اتاق چت راسخون
سلام. عربی اونقدرا هم که فکر میکنید سخت نیس،نصف سوالا که ترجمه هست اگه یه ذره دقت کنید سریع میتونید گزینه های اشتباه رو حذف کنید
ولی کلّاً من نمی دونم چرا نمی تونم باهاش انس بگیرم. من سال اوّل و دوم راهنمایی عربیم خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا بعدش سقوط کردم؟
آره. دین و زندگی سوم آدم را بیچاره می کنه. یک صفحه خطبه را باید واو به واو حفظ کنی. واویلا!
:::الفرصة تمر مر السحاب ::::
کدوم خطبه ؟؟؟؟
دقیقا یادم نیست. معلم و دانش آموزان میگفتند.
فاطمه خانوم اگه مشکلی ندارید جواب بدید. شما تربیت معلّم می خونید؟
سلام آجی فاطمه. نماز و روزتون قبول باشه. خوش آمدین.
سلام آقای خداپرست و آقای فنودی...مرسی قبول حق همچنین
فاطمه خانوم اگه مشکلی ندارید جواب بدید. شما تربیت معلّم می خونید؟
بله
سلام. عربی اونقدرا هم که فکر میکنید سخت نیس،نصف سوالا که ترجمه هست اگه یه ذره دقت کنید سریع میتونید گزینه های اشتباه رو حذف کنید
سلام. من عربی را از ابتدا دوست داشتم ولی بعد از مدتی افت کردم و ازش خوشم نمیاد.
آره. دین و زندگی سوم آدم را بیچاره می کنه. یک صفحه خطبه را باید واو به واو حفظ کنی. واویلا!
:::الفرصة تمر مر السحاب ::::
کدوم خطبه ؟؟؟؟
چرا من یادم نمیاد؟؟؟؟!!
امروز صبح متأسّفانه به ما خبر دادن که پسر دختر دایی بابام فوت کردن. صبح هم رفتیش تشییع جنازه ی ایشون. متأسّفانه به دلیل سرطان خون در حالی که 7 سال داشته فوت کرده. برای شادی روحشون صلواتی بفرستید.
خدا به پدر و مادرش صبر بده. اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام آجی سلما خوبین؟طاعات قبول
کم کم باید از حضورتون مرخص بشم.
ساعت 7/30 هم که آخرین قسمت سرنوشت یک مبارز شروع میشه و باید تا اون موقع کارهای عقب افتاده ام را انجام بدم.
علی یه وقت بگو تا دوباره دور هم جمع بشم.
کم کم باید از حضورتون مرخص بشم.
ساعت 7/30 هم که آخرین قسمت سرنوشت یک مبارز شروع میشه و باید تا اون موقع کارهای عقب افتاده ام را انجام بدم.
علی یه وقت بگو تا دوباره دور هم جمع بشم.
نمی دونم کی بگم. می ترسم مثل اون دفعه بشه که کلّاً فراموش کنم. من اکثرا میام. وقتی ببینم شما هستی وارد صحنه می شم.
منم بابام نیست یه لیست خرید دارم کم کم باید برم خرید.
یه خورده هستم بعد من هم باید برم.
سلام. من عربی را از ابتدا دوست داشتم ولی بعد از مدتی افت کردم و ازش خوشم نمیاد.
عربی قواعدو که بلد باشی و بهش علاقه نشون بدی دیگه بقیه اش کاری نداره
چرا من یادم نمیاد؟؟؟؟!!
راستش من هنوز کتاب دین و زندگی 3 را تهیه نکردم و این را از دوستانم شنیدم! امیدوارم شوخی باشه و اینطوری نباشه وگرنه بدبختیم!
نمی دونم کی بگم. می ترسم مثل اون دفعه بشه که کلّاً فراموش کنم. من اکثرا میام. وقتی ببینم شما هستی وارد صحنه می شم.
منم بابام نیست یه لیست خرید دارم کم کم باید برم خرید.
یه خورده هستم بعد من هم باید برم.
آهان خوب باشه.
خدانگهدار همگی.
چرا من یادم نمیاد؟؟؟؟!!
راستش من هنوز کتاب دین و زندگی 3 را تهیه نکردم و این را از دوستانم شنیدم! امیدوارم شوخی باشه و اینطوری نباشه وگرنه بدبختیم!
منکه چیزی یادم نمیاد اگر هم بوده حتما چیز مهم و سختی نبوده که یادم رفته