اتاق چت راسخون
روزچپ دست هامبارک
چپ دست هامعمولازرنگ دردرس هستن
فکرکنم آجی فاطمه سادات چپ دست باشن
روزتون مبارک
سلام
بله، ممنونم آقای اشرفی
سلام به همگی
خوب هستین ؟
چه خبر؟
سلام حاج آقاعزاداری هاتون قبول...
اول شرمنده از اینکه پیامتون تو صندوق رو دیر دیدم...امروز من پیامتون رو دیدم...شرمنده.
بله حاج آقا....واقعا هم! والا ما هم دلمون میخواد بریم مسافرت...مام دلمون برا امام رضا خیلی تنگ شده...ولی چه می شود کرد؟!!!
فعلن همه باید بسوزن......
سلام.ممنون از اینکه در را باز کردید.قفل درب منزل شما فولادیه به راسخون نزنیدش.....نمیتونی بازش کنی...فکر کنم کارگر گرفتی....اونم از نوع افغانی...نکنه اشرف الغنی رئیس جمهور فراری افغانستان اومده سر میدون برخوار دنبال کار میگرده..
..مام دلمون برا امام رضا خیلی تنگ شده...ولی چه می شود کرد؟!!!
مشکل اصلی مردم هستند...
1- ماسک نمی زنند
2- مسافرت میرن..دور همی دارن...عقد..عروسی مختصر... دید و بازدیووغیر ضروری..
اینه که دودش تو چشم همه رفته...
ول کن هم نیستیم...مثل اینه که قسم خوردیم جان یک عده ای را عمدا بگیریم..
یه مشت بی خبر از خدا...هم میگن واکسن خارجی نیاوردن..نتیجش این شد.
آخه بی سواد اخبار ندیده...
اولا اونا به ما واکسن ندادن (قبل از ساخت واکسن ایرانی) که رهبر هم گفت حالا که نمی دهند..ما هم التماس نمی کنیم.....
دوم اینکه وقتی واکسن ایرانی ساخته شد..گفتن حالا بهتون میدیم...یعنی نوش دارو بعد مرگ سهراب....
سوم اینکه آمریکا و انگلیس اگر بیل زنن...برن تو باغچه خودشون بیل بزنن....که اوضاع بدتری از ایران دارند....با این همه ادعا تعداد مرگ و میرشون در صدر اخبر جهان هست...انتظار دارید واکسن واقعی را بدهند به شیعیان و خودشون اینطور بمیرند...زهی خیال باطل...
چهارم ایرانی جماعت باید چوب بالا سرش باشه تا یه کاری را صدرصد انجام بدهند...این همه توصیه بهداشتی برا کوکب خانم بود یا بغال سر دیوار نن جون..
باسلام وصبح همگی بخیر
سلام حالتون خوبه
علیک سلام
روحیم خوبه اماکمرم باهرسرفه دردمیکنه
فرشون عزیز..خوبه کمرت درد میگیره با سرفه...ما که همه جامون با سرفه درد میگیره...عجب
باسلام وروزبخیر
بنظرمن بایستی ازهفته پیش ازشنبه یک هفته روتعطیل می کردن تاصحبت کنن وتاعمل چندروزطول میکشه
سلام حال خودت خوبه...مشهدیا چطورن؟
مشهدیا،نصف مشهدیاماسک نمی زنن حالامسافراهم شایدبهانه باشن
بله ایرانی جماعت خود دوست هست...تا سالم هستیم تخت گازمیگیریم تا همه را له و لورده کنیم...این کلمه لری بود..
هدیه به مدیر:اتاق چت و خانواده گرامی
سلام حاج آقا. تشکر از لطف شما
التماس دعا
سلام .خوب هستید چه خبرووچقدر دیر سر میزنید...ان شالله در پناه امام زمان باشید...اینجا محل رزمگاه شما هست...دوست دارم مثل قبل خیلی تشریف بیارید...یاد گرد وخاک های چند سال پیشتون بخیر...میشه بازم گردوخاک بکنید...البته خاکشو توربه کردن بردن
پربودن ۷۰ درصد ظرفیت هتلهای مشهد در روزهای قرمز کرونایی
بیش از ۳۰ درصد بیماران بستری در بیمارستانهای مشهد را غیر بومی و مسافرانی از شهرستانها و استانهای دیگر بهویژه سیستان و بلوچستان
مقصر کییه...یه دوست دارم کاروان میبره مشهد...الان م مشهده...با چه کیفی میگه اینفدر شلوغه...چرا نمیای...
خوب تا چقدر آدم حوصله داره دیگران را ببینه و نره مشهد...چاره کار اینه مطلقا از هیچ استانی کسی به مشهد نره....که دیگران هم تشویق نشن برا رفتن.
سلام به اقا فرزاد عزیز
خوبی ؟ سلامتی ؟
واقعا خیلی تاسف داره تو این وضع و اوضاع مردم دارن بدون ملاحظه هجوم میارن مشهد والا به قول حا خانم برخوار ما هم دلمون پر میکشه بیاییم پا بوس امام رضا الان چند سال هست که نشده بیاییم و این بیماری بیرحم جلومون رو گرفته خب مقصر الان کیه ؟ همون خودمونیم هستیم مسئولین ............ هستند که واقعا نمیتونن کاری بکنند .
