اتاق چت راسخون
سلام به داداش محسن گل و آجی سلما و آجی نازنین و دو تا آجی فاطمه. نماز و روزتون قبول باشه.
سلام آقای خداپرست.از شما هم قبول باشه ان شاءالله
دوستان من دندان درد گرفتم
چیزی که دردش را ساکت کند سراغ دارید؟
اگه اینموقع شب گل میخک پیدا میکنین خوبه واسه دندون درد!
گل میخک ،از کوجا بجورم .خخخ
اتفاقا دیروز رفتم معاینه که نوبت بگیرم دندان هایم را تعمیر کنم .خخخخ:900هزار تومن خرج دوتا دندونه ،عصب کشی می خواد .خخخ
ما خونمون گل میخک داریم داداش حسین.بفرستم با جت واست؟؟.نمیدونستم واسه دندون خوبه....چجوری استفاده میکنند؟؟
بسم الله..........
سلاااااااااااااااام به همگی.
سلام ویِژه به آجیهای طرح قدیم.
یه سلام دیگه هم به آجیای طرح جدید.
سلام. چه عجب.
خوش آمدید.
نماز و روزتون قبول باشه.
دوستان من دندان درد گرفتم
چیزی که دردش را ساکت کند سراغ دارید؟
اگه اینموقع شب گل میخک پیدا میکنین خوبه واسه دندون درد!
گل میخک ،از کوجا بجورم .خخخ
اتفاقا دیروز رفتم معاینه که نوبت بگیرم دندان هایم را تعمیر کنم .خخخخ:900هزار تومن خرج دوتا دندونه ،عصب کشی می خواد .خخخ
ما خونمون گل میخک داریم داداش حسین.بفرستم با جت واست؟؟.نمیدونستم واسه دندون خوبه....چجوری استفاده میکنند؟؟
اتفاقا استان مرکزی به اصفهان نزدیکه تا میمه دوساعت راه هست تا استان مرکزی هم یکساعت :فردا میام می گیرم .خخخخخ
نه، اوضاع امن و امونه.
خب خدارا شکر ،از شایعه راه انداختن معذورم .خخخ
بلههه
بسم الله..........
در وا شد و گل اومد.. سوسن و سنبل اومد . آجی برخوار جون خوش اومد. سلاااااام آجی برخوار عزیز. طاعات و عبادات قبول. خوش اومدین
نه یه دندونام توش حفره دارد اون چیزه سردوگرم می خورم درد می گیرد ولی این یکی نمی دونم جاییش خراب نیست فقط لثه دورش باد کردودرد می کند ،فکر کنم پایه اش هم شل شده ،دکتر گفت اینم عصب کشی می خواد گفت این از لثه خراب شده
من چهار سال پیش یه دندونام خراب شد وبعداز چهارسال دوباره دوتا دندونام خراب شده
باید دارو بخورین . اموکسی سیلین و مترونیدازول هر هشت ساعت یه بار و یه مسکن هم بخورین مثل نوافن.ان شاءالله زودتر خوب بشه
سلام بر سلطان کودتا آجی برخوار .خخخخخ
بسم الله..........
به به آبجی برخوارگل.بالاخره چشم من یکی به جمال شما روشن شد.خوبین آجی؟نماز و روزتون قبول باشه.
بسم الله..........
بسم الله روخوب اومدین اجی افرین
سلام به روی ماهت اجی گلم
فدات آجی.
انگار صد ساله ندیدمت.
ممنون آجی ها. فکر کنم ما محاصره شدیم. ماشاءالله غیر از من و حسین اصلا داداش اینجا نیست. باید من و حسین بگیم أین الداداشیون؟
فکرکنم داروخونه پودر و قطره شو داشته باشه،البته شاید هم بشه گلو دم کرد گذاشت رو دندون
بسم الله..........
سلام آجی عزیز،قبول باشه نمازروزه هاتون
بسم الله..........
در وا شد و گل اومد.. سوسن و سنبل اومد . آجی برخوار جون خوش اومد. سلاااااام آجی برخوار عزیز. طاعات و عبادات قبول. خوش اومدین