اتاق چت راسخون
نه نه نه
اون کار که دیگه نشد الان انتحان دادم تو رو خدا دعام کنین بین این درصد دار ها اول بشم و برم کارم رو با عشق خاصانه به خدا شروع کنم و ............ الان تو یه دفتر فنی هستم فقط به خاظر بودن تو کار و یاد گرفتن ببینم چی میشه دارم به شدت دنبال کار میگردم نمیدونم پشت کی قایم شده
ریلکس ریلکس ریلکس تر.
ان شاءالله به زودی پیداش می کنین. معمولا اونهایی که دنبال کار میرن زود پیداش می کنن. حالا امکان داره یه نفر سه چهار تا کار پیدا کنه و از بینشون انتخاب کنه. یکی هم یکی رو انتخاب کنه و تو همون مهارت پیدا کنه و از همون اولی راضی باشه.
توکل به خدا. ان شاءالله هر چی خدا بخواد.
آجی پشت شما قایم میشم مواظبم باشین
باشه. خودم هواتو دارم
محبوب دلها ئلش کوچیکه و پر از محبت و لبخند و دوستی و ........ هستش من اینه لبخند شما دوستان هستم بخندین تا من هم بخندم یا میخندم تا شما رو هم بخندونم ...خخخخخ باشه خواهر فاطمه ...خخخخخخخخخخخخ
آجی پشت شما قایم میشم مواظبم باشین
باشه. خودم هواتو دارم
محبوب دلها ئلش کوچیکه و پر از محبت و لبخند و دوستی و ........ هستش من اینه لبخند شما دوستان هستم بخندین تا من هم بخندم یا میخندم تا شما رو هم بخندونم ...خخخخخ باشه خواهر فاطمه ...خخخخخخخخخخخخ
آقا امیر علی حواستون به آجی فاطمه سادات باشه ها!
اذیت و آزار سادات نداشتیم و نداریم!!!
خانم فاطمه بیایید نترسین کاری ندارم باهاتون ولی دقت کنید
هرکاری میکنید بکنید ولی ...ولی خونه رو کثیف نکنید ...خخخخخخخخخ
دوربینمو زدین شکستین بعد میگین کاری ندارم باهاتون
آجی دوربین شما نبود. دوربین اسباب بازی بود که پرتش کردن اونم نشکست.
دوربینتون سالمه. خیالتون راحت!
نه نه نه
اون کار که دیگه نشد الان انتحان دادم تو رو خدا دعام کنین بین این درصد دار ها اول بشم و برم کارم رو با عشق خاصانه به خدا شروع کنم و ............ الان تو یه دفتر فنی هستم فقط به خاظر بودن تو کار و یاد گرفتن ببینم چی میشه دارم به شدت دنبال کار میگردم نمیدونم پشت کی قایم شده
ریلکس ریلکس ریلکس تر.
ان شاءالله به زودی پیداش می کنین. معمولا اونهایی که دنبال کار میرن زود پیداش می کنن. حالا امکان داره یه نفر سه چهار تا کار پیدا کنه و از بینشون انتخاب کنه. یکی هم یکی رو انتخاب کنه و تو همون مهارت پیدا کنه و از همون اولی راضی باشه.
توکل به خدا. ان شاءالله هر چی خدا بخواد.
..................آه .... .............آه .... نترسین چیزی نشده 2 تا نفس عمیق کشیدم ... درست شدم .. مثل تموم وقت ها حال منم بشاشه بشاشه ...... دیگه چیکار کنم من ..... زندگی ادامه داره یادتون باشه زندگی
هنوزادامه داره ..خخخخخخخخخخخخخخخخ
آجی دوربین شما نبود. دوربین اسباب بازی بود که پرتش کردن اونم نشکست.
دوربینتون سالمه. خیالتون راحت!
نمیدونم چرا نمیتونم برم!!!آهان دوربین اسباب بازی خودش بود زد خرابش کرد خخخ
به سلامت آجی.
نمیخوام بترسونمت. ولی این از علائم اعتیاد به راسخونه.
..................آه .... .............آه .... نترسین چیزی نشده 2 تا نفس عمیق کشیدم ... درست شدم .. مثل تموم وقت ها حال منم بشاشه بشاشه ...... دیگه چیکار کنم من ..... زندگی ادامه داره یادتون باشه زندگی
هنوزادامه داره ..خخخخخخخخخخخخخخخخ
بله. زندگی بی مکث جریان داره
سلام به همه دوستان
یه سوال
تا حالا باکسی قهر کردین .... چرا؟؟؟ دوست دارین که آشتی کنین؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
یه سوال
سلام آقای سلامت.
تا دلتون بخواد قهر کردم.
ولی آشتی هم کردم.
به سلامت آجی.
نمیخوام بترسونمت. ولی این از علائم اعتیاد به راسخونه.
رفتم کارامو انجام دادم اومدم ،ای واای نگین آجی پس باید برم ترک ...
سلام به همه دوستان
یه سوال
خیلی کم پیش میاد قهر کنم یعنی شده از دست کسی شدید ناراحت بشما ولی سریع آشتی میکنیم.زیاد اهل قهر نیستم،یعنی طوری رفتار میکنم که اصلا جایی واسه قهر پیش نیاد.
رفتم کارامو انجام دادم اومدم ،ای واای نگین آجی پس باید برم ترک ...
اعتیاد به راسخون خیلی هم خوبه.
نمیخواد برین ترک.