اتاق چت راسخون
سلام
وقت بخیر
طاعات و عباداتتون قبول ان شاالله روز آخره ها
سلام. وقت شما بخیر.
طاعات و عبادات شما هم قبول.
روز آخره ها
دوستان یه مطلبی هست باید حتما بگم
تو این روز آخر ماه سعی کنید همه رو ببخشید واقعی از ته دل
همــــــــــــــــــــــــــــــــــه رو ببخشید
اگه ما خودمون رو نبخشیم به نظر من انتظار غیر منظقی داریم که خدا ما رو ببخشه
پس ببخش تا بخشیده بشی
پس ببخش تا بخشیده بشی
آره درسته بخشیدن که میبخشیم یعنی من شبای قدر بخشیدم ولی وقتی آدم یادش میفته باید چیکار کنه؟بالاخره یه ذره ناراحتی ته دلت می مونه
پس ببخش تا بخشیده بشی
آره درسته بخشیدن که میبخشیم یعنی من شبای قدر بخشیدم ولی وقتی آدم یادش میفته باید چیکار کنه؟بالاخره یه ذره ناراحتی ته دلت می مونه
من مخالفم
با این ناراحتی یعنی هنوز ما نبخشیدیم
پس ببخش تا بخشیده بشی
من مخالفم
یعنی خوشحال باشیم از دست طرف که ناراحتمون کرده؟؟
پس ببخش تا بخشیده بشی
من مخالفم
یعنی خوشحال باشیم از دست طرف که ناراحتمون کرده؟؟
نه فراموش میکنیم که ناراحتمون کرده
امام سجاد علیه السلام در وداع با ماه رمضان اینگونه سخن می گوید :
بار پروردگارا تو خود گفتی در کتاب مقدس که بر نبی مرسلت نازل فرموده ای و قول تو حق است که ماه رمضان که در او قرآن نازل شده و مایه هدایت و رستگاری مردم و دلائل آشکار از هدایت و وسیله تشخیص حق از باطل میباشد، اینک ماه رمضان به پایان رسید «و فیوضاتش تا سال آینده از ما قطع شد» پس تقاضا مینمایم از تو به آبروی گرامیت، و کلمات تام و تمامت، اینکه اگر بر من گناهی باقی مانده ( و پاک نشدم) که هنوز آن گناهم را نیامرزیدی، و اراده حسابرسی او را داری، یا میخواهی به آن گناه باقیمانده عذابم کنی، و یا به اندازه گناهم عقوبت نمائی، تا اینکه طلوع کند فجر این شب، یا پایان پذیرد این ماه مبارک، مگر آنکه آن گناهانم را بیامرزی و از تقصیرم در گذری، ای مهربانترین مهربانان.
آدما نمیتونن چیزی رو فراموش کنن این یه واقعیته شاید نسبت بهش بی تفاوت باشی ولی فراموشی نه...
آدما نمیتونن چیزی رو فراموش کنن این یه واقعیته شاید نسبت بهش بی تفاوت باشی ولی فراموشی نه...
اتفاق رو نمیشه فراموش کرد ولی میشه از دست شخص ناراحت نبود
من سعی میکنم اینجوری باشم
در مورد بخشش
شاید گاهی آدم فردی رو ببخشه و واقعا هم ببخشه. ولی اگر دوباره جریان دیگه ای پیش بیاد دوباره آدم به گذشته برمی گرده و باز دوباره حوادث رو یادش میفته.
البته وقتی می گیم بخشیدیم یعنی تو روابط عادی سعی می کنیم واقعا ناراحتیمون رو اصلا به یاد نیاریم ولی معمولا اگر تکرار بشه ناراحتی ها، ناراحتی های قبل هم باز به یاد آدم میاد.
اتفاق رو نمیشه فراموش کرد ولی میشه از دست شخص ناراحت نبود
من سعی میکنم اینجوری باشم
آره خوب میشه.منم سعی میکنم از دست شخص ناراحت نباشم. ولی این اتفاقی که میگید رو همون شخص بوجود آورده...با این حال میبخشم که بخشیده بشم
بخشیدن واقعا کار سختیه که ما انتظار دایم خداوند راحت این کار رو انجام بده ولی خود ما نه!
تو این ماه خواستم یکی رو ببخشم
4 روز درگیر بودم آخرشم نمیدونم واقعا بخشیدم یا نه شاید هنوز درگیرم!!!! واقعا از خودم خجالت میکشم که نمیتونم یکی رو ببخشم
اینو گفتم شاید شما بتونید ببخشید
گفتنش راحته ولی در مورد خود من سعی کردم اگه از کسی ناراحت شدم و بعد گفتم بخشیدم، دیگه اصلا ماجرا رو نه یادآوری کنم و نه به روی فرد مقابل بیارم.
ولی اگر دوباره مجدد اشتباهی صورت بگیره ناخودآگاه ناراحتی قبلیم هم یادم میاد. دست خودم هم نیست.
مثلا میگم تو مسابقه ای شرکت کنم و بدونم بی عدالتی شده، بعد میگم من همه افرادی که به من ظلم کردند رو واقعا بخشیدم.
سری بعد دوباره مسابقه شرکت کنم و دوباره ناحقی بشه یاد دفعه قبل میفتم. و حتی عنوان می کنم سری قبل هم در حق من جفا شده!
این یعنی ناراحتیم هنوز یادم نرفته. شاید هم کامل نبخشیدم و فقط بر زبون آوردم.
بخشیدن واقعا کار سختیه که ما انتظار دایم خداوند راحت این کار رو انجام بده ولی خود ما نه!
تو این ماه خواستم یکی رو ببخشم
4 روز درگیر بودم آخرشم نمیدونم واقعا بخشیدم یا نه شاید هنوز درگیرم!!!! واقعا از خودم خجالت میکشم که نمیتونم یکی رو ببخشم
اینو گفتم شاید شما بتونید ببخشید
از نظر من هم بخشیدن خیلی سخته.
من سخت از کسی دلگیر میشم و بعد هم سخت می بخشم.
نه که کینه داشته باشم!
شاد مرور چند باره خاطره تلخ باعث میشه مساله رو خیلی بزرگ بدونم.
خیلی آدم باید مراقب رفتارش باشه که کسی رو ناراحت نکنه (که این یکی رو من واقعا از پسش برنمیام) چون بخشش واقعا سخته و اینکه از کسی بخوای واقعا تو رو ببخشه خیلی سخت تره.
اگه بخشیدن به اینه که به روی طرف مقابل نیاریم و اصلا حرفی ازش نزنیم و انگار نه انگار که چیزی پیش اومده پس میتونیم ببخشیم بخصوص اینکه گاهی وقتا ممکنه دیگه با طرف مقابلمون حتی روبه رو هم نشیم .ولی بعضی وقتا آدم تو تنهایی خودش قلبش درد میگیره