راسخون

اتاق چت راسخون

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

وااااااااااااای خندم گرفته.

اقای سلامت اولش گفتین ایراد داره بگین من ناراحت نمیشم ماهم اولش تعریف کردیم حالا داریم دونه دونه ایراد میگیریم.ولی قشنگ کشیدین افرین

نه خوبه  بگین دارم گوش میدم یعنی تا 10 ساله دیگه اگه نقاشی کشیدم ، اگه کشیدم به کسی نشون نمیدم، اگه بدم به آجی های راسخون نشون نمیدم ، اگه بذارم هم فطرو تو صبح میکشم که ماه نداشته باشه خیلی نامردین داداش صادق به دادم برس کوجایی خانم معلم بیا که روحیه مبصرتو نابود کردن

قرآنو آوردم از زیرش رد شین برین برا مسابقه ..(شما برنده میشین ...2بار)

به این میگن آجی خوب، روحیه ام 100درصد لود شد آجی ، دارم میرم مسابقه  

خب خدارو شکر ...فقط متواضعانه برین نه بااین ژست ..خنده
salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
آقای سلامت خانومتون راسخون نمیان؟ دنبال آجی میگردیم.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
حواسم به ساعت نبود. با اجازه همگی. التماس دعا
salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

آقای سلامت خانومتون راسخون نمیان؟ دنبال آجی میگردیم.

سلام گفتم ولی علاقه ایی نشون ندادن، شاید بعدا بیان، اومدم حتما شما آجی ها رو معرفی میکنم،

آجی ها      خانمم    

خانممم        آجی ها

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

خیلی خوشحال شدم

خدا نگهدار همه شما 

emamedavazdah کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6316
|

سلام بر همه کاربران طلایی

راستش الان سه چهار روز هست دارم با خودم کلنجار میرم که این کار درستی هست یا نه . و شاید این مطلب جاش اینجا نباشه

بسم الله

مقدمه:

امر به معروف و نهی از منکر از بزرگ‌ ترین واجبات دینی است، قرآن کریم میفرماید: «وَلْتَکنْ مِنْکمْ أُمَّةٌ یدْعُون إِلی الْخَیرِ وَیأَمُرونَ بْالْمَعْرُوفِ وَینْهَوْنَ عَنِ المُنْکرِ وَأُوْلَئِک هُمْ الْمُفلِحُونَ»
باید از شما «اُمّت اسلامی» گروهی باشند که به سوی نیکی دعوت کنند، و امر به معروف و نهی از منکر نمایند. و آنان هستند که رستگارند.
رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: «لا تَزال أمّتی بخیر ما أمروا بالمعروف ونهُوا عَن المنکر وتَعاوَنوا علی البرّ، فَإذا لمْ یفعلوا ذلک نُزعت عنهم البرکات.... ».
«اُمّت من مادامی که امر به معروف و نهی از منکر نمایند، و یکدیگر را به احسان و نیکی کمک کنند، در خیر و خوبی خواهند بود، و اگر چنین نباشند برکت از آنان برداشته خواهد شد ... ».
از حضرت أمیر المؤمنین علیه السلام همچنین روایت شده است: «لا تترکوا الأمر بالمعروف والنهی عن المنکر فیولّی علیکم شرارکم، ثمّ تدعون فلا یستجاب لکم».
«امر به معروف و نهی از منکر را ترک ننمایید، وگرنه بدترین افراد بر شما حکومت خواهند کرد، و دعاهای شما هم مستجاب نخواهد شد».

این آماری هست که رئیس اتاق چت ارائه دادن در روز 94/04/22

آمارتاپیک اتاق چت از اول تا آخر تاپیک

ردیف

نام کاربری

تعداد پست ارسالی در اتاق چت

1

salma57

15298

2

khodaeem1

12332

3

farshon

11465

4

nazaninfatemeh

9255

5

hossein201273

7709

6

tahmores

7446

7

AliFanoodi

6886

8

amirhossein1392

6714

9

borkhar

6642

10

09303495228

2941

11

onehamed

2898

12

mgmoheby1

2608

13

aftabm

2372

14

fatemeh313

1955

15

shayesteh2000

1686

16

s4d3gh

1652

البته این جدول تعداد آیتم هاش بیشتر بود بخاطر طولانی بودن حذف شد

اینم یه آمار از همون روز در اتاق چت راسخون توسط کاربران طلایی و مدیران انجمن ها . که هیچ ربطی هم به مسائل کاری نداشته (مربوط به تاریخ 22 / 04 / 94 )

دیروز بالآخره یه مطلب قرار دادم تو این لینک

https://rasekhoon.net/forum/post/show/1070183/2315008/

کاش یه کمی حواسمون جمع تر بود

ماهای به ظاهر مذهبی (اول به خودم میگم ) هم که تو این سایتیم فکر نکنیم اوضاعمون بهتر از بقیه هست . نه ... . به اسم دین و در قالب خواهر و آبجی و داداش گفتن خیلی هامون دچار ....... میشیم.

