اتاق چت راسخون
آجی شایسته نظر ندادینااااا حواسم هست
چرا من نظرمو دادم حواستون نبوده ...خیلی قشنگه
ممنونم از نظر شما
وااااااااااااای خندم گرفته.
اقای سلامت اولش گفتین ایراد داره بگین من ناراحت نمیشم ماهم اولش تعریف کردیم حالا داریم دونه دونه ایراد میگیریم.ولی قشنگ کشیدین افرین
نه خوبه بگین دارم گوش میدم یعنی تا 10 ساله دیگه اگه نقاشی کشیدم ، اگه کشیدم به کسی نشون نمیدم، اگه بدم به آجی های راسخون نشون نمیدم ، اگه بذارم هم فطرو تو صبح میکشم که ماه نداشته باشه
قرآنو آوردم از زیرش رد شین برین برا مسابقه ..(شما برنده میشین ...2بار)
راستی شما هم با زدن تشکر نظر خود را در مسابقه عکاسی اعلام نمایید
نه خوبه بگین دارم گوش میدم یعنی تا 10 ساله دیگه اگه نقاشی کشیدم ، اگه کشیدم به کسی نشون نمیدم، اگه بدم به آجی های راسخون نشون نمیدم ، اگه بذارم هم فطرو تو صبح میکشم که ماه نداشته باشه
کی رو هم صدا کردین
خب شما گفتین ماهم گفتیم دیگه.ولی خداییش قشنگ کشیدین.این همه تعریف کردیم ندیدین همین که گفتیم ماه باریکه اینو دیدین
اقای سلامت اولش گفتین ایراد داره بگین من ناراحت نمیشم ماهم اولش تعریف کردیم حالا داریم دونه دونه ایراد میگیریم.ولی قشنگ کشیدین افرین
شما چرا نیمه خالی لیوانو نگاه میکنین. اینقدر از کلمه فطر تعریف کردیم ندیدین. خب به ما چه که ماهتون رو قبل از اینکه ببینین کشیدین. مطمئنا اگه ماه رو دیده بودین تو نقاشی بهتر میکشیدین.عجله کردین برادر من!
ممنونم از همه شما که نظرتونو دادین، نظرتون خیلی خوب بود،آجی های عزیز تا حالا کسی به شما گفته که مثل یه خواهر واقعی هستین ؟؟؟؟؟؟
دستون درد نکنه ..قشنگه طرحش جدیده فک کنم ...فطر هم قشنگ نوشته شده ..اگه ماهش رو تپل تر ینی پهن تر بکشین هلالش رو بهتر میشه ...عجله نکنید فک کنم تا فردا وقتهست برا شرکت تو مسابقه
راستی شما هم با زدن تشکر نظر خود را در مسابقه عکاسی اعلام نمایید
بروی چشم
لینک شو میذارید لطفا
ممنون بابت عکس زیبا و پرسیدن نظر از ما... التماس دعا....
https://rasekhoon.net/forum/thread/1063939/page1/
چشمتون بی بلا... البته اگه خوشتون اومد.
قرآنو آوردم از زیرش رد شین برین برا مسابقه ..(شما برنده میشین ...2بار)
به این میگن آجی خوب، روحیه ام 100درصد لود شد آجی ، دارم میرم مسابقه
شما چرا نیمه خالی لیوانو نگاه میکنین. اینقدر از کلمه فطر تعریف کردیم ندیدین. خب به ما چه که ماهتون رو قبل از اینکه ببینین کشیدین. مطمئنا اگه ماه رو دیده بودین تو نقاشی بهتر میکشیدین.عجله کردین برادر
من!
--------------------------
خوب من تا ماه بیاد و بینمش که مسابقه تموم میشد خو
به این میگن آجی خوب، روحیه ام 100درصد لود شد آجی ، دارم میرم مسابقه
قطعا با این روحیه ی لطیف این شما نیستین که.... این چیه آخه!!!!!