اتاق چت راسخون
سلام دوستان خوبید؟ عیدتون مبارک
اگر کسی هست کمک کنه...
درماه رمضان طرحی بود که توی جدول مشخص میکردیم 20 مرتبه دعای فرج بخونیم ...اگه درس بگم. منم شرکت کردم ولی دقیق یادم نیست چ دعایی بود. میخوام بخونم. لطفا لینکشو برام اینجا بزارید ممنون.
سلام اجی جون عیدتون مبارک
طرح اجابت بندگی با نسیم فرج بود لینکش رو براتون میزارم
بله درست گفتین باید با انتخاب هر ردیف 20 بار دعای فرج(اللهم کن لولیک . ..)رو بخونین اگه سوالی بازم داشتین در خدمتم
https://rasekhoon.net/forum/thread/1063064/page1/
باسلام وصبح همگی بخیروشادی
| • | بسم الله الرحمن الرحیم | • |
|
امام صادق عليه السلام :
مَن طَلَبَ الرئاسةَ هَلَكَ؛
هر كه جوياى رياست باشد، نابود شود.
الكافي : 2/297/2
|
||
| • |
|
• |
با سلام صبح همگی بخیر
سلام به همه دوستان صبح بخیر
سلام همکار عزیز چطوری؟
با سلام صبح همگی بخیر
سلام به شما دوست عزیز صبح شما هم بخیر
سلام روزتون بخیر
عید گذشته تون مبارک
سلام روزتون بخیر
عید گذشته تون مبارک
سلام آبجی نازنین حالتون خوبه ؟ روز بخیر . شنیدم تهران طوفان اومده . الان هوای پایتخت چطوره ؟ قبول باشه روزه هاتون
سلام آبجی نازنین حالتون خوبه ؟ روز بخیر . شنیدم تهران طوفان اومده . الان هوای پایتخت چطوره ؟ قبول باشه روزه هاتون
سلام خداروشکر ممنون خوبم .
بله دیشب ساعتای 7 اینا بود خیلی هوا طوفانی شد البته مثل طوفان پارسال نبود .منم داشتم کاربرای برتر تالار رو میزدم یهو وسط کار انقدر هوا بد شد که برقم رفت یه یک ساعتی این وضع ادامه داشت .الان هوا اروم و خنکه.
سلام خداروشکر ممنون خوبم .
بله دیشب ساعتای 7 اینا بود خیلی هوا طوفانی شد البته مثل طوفان پارسال نبود .منم داشتم کاربرای برتر تالار رو میزدم یهو وسط کار انقدر هوا بد شد که برقم رفت یه یک ساعتی این وضع ادامه داشت .الان هوا اروم و خنکه.
البته مشهد طوفان نشد ولی شب خیلی خنک بود
راستی آبجی شما در مورد سیم کارتهای رایتل اطلاعاتی دارین ؟؟
والا من فقط میدونم که سرعت اینترنتش خیلی خوبه
اعتباریه ولی من متوجه تاریخ انقضایی که میگه نمیشم.از یکی که اعتباری داره پرسیدم ولی ماشاءالله مصرفش انقدر بالاست که به تاریخ انقضا نمیزاره برسه
باسلام به مدیران محترم
والا من فقط میدونم که سرعت اینترنتش خیلی خوبه
اعتباریه ولی من متوجه تاریخ انقضایی که میگه نمیشم.از یکی که اعتباری داره پرسیدم ولی ماشاءالله مصرفش انقدر بالاست که به تاریخ انقضا نمیزاره برسه
منم سوالم در مورد تاریخ انقضاشه . فکر کنم آبجی سلما رایتل داره .
راستی آبجی من چنذ روز ژیش تو مسابقه روزانه نفر اول برنده شدم و جایزش نرم افزاره . من که کد جایزه داره بازم باید مدارک بفرستم ؟؟
سلام همکار عزیز چطوری؟
خوبم.چه خبر؟طوفان مزاحم شمانشده؟زنده ای الحمدالله؟