شهوت برای یه بی حجاب ( نه بد حجاب ) نمایش بدنشه برای مذهبی ها نفسمون .

که تازه توجیه هم میکنه کارهامونو ... میگیم ماها چت مذهبی می کنیم

بعد میایم میگیم :سلام آبجی خوبی چطوری کم پیدایی نیستی نبودی بود و نبودت فرقی نمیکنه و ...

: سلام داداشی تو چطوری خواب بودم ، نمی دونم لباسامو میشستم یا غذادرست می کردم

بعد میشه به به آشپز هم هستی یه پا خانمی و ....

بعد هم آخرش تو یه پست برا تشکرات میایم می نویسیم من اینجا دوستای خوبی پیدا کردم مثلا برادر hasan، ali، naqi و یا خواهر fati ، Zahra ،Maryam  ،Nazi  اسامی غیر واقعی ند)

اینها نامحرم نیستن به من ؟

اسلام کجا گفته در غیر موارد لزوم با نامحرم هم کلام بشیم ؟ یا فکر کردیم راسخون و جاهای اینجوری شیطون نیست !

اسلام کراهت شدید داده برای صحبت های غیر ضروری با نامحرم مگه در قرآن نداریم که فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ ... این حرف های ما با ناز و عشوه نیست

بقول ی بنده ی خدایی ببین اگر زن داشتی یا شوهر داشتی جلو اونها هم به یه نفر دیگه می گفتی سلام ابجی/داداش خوبی یا نه می گفتی سلام خانوم فلان/آقای فلان ؟ اگر جواب بله هست فبها المراد

اگر جوابمون خیر هست ، خب برگردیم به عقب نگاه کنیم و عواقبشو ببینیم . و بهتره در مقابل امام زمانمون هم رعایت کنیم .

ممنون اگه تحمل کردین . چون احساس وظیفه کردم .جامعه ای که امر به معروف انجام نده فردای روز ، امر به منکر نهادینه میشه

التماس دعا

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

عرض سلام و احترام.

جناب emamedavazdah قبلاً شما یکبار این موضوع رو بیان کرده بودید و فکر کنم دوستان هم جوابتونو داده بودند.

من الان هم نمی خواستم جوابی بفرستم اما این که می بینم یک طرفه قضاوت کرده اید و فقط هم به نقاط منفی اشاره کرده اید لازم دونستم یه چند خطی بنویسم.مشکل ما آدما اینه که به تفکر نقاد اعتقاد نداریم یعنی در کنار گفتن بدی ها، از گفتن خوبی ها غافل میشیم علتشم اینه که اگر به بیان هر دو طرف بپردازیم به هدفمون شاید نرسیم.

شما تو متنتون فقط به بیان بدی های تاپیکی با اسم اتاق چت پرداخته اید.

برخی از گفته های شما درست و صحیح است از جمله این که بعضی حریم ها به تازگی رعایت نمی شود اما این که به کل مطلبتون نمی شود که درست باشد.

علتاش هم چند تاشو من میگم:

در همین اتاق چت :

ما آموزش ( درسی و غیر درسی) ( فنی و غیر فنی) مثل کلاس رباضی، کلاس شیمی، کلاس وبلاگ نویسی، کلاس آشپزی.

حلقه های انس و گفتگو داشته ایم از با موضوعات: ازدواج، طلاق، دوستی دختر و پسر، چشم برزخی، علت آفرینش  انسان، خرافات،علت معصومیت امامان، وجود خدا، عید غدیر و صد موضوع دیگر

برگزاری  مراسم جشن میلاد ائمه (ع) همراه با قرعه کشی، مسابقه و بحث.

برگزاری مراسم شهادت های ائمه (ع) همراه با علت های شهادت، متن های توصیفی و ...

برگزاری مراسمات مختلف ملی و اسلامی که به فلسفه ی این جشن ها پرداخته شده و همراه مسابقه و جایزه و قرعه کشی بوده.

