اتاق چت راسخون
چه ارامشی به ظاهر منو شما و اقای شیروانی فقط تو سایتیم البته به ظاهرا
سلام علیکم.
علیک سلام آقاشیرانی.زیرشیروانی بودی؟
آقای دیمی ظاهراسرشب رفتن مشکلات وبلاگهادرپل ارتباطی نام کاربریشونودیدم اماپستونخوندم.
سلام علیکم.
علیک سلام آقاشیرانی.زیرشیروانی بودی؟
نه رفتم یه سری به یخچال زدم!
همش ظاهره. گول ظاهر رو نخورین.از تو راهرو صدای پچ پچ میاد شدید!
سلام علیکم.
سلام خوش اومدین برای همین نوشته بودم به ظاهر چون میدونستم با این کلمه یکی دونفر میان و حاضری میزنن
آجی رفتم تست کردم نشد پستمو ارسال کنم. حالا کجا برم؟ روابط عمومی؟ آقای کیانی گفتن مسائل هر بخشی با خودش در میون گذاشته بشه. الا و بلا یا باید برم پل ارتباطی یا وبلاگ!
اجی حالا که دعوای خونتون زده بالا و کاریشم نمیتونین بکنین گزینه بعدی وبلاگه خودتون گفتین اقای کیانی گفتن هر بخشی رو با مسئول خودش درمیون بزارین مگه نه
برو خواهر ببنیم چیکار میکنین خداقوت
سلام علیکم.
سلام خوش اومدین برای همین نوشته بودم به ظاهر چون میدونستم با این کلمه یکی دونفر میان و حاضری میزنن
البته من اومده بودم.
الآن شدیدا! دارم به این امر پی می برم که چند ساعت قبل کلاس وقتیه که مؤثّر تره ولو اگه نصفه شب باشه!!!!!
علی آقا
یه سری برورستورانه راسخونی مدیرش قالبه تخم شربتی گذاشته خیلی جالبه آدم ۴تاچیزازنت یادمیگیره ،ژله تزریقی روهم ازخانم مهندس سلماشنیدم.
آقای دیمی ظاهراسرشب رفتن مشکلات وبلاگهادرپل ارتباطی نام کاربریشونودیدم اماپستونخوندم.
اقای دیمی به اقای سجادی پست رو زدن نه تو پل ارتباطی
سلام آقای فنودی.خوبین؟
علی آقا
یه سری برورستورانه راسخونی مدیرش قالبه تخم شربتی گذاشته خیلی جالبه آدم ۴تاچیزازنت یادمیگیره ،ژله تزریقی روهم ازخانم مهندس سلماشنیدم.
علی آقا
آجی خجالت کشیدم ! برای همین به صندوق پیام حاج آقا رسما اعتراضم رو بیان کردم. کاش وبلاگم فعال بود.خنده!
اخیییییییییی میگین خجالت کشیدم خندم میگیره
این چند شبه که وبلاگ بالا نمیاد از اقای جعفری هم خبری نیست یا شایدم هستن و نامحسوسن.یکی دو روز پیش بعدازظهری بودنا