اتاق چت راسخون
سلام به همگی،شبتون بخیر
سلام. خوش آمدید. طاعات و عباداتتون قبول باشه.
ان شالله امیر حسین خان
دوشنبه بر می گردم از شیراز
واتس آپت را چک کن
چون اینترنتم تموم میشه نمی تونم تو اتاق چت بمونم
خدا نگهدار
اینم چون معتاد اتاق چت ام اومدم حاضری بزنم وبرم
باشه چک می کنم.
به سلامت عزیزم.
بنابه قاعده طرح زوج و فرد باید امشب وبلاگ باز میشد و خداییش بازم شده ولی مشکل اینه که نیم ساعته نمیشه پستی رو تو وبلاگ ثبت کرد
نمیدونم این چه مدلشه از چهارشنبه پنج شنبه این مشکل برای وبلاگا هست و روز به روز داره بدتر میشه
اگه واحد فنی میخواست موشک بفرسته فضا تا حالا ده بار فرستاده بود ولی نمیدونم این طراحی سایت چی داره که نمیتونن تمومش کنن یه وقت مثل تحریما 12 سال طول نکشه خوبه
اجی سلما برای اینکه اعصابم اروم بشه دارم هی این بیت رو میخونم
اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی
وای آجی مردم از خنده. گفتم بیا بریم دعوا قبول نکردین. من باید یه وقتی برم دعوا که با لپ تاپ باشم. که قشنگ بتونم احساسم رو با رسم شکل نشون بدم. با موبایل قدرت بیانم کم میشه. اعتماد به نفسمم میاد پایین.حالا کی بریم؟ یا الان یا فردا . هرچی شما بگین
سلام اجی جون .حالا با این اعصاب خوردی کامی هم داره ناز میکنه یه بار ری استارتش کردم ببینم درست میشه یانه سرعت سایتم افتضاح کمه
اجی الان عصر عصر گفتگو هستش.وقتی میشه با صحبت حل کرد دعوا چرا
سلام آجی فاطمه سادات. طاعات و عبادات قبول. چه خبر آجی؟
سلام آجی سلما و آجی نازنین فاطمه.
قبول حق،خبری نیس سلامتی
قبول حق،خبری نیس سلامتی
سلام اجی جون خوش اومدین.
سمت ما شدید خبره ،ان شاءالله که دارن شادی میکنن
فکر کنم آخرش باید بریم همون پنج به علاوه یک رو بیاریم با واحدفنی مذاکره کنن.آجی رو میگی؟ بی خیال . دیگه همین مونده برا دعوا دست به دامن خرزوخان بشیم
اجی رو دست کم نگیرین خیلی خیلی با سرعت پله های ترقی رو طی کردن حتی بیشتر از 1+1=2
قبول حق،خبری نیس سلامتی
سلام اجی جون خوش اومدین.
سمت ما شدید خبره ،ان شاءالله که دارن شادی میکنن
عجب حرفی زدی آجی. اگه شادی نباشه چیه؟ این ملت همیشه در صحنه اند
سلام آجی فاطمه سادات. طاعات و عبادات قبول. چه خبر آجی؟
قبول حق،خبری نیس سلامتی
سلامت باشی آجی جون
من برم،حالم امروز زیاد خوب نبود،اصن بعد افطار که یه لقمه نون میخورم حالم بد میشه،انگار سیستم بدنم عادت کرده به روزه ،کلا باید روزه باشم!!
من برم،حالم امروز زیاد خوب نبود،اصن بعد افطار که یه لقمه نون میخورم حالم بد میشه،انگار بدنم عادت کرده به روزه ،کلا باید روزه باشم!!
خب سیستم بدن آدم فرق کرده. عادتهای غذایی هم فرق کرده. یه چای نبات بخورین