سلام به امیر عزیز...
یادتون باشه...صفحه قبل را مطالعه نکردی...ظاهرا چیزی خورده تو کله ی مبارک...میدونی چرا؟
1- زیر پست من به فرزاد سلام کردی
2- در ادامه به بحث مشهد خانم برخوار پرداختید....
حق داری کرونا آدمو یه طوری میکنه غیر قابل پیش بینی...
به همین زودی می بینمت....
روزچپ دست هامبارک
چپ دست هامعمولازرنگ دردرس هستن
فکرکنم آجی فاطمه سادات چپ دست باشن
روزتون مبارک
سلام
بله، ممنونم آقای اشرفی
سلام مبارک باشه دست چپ بودنتون...
الان اتاق چتی ها عزیز میگن یعنی اینم نمیدونستی....
باور کنید نمیدونستم...
فقط الان میدونم سادات واجب التعظیم هستند...پرچم سادات بالاست.
.ایران...سیدعلی خامنه ای...
عراق سید علی.سیستانی..
لبنان سید حسنن نصرالله..
یمین سید عبدالملک بدرالدین الحوثی حسنی طباطبایی.....
راسخون فاطمه سادات طباطبایی
بیخیال آجی دنیار اتصرف کردید....
سلام به همگی
خوب هستین ؟
چه خبر؟
سلام
منکه کروناروبه نصف رسوندم
باسلام وصبح همگی بخیر
سلام حالتون خوبه
علیک سلام
روحیم خوبه اماکمرم باهرسرفه دردمیکنه
فرشون عزیز..خوبه کمرت درد میگیره با سرفه...ما که همه جامون با سرفه درد میگیره...عجب
نکنه خدای نکرده شمام کروناگرفتین؟؟
سلام حاج آقاعزاداری هاتون قبول...
اول شرمنده از اینکه پیامتون تو صندوق رو دیر دیدم...امروز من پیامتون رو دیدم...شرمنده.
بله حاج آقا....واقعا هم! والا ما هم دلمون میخواد بریم مسافرت...مام دلمون برا امام رضا خیلی تنگ شده...ولی چه می شود کرد؟!!!
سلام.ممنون از اینکه در را باز کردید.قفل درب منزل شما فولادیه به راسخون نزنیدش.....نمیتونی بازش کنی...فکر کنم کارگر گرفتی....اونم از نوع افغانی...نکنه اشرف الغنی رئیس جمهور فراری افغانستان اومده سر میدون برخوار دنبال کار میگرده..
حاج آقاگفتین اشرفی؟نه بابااشرف غنی چون غنی وثروتمنده رفته عمان
باسلام وروزبخیر
بنظرمن بایستی ازهفته پیش ازشنبه یک هفته روتعطیل می کردن تاصحبت کنن وتاعمل چندروزطول میکشه
سلام حال خودت خوبه...مشهدیا چطورن؟
مشهدیا،نصف مشهدیاماسک نمی زنن حالامسافراهم شایدبهانه باشن
بله ایرانی جماعت خود دوست هست...تا سالم هستیم تخت گازمیگیریم تا همه را له و لورده کنیم...این کلمه لری بود..
حاج آقا
فردانگن ازکلمات قومیتهای سایت استفاده کردین حالاخوبه اتاق چت لرنداریم
پربودن ۷۰ درصد ظرفیت هتلهای مشهد در روزهای قرمز کرونایی
بیش از ۳۰ درصد بیماران بستری در بیمارستانهای مشهد را غیر بومی و مسافرانی از شهرستانها و استانهای دیگر بهویژه سیستان و بلوچستان
مقصر کییه...یه دوست دارم کاروان میبره مشهد...الان م مشهده...با چه کیفی میگه اینفدر شلوغه...چرا نمیای...
خوب تا چقدر آدم حوصله داره دیگران را ببینه و نره مشهد...چاره کار اینه مطلقا از هیچ استانی کسی به مشهد نره....که دیگران هم تشویق نشن برا رفتن.
سلام به اقا فرزاد عزیز
خوبی ؟ سلامتی ؟
واقعا خیلی تاسف داره تو این وضع و اوضاع مردم دارن بدون ملاحظه هجوم میارن مشهد والا به قول حا خانم برخوار ما هم دلمون پر میکشه بیاییم پا بوس امام رضا الان چند سال هست که نشده بیاییم و این بیماری بیرحم جلومون رو گرفته خب مقصر الان کیه ؟ همون خودمونیم هستیم مسئولین ............ هستند که واقعا نمیتونن کاری بکنند .
سلام به امیر عزیز...
یادتون باشه...صفحه قبل را مطالعه نکردی...ظاهرا چیزی خورده تو کله ی مبارک...میدونی چرا؟
1- زیر پست من به فرزاد سلام کردی
2- در ادامه به بحث مشهد خانم برخوار پرداختید....
حق داری کرونا آدمو یه طوری میکنه غیر قابل پیش بینی...
به همین زودی می بینمت....
مگه امیرعلی هم کروناگرفته؟؟!!
سلام به درودیوار
کوهیچکی؟