اتاق چت راسخون
عجب حرفی زدی آجی. اگه شادی نباشه چیه؟ این ملت همیشه در صحنه اند
حدستون درسته
من برم،حالم امروز زیاد خوب نبود،اصن بعد افطار که یه لقمه نون میخورم حالم بد میشه،انگار بدنم عادت کرده به روزه ،کلا باید روزه باشم!!
خب سیستم بدن آدم فرق کرده. عادتهای غذایی هم فرق کرده. یه چای نبات بخورین
آجی با آبجوش نبات و خرما افطار میکنم.غذا هم که همون نون پنیر وسبزی و....ماعادت نداریم غذای دیگه ای سرسفره باشه یعنی اگه باشه هم کسی نمیخوره
من برم،حالم امروز زیاد خوب نبود،اصن بعد افطار که یه لقمه نون میخورم حالم بد میشه،انگار سیستم بدنم عادت کرده به روزه ،کلا باید روزه باشم!!
بعد از افطار زیاد اب نخورین یه غذای سبک بخورین و یه دفعه معده رو پرنکنین.ان شاءالله زودتر خوب بشین .به سلامت
من برم،حالم امروز زیاد خوب نبود،اصن بعد افطار که یه لقمه نون میخورم حالم بد میشه،انگار بدنم عادت کرده به روزه ،کلا باید روزه باشم!!
خب سیستم بدن آدم فرق کرده. عادتهای غذایی هم فرق کرده. یه چای نبات بخورین
آجی با آبجوش نبات و خرما افطار میکنم.غذا هم که همون نون پنیر وسبزی و....ماعادت نداریم غذای دیگه ای سرسفره باشه یعنی اگه باشه هم کسی نمیخوره
منم با همینا افطار میکنم. ولی همراهش یه غذای ساده مثل سوپ یا عدسی یا آش هم میارم.
سلام علیکم
ببخشید مزاحم شدم اما میشه بگید نتایج مسابقات روزانه دقیقا کی و چجوری اعلام میشه ؟؟
آخه بعضیا بعد افطار باز شام هم دارن،بخاطر این گفتم.سوپ و آش هم بعضی وقتا،اونم باید سوپ رشته نباشه چون زیاد دوس ندارم بیشتر سوپ جو..خلاصه اینکه یه خورده بد غذام
ببخشید مزاحم شدم اما میشه بگید نتایج مسابقات روزانه دقیقا کی و چجوری اعلام میشه ؟؟
سلام خوش اومدین
جواب مسابقات روزانه معمولا روز بعد اعلام میشه .تو همون قسمت که شرکت کردین اسامی برندگان رو اعلام میکنن .پاسخ صحیح رو هم در همین قسمت میزنن.
یه راه دیگه هم اینه که اگه بخواین بدونین خودتون جزو برندگان هستین یانه تو محیط کاربری پنل سمت چپ قسمت مسابقات رو اگه نگاه کنین برنده شده باشین از این جا هم میتونین متوجه بشین
سلام و عرض ادب. نتیجه هر مسابقه در بخش مسابقات و در لینک همون مسابقه اعلام میشه. معمولا به فاصله یک تا دو روز.به همون مسابقه رجوع کنید و گزینه نمایش پاسخ صحیح رو بزنید. تا پاسخ درست رو هم دریافت کنید
آجی امروز لینک ندادین. خنده!
سرعتم کمه زیاد صفحه باز نمیکنم.البته از یه ساعت پیش بهتر شده ها.
بعدشم شما همیشه توضییح میدادین من لینک میدادم این سری خودم توضییح دادم از دادن لینک خودداری کردم
خیلی ممنون
به امید مقبولیت نماز روزه هاتان
خدانگهدار
آجی امروز لینک ندادین. خنده!
سرعتم کمه زیاد صفحه باز نمیکنم.البته از یه ساعت پیش بهتر شده ها.
بعدشم شما همیشه توضییح میدادین من لینک میدادم این سری خودم توضییح دادم از دادن لینک خودداری کردم
خنده! من سرعتم خوبه. صبح اعصابم خراب شده بود. از ترس هرچی مینوشتم کپی میکردم که زحمتم هدر نره!