اتاق چت راسخون
بله هست آبجی عزیزم...
شما خودتونو ناراحت نفرمایید ... شما بزراگوار هستید اینو همه ما خوب میدونیم... الانم کسی نیست که بخواد جواب بده وگرنه دوستان نظرشون در جهت نظر کاربر امام دوازده نمی باشد...
واقعا نمیدونم هدف ایشون چی بوده،،، اگر الان هستن لطفا توضیح دهند؟ آیا هدف صرفا امر به معروف بوده؟؟
اکر بله لطفا شراط امر به معروف را مجدد مطالعه نمایید... باتشکر
من اصلا ناراحت نیستم.
چون دفعه اولم نیست در رابطه با این موضوع بحث می کنم.
ولی خب اینکه افراد رو جمع می بندن و همه رو متهم می کنند یه کم برای من قابل قبول نیست.
من اگه تو جمعی گناهکار باشم و یا حتی در فکر گناهی باشم و بخاطر اون در جمعی حضور داشته باشم هیچ فردی حق نداره بیاد جمعی که من در اون حضور دارم رو به گناهی که من در ذهنم دارم متهم کنه.
به هر نیتی میخواد باشه. امر به معروف و نهی از منکر یا هرچیز دیگه ای.
درسته دین و ایمان درست و حسابی ندارم ولی از اینکه چند نفر دیگه بخاطر من متهم بشن هم اصلا راضی نیستم.
من نمیدونم چطور کسی میتونه اینقدر راحت چرتکه برداره و گناهان افراد دیگه رو بشماره. با اعداد و ارقام!!!!!
یعنی هر کی بیاد پست ایشون رو بدون اطلاع از پیشینه افراد اتاق بخونه همه رو متهم میبینه! منم متهم ردیف اولم.
بهتره در این مورد دیگه حرفی نزنم. تا زمانی که خودشون بیان و توضیح بدن. میترسم این وسط غیبت هم به گناهانم اضافه بشه
یادم رفته بود ایشون به پست من جواب نمیدن!
آقا سید شما یه چیزی بنویسید که ایشون پاسخگو باشند.
همینکه جواب نمیدن یعنی یک طرفه به قاضی رفتن...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه این دیگه چطور امربه معروف است که یه زمانی که کسی نیست بیان، حرفی بزنن و بعد دیگه.....
اگر هم تمام صحبت های ایشون درست باشه ، شیوه ی بیان کاملااااااااا و به طرز فجیعی غلط است!!! اگر حرف مارو قبول ندارید از مرجع خودتون سوال بفرمایید...
جواب ایشون رو در صفحه ی قبل بعد از پستشون دادم
خواهش میکنم بفرمایید.
من هم میروم امیدوارم ایشون با یک جواب قانع کننده تشریف بیاورند.
من هم در این یک مورد به هیچ وجه مانند بقیه موارد که بین کاربران اختلاف نظری و یا بحثی می شد دخالت می کردم برای گرفتن حلالیت هیچ گونه دخالتی نمیکنم تا ایشون خودشون اولا اگر دلیلی دارند ارائه بدهند در غیر این صورت از تک تک کاربران حلالیت بطلبند و امیدوارم که کاربران حلالشون کنند.
