اتاق چت راسخون
خیلی ممنون
به امید مقبولیت نماز روزه هاتان
خدانگهدار
به سلامت. طاعات و عبادات شما هم قبول
خیلی ممنون
به امید مقبولیت نماز روزه هاتان
خدانگهدار
خواهش میکنم به سلامت التماس دعا
خنده! من سرعتم خوبه. صبح اعصابم خراب شده بود. از ترس هرچی مینوشتم کپی میکردم که زحمتم هدر نره!
ساعت سه اینا انقدر ارورای مختلف داد من خسته شدم کامی رو خاموش کردم گرفتم خوابیدم.
چه ارامشی به ظاهر منو شما و اقای شیروانی فقط تو سایتیم البته به ظاهرا
خنده! من سرعتم خوبه. صبح اعصابم خراب شده بود. از ترس هرچی مینوشتم کپی میکردم که زحمتم هدر نره!
ساعت سه اینا انقدر ارورای مختلف داد من خسته شدم کامی رو خاموش کردم گرفتم خوابیدم.
منم یه کم که ارورها طولانی شد رفتم. بعد با موبایل چک کردم.درست که شد برگشتم.
آجی آخرش نرفتیم دعوا. خخخخ. باید وبلاگم رو فعال میکردم که الان حرف برای گفتن داشته باشم.
اجی هی میخواین منو از ره بدر کنین نمیتونینا.
کاش میتونستین یه پست الان تو وبلاگتون بزنین بعد برین دعوا
آجی آخرش نرفتیم دعوا. خخخخ. باید وبلاگم رو فعال میکردم که الان حرف برای گفتن داشته باشم.
اجی هی میخواین منو از ره بدر کنین نمیتونینا.
کاش میتونستین یه پست الان تو وبلاگتون بزنین بعد برین دعوا
خب کاری نداره. میرم میگم من بعد از مدتها اومدم پست بزنم تو وبلاگم نشد! جریان چیه؟خنده! همیشه راه و موضوع برای دعوا هست
باسلام به خواهرانه گرام
صبح بخیر
باسلام به خواهرانه گرام
صبح بخیر
سلام. وقت شما بخیر
خب کاری نداره. میرم میگم من بعد از مدتها اومدم پست بزنم تو وبلاگم نشد! جریان چیه؟خنده! همیشه راه و موضوع برای دعوا هست
وااااااااااااااااای اجی از دست شما.راه های رسیدن به دعوا زیاده
اخه بنده خدا اقای سجادی گناهی ندارن من پیام رو اول به حاج اقا بعدم به اقای کیانی دادم که سریع تر به گوش واحد فنی و مدیرسایت برسونن .شما هم اگه خواستین برین برای دعوا،برین روابط عمومی،یه وقت پل ارتباطی نیاین ها
باسلام به خواهرانه گرام
صبح بخیر
سلام وقت شما هم بخیر
منم خواستم واسه هفته حجاب مطلبی دروبلاگ حجابم بذارم سیستم ارورداد.
چه ارامشی به ظاهر منو شما و اقای شیروانی فقط تو سایتیم البته به ظاهرا
سلام علیکم.
وااااااااااااااااای اجی از دست شما.راه های رسیدن به دعوا زیاده
اخه بنده خدا اقای سجادی گناهی ندارن من پیام رو اول به حاج اقا بعدم به اقای کیانی دادم که سریع تر به گوش واحد فنی و مدیرسایت برسونن .شما هم اگه خواستین برین برای دعوا،برین روابط عمومی،یه وقت پل ارتباطی نیاین ها
آجی رفتم تست کردم نشد پستمو ارسال کنم. حالا کجا برم؟ روابط عمومی؟ آقای کیانی گفتن مسائل هر بخشی با خودش در میون گذاشته بشه. الا و بلا یا باید برم پل ارتباطی یا وبلاگ!