پرسش و پاسخ در موضوعات آزاد از احکام تا ازدواج 

مشاوره در موضوعات مختلف از وبلاگ تا مسائل شرعی.

راهنمایی کاربران جدید سایت .

و چندین برنامه دیگه ...

دوست بزرگوار و گرامی افراط و تفریط در هر کاری در جامعه کنونی کشور ما باعث به تباهی رفتن کشور و زده شدن مردم از نظام می شود. نباید جوری رفتار کنیم که جای جذب افراد به دین اونها رو از دین زده کنیم. اگر قصد امر به معروف هست به روش خودش و در حد درست نه این کاری که شما کرده اید و اومدید اسم کاربرا و مدیران رو آورده اید زده اید که فلان قدر پست زدند تو اتاق چت و باعث شده کاربر طلایی بشوند.

کاربر طلایی شدن این کاربران اغلب نه به خاطر اتاق چت بلکه به خاطر برنامه های وِیژه ای است که انجام داده اند تمامی افرادی که اسمشون در این مجوعه است جز مدیران فعال راسخون بودند و یا هستند.

تمامی این بزرگواران در تالارهای خودشان برنامه هایی اجرا کرده اند که نه تنها لیاقت کاربر طلایی شدن را دارند بلکه لیاقت بالاترین سپاس ها و تشکرات رو هم دارند. این مدیران و کاربران تا به امروز بدون هیچ چشم داشتی فعالیت داشته اند و کاربر طلایی شده اند.

بله شاید گفته شده از این جهت که افراد بعضی مواقع رعایت حریم ها و حرمت ها رو نمی کنند که اکثراً هم از سوی بعضی آقایون است مقداری درست باشد  اما باید بدانید که در ما بقی زمان ها این ارتباط به صورت کاملا رسمی بوده و هست و من کمتر دیده ام که اولاً خانم ها به آقایون به قول شما داداش بگویند چون همیشه از کلمه ی آقا استفاده می کنند و دوماً این که این رابطه از حالت رسمی خودش بین دو جنس از حد مجازش خارج شده باشد.  البته این مشکلم با زدن تاپیک گفتگوهای خواهرانه حل شده و خانم ها اکثرشون در اونجا پیام می دهند و آقایونم اونجا نیستند.

حال کل مطلب بالا رو بذارید کنار به این سوال من جواب دهید:

کدام مرجع تقلید و با کدوم فتوای خود ارتباط مجازی بین دو شخص در جمع که به زمینه ی گناه ختم نمی شود را حرام کرده است یا اصلا بذارید کلی بگم کدوم مرجع ارتباط مجازی از طریق متن رو بین دو جنس در جمع را حرام کرده است؟؟؟؟

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
• بسم الله الرحمن الرحیم •

وداع امام سجاد علیه السلام با ماه رمضان :
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا شَهْرَ اللَّهِ الْأَكْبَرَ، وَ يَا عِيدَ أَوْلِيَائِهِ.
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَكْرَمَ مَصْحُوبٍ مِنَ الْأَوْقَاتِ، وَ يَا خَيْرَ شَهْرٍ فِي الْأَيَّامِ وَ السَّاعَاتِ.
السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ شَهْرٍ قَرُبَتْ فِيهِ الْآمَالُ، وَ نُشِرَتْ فِيهِ الْأَعْمَالُ.
السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ قَرِينٍ جَلَّ قَدْرُهُ مَوْجُوداً، وَ أَفْجَعَ فَقْدُهُ مَفْقُوداً.
درود بر تو اى بزرگترين ماه خدا، و اى عيد دوستان خدا.
درود بر تو اى گراميترين وقتهائى كه (با ما) مصاحب و يار بودى، و اى بهترين ماه در روزها و ساعتها.
درود بر تو ماهى كه آرزوها در آن نزديك است و كردار (شايسته) در آن پراكنده (فراوان) است‏.
درود بر تو ای همنشینی که چون پدید آید، احترامش بزرگ است و چون ناپدید شود فقدانش دردناک باشد.
فرازهایی از دعای 45 صحیفه سجادیه علیه السلام

• دعای روز ماه مبارک رمضان •
أَللّـهُمَّ اجْعَلْ صِيامى فيهِ بِالشُّكْرِ وَ الْقَبُولِ عَلى ما تَرْضـاهُ وَ يَرْضـاهُ الرَّسُـولُ مُحْـكَـمَةً فُـرُوعُـهُ بِـالاُْصُـولِ بِحَقِّ سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرينَ وَ الْحَمْـدُ للّه ِ رَبِّ الْعـالَـمينَ.

