اتاق چت راسخون
دستون درد نکنه ..قشنگه طرحش جدیده فک کنم ...فطر هم قشنگ نوشته شده ..اگه ماهش رو تپل تر ینی پهن تر بکشین هلالش رو بهتر میشه ...عجله نکنید فک کنم تا فردا وقتهست برا شرکت تو مسابقه
هلال اول ماه رو کشیدین برای همین باریک کشیدن .اگه ماه رو زرد رنگ میکردین بهتر نبود؟
آقای سلامت یک پیشنهاد دارم:
اگه فرصت میکنید اول ماهش رو طراحی کنید و بعد فطر رو...
دلیل بدشدن ماه این هست که اول فطر رو نوشتید بعد ماه رو.... درسته؟
کارشناس نقاشی،خطاطی : آبجی فاطمه
مرسی از نظر خوبتون، آخه امکانات نداشتم،تصور رنگ بندی که دادین اگه میشد عالی بود ممنون از شما، بازم ورود شما رو به راسخون خوش آمد میگم
متشکرم. موفق باشید...
وااااااااااااای خندم گرفته.
اقای سلامت اولش گفتین ایراد داره بگین من ناراحت نمیشم ماهم اولش تعریف کردیم حالا داریم دونه دونه ایراد میگیریم.ولی قشنگ کشیدین افرین
دستون درد نکنه ..قشنگه طرحش جدیده فک کنم ...فطر هم قشنگ نوشته شده ..اگه ماهش رو تپل تر ینی پهن تر بکشین هلالش رو بهتر میشه ...عجله نکنید فک کنم تا فردا وقتهست برا شرکت تو مسابقه
هلال اول ماه رو کشیدین برای همین باریک کشیدن .اگه ماه رو زرد رنگ میکردین بهتر نبود؟
امشب میخواستم بشینم تا سحر، یه دفه دیدم مسابقه است گفتم مشغول باشم ، یه دفه شروع کردم تازه تموم شد، نظراتتون برام مهمه ولی وقتی سوت پایان کارو زدم دیگه حس ادامه رو ندارم ، نمیدونم یادم نیست کدوم رو اول کشیدم کلا با مداد کشیدم بعد خودکاری کردم ، آره ماه نازک شد
آجی نازنین شماکه هنرشو دارین زود دست به کار شین الان .. من هر سری که میخوام بنویسم خطهای زیبای راسخونی هارو میبینم کم میارم و پشیمون میشم ....دست خطم واسه خودم خوبه نه واسه مسابقه
اجی سه چهارساله تو سایت مسابقه های مختلف خطاطی میزارن همت نمیکنم یعنی راستش یه بار یکی دوسال پیش نوشتم ولی عکسش قشنگ نشد منم بی خیالش شدم و نفرستادم
احتمالا فردا تا شب نتونم بیام سایت.راه رو برای دوستان دیگه باز میزارم
آجی شایسته نظر ندادینااااا حواسم هست
چرا من نظرمو دادم حواستون نبوده ...خیلی قشنگه
من بدلیل اینکه نظرمونو محترم شمردید و البته کارتون هم زیبا بود رفتم بهتون ذای بدم ولی دیدم نیست و یادم اومد مدیر باید تایید کنه..
در هر صورت موفق باشید.
اقای سلامت اولش گفتین ایراد داره بگین من ناراحت نمیشم ماهم اولش تعریف کردیم حالا داریم دونه دونه ایراد میگیریم.ولی قشنگ کشیدین افرین
نه خوبه بگین دارم گوش میدم یعنی تا 10 ساله دیگه اگه نقاشی کشیدم ، اگه کشیدم به کسی نشون نمیدم، اگه بدم به آجی های راسخون نشون نمیدم ، اگه بذارم هم فطرو تو صبح میکشم که ماه نداشته باشه
امشب میخواستم بشینم تا سحر، یه دفه دیدم مسابقه است گفتم مشغول باشم ، یه دفه شروع کردم تازه تموم شد، نظراتتون برام مهمه ولی وقتی سوت پایان کارو زدم دیگه حس ادامه رو ندارم ، نمیدونم یادم نیست کدوم رو اول کشیدم کلا با مداد کشیدم بعد خودکاری کردم ، آره ماه نازک شد
میدونم یه دفعه سر ذوق اومدین و کشیدین .همین قشنگه یه بار دیگه بکشین ممکنه بی حوصله بکشین و خراب بشه.ان شاءالله برنده میشین
آجی نازنین شماکه هنرشو دارین زود دست به کار شین الان .. من هر سری که میخوام بنویسم خطهای زیبای راسخونی هارو میبینم کم میارم و پشیمون میشم ....دست خطم واسه خودم خوبه نه واسه مسابقه
اجی سه چهارساله تو سایت مسابقه های مختلف خطاطی میزارن همت نمیکنم یعنی راستش یه بار یکی دوسال پیش نوشتم ولی عکسش قشنگ نشد منم بی خیالش شدم و نفرستادم
احتمالا فردا تا شب نتونم بیام سایت.راه رو برای دوستان دیگه باز میزارم
آفرین آجی نازنین فداکار
نه خوبه بگین دارم گوش میدم یعنی تا 10 ساله دیگه اگه نقاشی کشیدم ، اگه کشیدم به کسی نشون نمیدم، اگه بدم به آجی های راسخون نشون نمیدم ، اگه بذارم هم فطرو تو صبح میکشم که ماه نداشته باشه
نعععع اصلا اینطور نیست... من واقعا کارشناسانه نظر دادم باتوجه به اینکه در شما روحیه انتقاد پذیری بالاست (طبق گفته خودتان که فرمودید ناراحت نمیشید)
نکنه از دست ما ناراحت باشید؟؟؟
شما چرا نیمه خالی لیوانو نگاه میکنین. اینقدر از کلمه فطر تعریف کردیم ندیدین. خب به ما چه که ماهتون رو قبل از اینکه ببینین کشیدین. مطمئنا اگه ماه رو دیده بودین تو نقاشی بهتر میکشیدین.عجله کردین برادر من!