اتاق چت راسخون
دوستان من دندان درد گرفتم
چیزی که دردش را ساکت کند سراغ دارید؟
اگه اینموقع شب گل میخک پیدا میکنین خوبه واسه دندون درد!
گل میخک ،از کوجا بجورم .خخخ
اتفاقا دیروز رفتم معاینه که نوبت بگیرم دندان هایم را تعمیر کنم .خخخخ:900هزار تومن خرج دوتا دندونه ،عصب کشی می خواد .خخخ
ما خونمون گل میخک داریم داداش حسین.بفرستم با جت واست؟؟.نمیدونستم واسه دندون خوبه....چجوری استفاده میکنند؟؟
اتفاقا استان مرکزی به اصفهان نزدیکه تا میمه دوساعت راه هست تا استان مرکزی هم یکساعت :فردا میام می گیرم .خخخخخ
بله استان همسایه هستیم ما تا اصفهان تا حکیم نظامی 2/15 میایم..یکم طولانی تر حساب کردین
بسم الله..........
سلاااااااااااااااام به همگی.
سلام ویِژه به آجیهای طرح قدیم.
یه سلام دیگه هم به آجیای طرح جدید.
در وا شد و گل اومد.. سوسن و سنبل اومد . آجی برخوار جون خوش اومد. سلاااااام آجی برخوار عزیز. طاعات و عبادات قبول. خوش اومدین
دل به دل راه داره. خیلی دلم براتون تنگ شده. حالا خوبه تماس تلفنی داریم. اونم یه ساعت یه ساعت. ولی خب اتاق چت یه چیز دیگه اس.خوش میگذره؟ حسین جان خوبه؟ خوابه؟
ممنون از همگی.
عجبی نیس.کم سعادتیم.
خدا وکیلی .آجی کودتا به من میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما خونمون گل میخک داریم داداش حسین.بفرستم با جت واست؟؟.نمیدونستم واسه دندون خوبه....چجوری استفاده میکنند؟؟
فکرکنم داروخونه پودر و قطره شو داشته باشه،البته شاید هم بشه گلو دم کرد گذاشت رو دندون
آره احتمالا فردا باید برم بگیرم دیگه نمیشه تحمل کرد
آجی فاطمه با کلاس، کلاس تابستونی میرین؟ یادش بخیر پارسال لقب آجی فاطمه باکلاس رو براتون انتخاب کردیم.
بسم الله..........
سلاااااااااااااااام به همگی.
سلام ویِژه به آجیهای طرح قدیم.
یه سلام دیگه هم به آجیای طرح جدید.
به به آبجی برخوارگل.بالاخره چشم من یکی به جمال شما روشن شد.خوبین آجی؟نماز و روزتون قبول باشه.
ممنون آجی. کم سعادتیم.شما نیستی آجی جون.!!!!چیکار میکنی؟؟امتحانات تموم شد؟؟؟به همچنین.
فدات آجی.
انگار صد ساله ندیدمت.
خداروشکر خوبم شما خوب هستین؟حسین کوچولو خوبه ؟اجی طهمورس الاناست که بیان و اجی یاسم با تاخیر اضافه میشن
ممنون آجی ها. فکر کنم ما محاصره شدیم. ماشاءالله غیر از من و حسین اصلا داداش اینجا نیست. باید من و حسین بگیم أین الداداشیون؟
این الخدایی
این المنتظمی
این الفرشون
خخخخخ
ممنون از همگی.
عجبی نیس.کم سعادتیم.
خدا وکیلی .آجی کودتا به من میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره آجی شنیدم تمامی پی ریزی کودتا را شما انجام می دین .خخخخخ
فکرکنم داروخونه پودر و قطره شو داشته باشه،البته شاید هم بشه گلو دم کرد گذاشت رو دندون
این قرصایی که من گفتم رو بخورن خوب میشن
دوستان من دندان درد گرفتم
چیزی که دردش را ساکت کند سراغ دارید؟
اگه اینموقع شب گل میخک پیدا میکنین خوبه واسه دندون درد!
گل میخک ،از کوجا بجورم .خخخ
اتفاقا دیروز رفتم معاینه که نوبت بگیرم دندان هایم را تعمیر کنم .خخخخ:900هزار تومن خرج دوتا دندونه ،عصب کشی می خواد .خخخ
اتفاقا استان مرکزی به اصفهان نزدیکه تا میمه دوساعت راه هست تا استان مرکزی هم یکساعت :فردا میام می گیرم .خخخخخ
بله استان همسایه هستیم ما تا اصفهان تا حکیم نظامی 2/15 میایم..یکم طولانی تر حساب کردین
بله دآخه ما اومدیم یکماه پیش رفتیم غار نخجیر بعدا از این قرار بود که میمه برای صبحانه ایستادیم نیم ساعت ،نیم ساعتم دنباله آدرس محلات می گشتیم ماله همینه گم شدیم ساعت افزایش پیدا کرد .خخخخخ
اینم از موهاتون!!!
آهان این بهتر شد آجی عالی شد .خخخخ
کفشاتونو لنگه به لنگه پوشیدین!خخخخ
نمیدونم آجی یاس هم میاد یا نه؟ دلم خیلی براش تنگ شده.
با تاخیر میان