«خدايا، روزه ام را امروز، مقرون به شكر و قبول قرار بده، آنگونه كه تو مى پسندى و پيامبرت راضى است، آن سان كه فروعش با اصول، استوار باشد، به حق سرورمان محمد صلى الله عليه و آله و دودمان پاكش. و سپاس و حمد، مخصوص خداى جهانيان است.»

•
التماس دعا
•

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

سلام وقت بخیر . پیشاپیش عیدتون مبارک

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام به همگی. طاعات و عباداتتون قبول.

روزتون بخیر.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام بر کاربری که نام امام دوازده رو انتخاب کرده. 

لطفا در همان تاریخی که اشاره کردین یک پست از من به من نشون بدین که آقایون سایت رو داداش خطاب کرده باشم؟

اسم همه رو با عکس آوردین! خیلی راحت ما رو متهم کردین!

اول اینکه کسی احساس می کنه حتی با خوندن یک متن در گناه میفته حتما و قطعا باید از خوندن متن خودداری کنه. این گناه شماست که با خوندن سلام و احوالپرسی و حرفهای ما با اینکه میدونستید به گناه آلوده میشین باز اینها رو دنبال کردین!

نه ادعای ایمانی می کنم و نه در حدی هستم که بخوام بگم دین و ایمانم بهتر از هیچ کدوم از افرادی هست که میشناسم. نه! ولی خدا کمی عقل و شعور بهم داده . مصون از گناه و اشتباه هم نیستم که اگر دلم میخواست هزار سایت غیر از راسخون برای هدفی که شما میگین و گاهی فکر می کنید ما دنبالشیم وجود داره. تازه با آزادی کامل.

اومدین خیلی راحت با ذکر آمار و ارقام یک جمعی رو متهم کردین و فکر کردین امر به معروف و نهی از منکرتون دقیقا به فرمان خدا و مدنظر حضرت رسول بوده ؟؟

فکر نمی کنید تهمتی خواسته و ناخواسته به یکی از این جمعی که با مشخصات آوردین روا داشتین؟

یک درصد احتمال بدین یکی از کاربرانی که شما اسم بردین و عکس زدین و آمار دادین بخاطر نیتی غیر از اینکه شما در ذهنتون آوردین سخنانی رو گفته باشه!

چطور میخواین با این پستتون راضیش کنید؟

فقط باید از آقایون رضایت بگیرین؟ رضایت از خانومهایی که اسمشون اومده لازم نیست؟ 

شما رو با این پستتون به خدا سپردم 

راستی این رو هم بگم قبلا از مسئولین سایت استعلام کردیم و گفتیم سلام و احوالپرسی های ما در اتاق چت از لحاظ امتیاز اشکالی نداره که همگی سلام و احوالپرسی رو دارای امتیاز دونستند . پس مانع شرعی هم برداشته شده. چون صاحب سایت راضی هستند. 

فقط طبق قوانین سایت پست های یک کلمه ای سلام، خوبی، خخخخ و امثالهم حذف می گردند. همانطور که در همه تالارها حذف میشن.

پس از این بابت هم خیالتون راحت. امتیازات این اتاق حلال حلاله. 

ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|

سلاااام وقت بخیر. عبادات شمام قبول...

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلاااام وقت بخیر. عبادات شمام قبول...

سلام آجی فاطمه. طاعات و عباداتتون قبول.

ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|

ممنون آبجی خوبم...

واقعا من هم از این پست بسیااار تعجب کردم!!!!

کاش با تامل بیشتری صحبت میکردیم تا اینقدر بقیه رو بی جهت متهم نکنیم....

salma57 کاربر طلایی1
|
|

ممنون آبجی خوبم...

واقعا من هم از این پست بسیااار تعجب کردم!!!!

کاش با تامل بیشتری صحبت میکردیم تا اینقدر بقیه رو بی جهت متهم نکنیم....

حقیقتش چند روز پیش این کاربر اعتراضش این بود که چرا به پست های سلام و خوبی اتاق چت امتیاز داده میشه.

من نمیدونستم قضیه تا این حد بحرانی بشه که یه نفر بخواد تو پست های ما تجسس هم بکنه و سرشماری بکنه که چند تا پستم کاری بوده چند تاش سلامی.

تجسس گناهه نیست؟؟؟