سلام بر همه کاربران طلایی
راستش الان سه چهار روز هست دارم با خودم کلنجار میرم که این کار درستی هست یا نه . و شاید این مطلب جاش اینجا نباشه
اگر منظور شما اتاق چت راسخون است به اطلاع می رسانم:
من از شما ممنونم که به فکر امر به معروف ونهی از منکر اتاق چت راسخون افتادی ولی کاربر محترم در مورد راسخون و این چند نفر شناخته شده (کاربران و مدیران) کاملا اشتباه میکنید.اگر در راسخون کسی یا غیر راسخون کسی بگوید آجی یا داداش فقط بستگی به وجدان و معرفت او دارد .زیرا پشت گفتار و اقوال ما پنهان است و ما نمید ونیم کسی که با نامحرمی حرف میزند یا اینکه همدیگر را داداش یا آجی صدا می زنند . نیت درونی آنها چیست زیرا همانطور که شما قرآنی هستید و ادله از قران می آورید در قران هم داریم بعضی از گمانها و ظن ها گناه می باشد.پس قضاوت را فقط بایدخداوند انجام دهد نه من و شما . امر به معروف هم مراحل دارد هم شرایط دارد هم مراتب دارد /در سایت راسخون عزیزان نیامده اند آجی یا داداش بودن خودشون توجییه کنند زیرا اینجا با کسی در بحث اعتقادات رو درواسی ندارد.حتی اگر کسی راضی نباشد به او آجی بگویند دیگران رعایت می نمایند .و این جز قوانین اینجاست.اکثر این عزیزان متاهل هستند و حتی با رضایت خانواده خودشان اینجا فعالیت می کنند.اگر جایی آجی و داداشی شنیدی که با میل باطنی شما سازگار نیست یا اگر به طور کلی با این نوع کلمات روحتان سازگار نیست اول تحقیق نمایید که آیا همه جا می توان چیزی را قیاس کرد بعد وارد مرحله امربه معروف شوید .ما منکر حرف شما در سایت ها یا شبکه های دیگر نیستم و نخواهم بود ولی اگر انصافا کاربران این سایت را با جای دیگری مقایسه می نمایید. کاملا در اشنباه هستید.کاربر محترم خیلی از کسانی که به قول قرآن فی قلو بهم مرض می باشند وارد این جمع نمی توانند بشوند چون این مجموعه با روح و رفتار و منش انها سازگار نیست از طرفی اگر هم وارد شوند و بخواهند بیش از حد و گفتارشان اینجا حرفی بزنند سریعا اعضا به او تذکر می دهند. کاش تنها و تنها تعارفات معمولی و آجی و داداش را در اتاق چت نبینید ای کاش وقت داشته باشید تمام صفحات اتاق چت را مطالعه نمایید تا بیشتر به علت ایجاد این تاپیک پی ببرید .کاربرعزیز آیا شما می دانید .که مشکلات سایت ، برنامه های سایت ،موارد ضرری سایت ،مباحث روز ،حتی پیشنهادهای صادقانه و انتقادهای سازنده در این اتاق مورد بحث قرار میگیرد و به سمع مدیران بالاتر می رسد.پس توجه فرمایید صرفا بحث آجی و داداش نیست .از طرفی این تاپیک دارای مدیر است و هر مشکلی خاصی را مشاهده نماید اطلاع رسانی می نمایید.از طرف دیگر واحد نظارت راسخون مطالب را مشاهده می نماید و گاها تذکرات لازم را می دهد . از طرف دیگر رئیس انجمن موظف است عملکرد اتاق چت را به رئیس و مسئولین بالاتر گزارش بدهد.اینجا محیط آزادی نیست تا اینکه شما دومین سایت فرهنگی کشور را به راحتی با شبکه های اجتماعی مقایسه کنید و بردران و خواهران بزرگوار راسخونی را با این شیوه زیر سوال ببرید.
نکات:
1- واحد فنی راسخون نه تنها آمار اتاق چت بلکه آمار تمام واحدها را برای مدیران در صورت درخواست ارسال می نمایند .
2- در محیط مجازی هر کس مالک نفس خویش است لذا اولا خداوند باید قضاوت کند و دوما وجدان بیدار هرشخص و این دو قابل رویت نیستند تا بخواهیم ما قضاوت حکیمانه داشته باشیم
3-اگر خدا را ناظر نبینیم چت چه مذهبی چه غیر مذهبی فرقی ندارد. چون این یک مسئله شخصی است که کاربر با چه نیتی قلم می زند. پس ما نمی توانیم قضاوت نماییم که افراد چه فرهنگی و مذهبی چه عیرفرهنگی و غیر مذهبی چگونه افرادی هستند.مگر اینکه قول و رفتار و کردار اینها یا نیات این افراد را بخوانم یا با چشم خود ببینم. که این مسئله ای دیگر است
از لطف جناب عالی تشکر و قدر دانی می نماییم.
سلام
وقت بخیر
طاعات و عباداتتون قبول ان شاالله روز آخره ها
حاج آقا ما هم منتظر جوابیم گاهی نگاهی
سلام آقای امین و آجی سلما .خوبی آجی؟
سلام بر بزرگواران.
تشکر میکنم از جناب آقای منتظمی بابت پاسخگویی کاملشان.
فکر کنم شخص مورد نظر پاسخ خود را دریافت کرد
سلام آجی فاطمه سادات عزیزم.
خوبی آجی؟ طاعات و عبادات قبول. ممنون خوبم. شکر خدا.
سلام آجی فاطمه سادات عزیزم.
خوبی آجی؟ طاعات و عبادات قبول. ممنون خوبم. شکر خدا.
مرسی آجی خوبم
قبول حق همچنین.آجی دیشب آجی فاطمه گفت ازش عکس بگیرم دارم آماده اش میکنم