باشم میزنم. :))
سلام به همگی
اول جواب پیام های قبل رو دادم.
علیک سلام
پس سفرکاری بوده
عه؟ جدی؟
برکت زدین دیگه؟
سلام
هرواکسنی پیش اومدبزنین