اتاق چت راسخون
سلام آجی سلما خوبین؟طاعات قبول
سلام آجی فاطمه سادات. طاعات و عبادات شما هم قبول.
خوب با اجازتون من هم از خدمتتون مرخص می شدم.
التماس دعا.
خوب با اجازتون من هم از خدمتتون مرخص می شدم.
التماس دعا.
به سلامت آقای فنودی.
سلام شب همگی بخیر
حاضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
سلام شب همگی بخیر
حاضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
سلام آجی جون. عبادات قبول. حاضریتون ثبت شد.
سلام اجی جون.ممنون گفتم زودتر بیام حاضریمو بزنم به وبلاگم برسم که یادم نبود تو بالا اومدن وبلاگ ها داره طرح زوج و فرد اجرا میشه.صبحی از اقای کیانی تشکر کردم که دیشب وبلاگ بدون هیچ مشکلی بالا اومد چشم زدم امشب باز دوباره بالا نمیاد
سلام اجی جون.ممنون گفتم زودتر بیام حاضریمو بزنم به وبلاگم برسم که یادم نبود تو بالا اومدن وبلاگ ها داره طرح زوج و فرد اجرا میشه.صبحی از اقای کیانی تشکر کردم که دیشب وبلاگ بدون هیچ مشکلی بالا اومد چشم زدم امشب باز دوباره بالا نمیاد
ای بابا! جراتم نمیکنیم ازشون تعریف کنیم. الا و بلا باید بریم دعوا! راه دیگه ای نمونده
فکر کنم برای شیفت شب راسخون باید این واحدفنی رو بیارن سرکار.تا هستن مشکلی نیست اینا که میرن خونه وبلاگا بالا نمیاد
فکر کنم برای شیفت شب راسخون باید این واحدفنی رو بیارن سرکار.تا هستن مشکلی نیست اینا که میرن خونه وبلاگا بالا نمیاد
فکر کنم یه دونه از سیم های اتصال رو باید دستی نگه دارن. بنده خداها خوابشون میاد.
فکر کنم یه دونه از سیم های اتصال رو باید دستی نگه دارن. بنده خداها خوابشون میاد.
جدی جدی اینجاست که شاعر میگه گل بود و به سبزه نیز اراسته شد.
انجمن که مشکل داشت فقط همین وبلاگا کم بود که خداروشکر اینم سه چهار روزه اضافه شده.
یه فکر اساسی باید بکنن.من وبلاگمو نمیبینم اعصابم میریزه بهم همش فکرمیکنم امام رضا از یه کارم ناراضیه که وبلاگم بالا نمیاد.وبلاگم برتر و اینا هم نمیشه من یه همچین حسی دارم
جدی جدی اینجاست که شاعر میگه گل بود و به سبزه نیز اراسته شد.
انجمن که مشکل داشت فقط همین وبلاگا کم بود که خداروشکر اینم سه چهار روزه اضافه شده.
یه فکر اساسی باید بکنن.من وبلاگمو نمیبینم اعصابم میریزه بهم همش فکرمیکنم امام رضا از یه کارم ناراضیه که وبلاگم بالا نمیاد.وبلاگم برتر و اینا هم نمیشه من یه همچین حسی دارم
نه آجی این حرفو نزن. پیش میاد!
شما هر وقت مشکلی برات پیش اومد این شعرو بخون. اگر با دیگرانش بود میلی. چرا جام مرا بشکست لیلی!
وااااااااااااااای اجی از دست شما .باید اینو بزنم زیر عنوان وبلاگم تا مسئولین ببینن
سلام شب همگی بخیر وطاعات وعبادات قبول
سلام آجی لیا. شبت بخیر.طاعات و عبادات قبول