راسخون

اتاق چت راسخون

alifanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

فیلم های تاریخی در مورد ایران ساخته میشه ولی اینقدر مردمش اتوکشیده حرف میزنن که آدم نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه.یعنی اگه با این ادبیات حرف نزنن فیلمشون پیش نمیره.

حالا اگه همین جومونگ رو به صورت فیلم های تاریخی ایران دوبله می کردند جذاب نمیشد.

یه کم در فیم های تاریخی بی سلیقگی می کنند. برای همین مخاطب این فیلم ها رو دنبال نمی کنه.

بله متأسّفانه. من خودم یه فیلم تاریخی ایرانی رو هم ندیدم!

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

تو چیزایی که من خوندم حکومت نابودگر رو ننوشته بود! حالا کدوم بود؟! شاید توسّط چینیا بوده!

نه پادشاه شیلا فردی حیله گر بوده. حتی شیلا حکومت قوی تانک (همون چینی ها) را نابود می کنه.

بعد از نابودی گوگوریو به دست شیلا، فردی به منظور انتقام حکومتی جدید به نام گورئو(گوگوریو جدید) تأسیس می کنه و بعد از مدتی شیلا را نابود میکنه.

alifanoodi کاربر طلایی1
|
|

من خیلی دوست دارم که روزی بتونم به کره سفر کنم و از اماکن تاریخیش بازدید کنم!

امید وارم که روزی ممکن بشه این امر!

alifanoodi کاربر طلایی1
|
|

آره، سوسانو چون دیگه موقعیّت پسراش در خطره به سفر می ره و به همراه پسر دوّمش امپراتوری باکچه رو ایجاد می کنه!

یادت هست فیلم امپراطور دریا را؟

جان بوگو؟

این جان بوگو از حکومت شیلا هست!

آره، یه چیزایی یادمه.

|
|

ولی کیم یو شین آوازه ی بیشتری داره!

اینقدر از کیم یو شین بدم میاد!

آره، اینم مجسّمش توی سئول:

کمی روی تصویر زوم کن. جالبه شبیه بازیگر نقش کیم یو شین هست. یعنی کره ای ها به چهره ی بازیگرهاشون هم در انتخاب توجه می کنن ولی ایران خبری از این کارها نیست.

alifanoodi کاربر طلایی1
|
|

تو چیزایی که من خوندم حکومت نابودگر رو ننوشته بود! حالا کدوم بود؟! شاید توسّط چینیا بوده!

نه پادشاه شیلا فردی حیله گر بوده. حتی شیلا حکومت قوی تانک (همون چینی ها) را نابود می کنه.

بعد از نابودی گوگوریو به دست شیلا، فردی به منظور انتقام حکومتی جدید به نام گورئو(گوگوریو جدید) تأسیس می کنه و بعد از مدتی شیلا را نابود میکنه.

آره، الآن داشتم در مورد گوگوریو و باکجه ی جدید مطالعه می کردم که فهمیدم چه طور شده.

نوشته بود فرزندان جومونگ امروزه از لقب go در فامیلشون استفاده می کنن. خوبه می تونن بفهمن فرزند کی بودن!

|
|

فعلا باید فکر دکل ها باشم!

alifanoodi کاربر طلایی1
|
|

فعلا باید فکر دکل ها باشم!

دکل؟!

|
|

آره، الآن داشتم در مورد گوگوریو و باکجه ی جدید مطالعه می کردم که فهمیدم چه طور شده.

نوشته بود فرزندان جومونگ امروزه از لقب go در فامیلشون استفاده می کنن. خوبه می تونن بفهمن فرزند کی بودن!

ولی ما که نمی دونیم. فقط سیدهای بزرگوار می دانن از نسل کدام امام هستن. متأسفانه سعادت این را نداشتم که سید باشم.

ولی شاید من هم از نسل کوروش باشم. شاید از نسل شاه عباس صفوی باشم!

|
|

دکل؟!

بگذریم. بحث سیاسی میشه و احتمال در گونی رفتن زیاد :-D

alifanoodi کاربر طلایی1
|
|

ولی ما که نمی دونیم. فقط سیدهای بزرگوار می دانن از نسل کدام امام هستن. متأسفانه سعادت این را نداشتم که سید باشم.

ولی شاید من هم از نسل کوروش باشم. شاید از نسل شاه عباس صفوی باشم!

آره، ولی من بابام یه چیزایی بهم گفته ولی حتّی بابام هم در این مورد چیزی زیاد نمی دونه. بابام گفته بود که یکی از اجداد ما با پدر عَلَم دعواش می شه و کلّی جریمش می کنن! ما همیشه مظلوم بودیم. دعوا هم سر این بوده که ایشون به طرف احترام نذاشته و وقتی از نزیدیکی اون جا رد می شده جلو پاش بلند نشده!

alifanoodi کاربر طلایی1
|
|

دکل؟!

بگذریم. بحث سیاسی میشه و احتمال در گونی رفتن زیاد :-D

آها! اونو لکد رو که می دونم!

امیر بیا یه قرار بذاریم فردا بریم کره! خخخخخخخ

|
|

داداش علی وقتی سریال کره را می بینی چه حسی پیدا می کنی؟

alifanoodi کاربر طلایی1
|
|

امیر حسین فرض کن بفهمی از فرزندان یه شاهی بودی! چه حصرتی می خوری اون وقت که شاه نشدی!

|
|

آها! اونو لکد رو که می دونم!

امیر بیا یه قرار بذاریم فردا بریم کره! خخخخخخخ

من کره ی بلد نیستم. باید یه مترجم خوب گیر بیارم و یه گونی دلار. اونوقت به پیشنهادت فکر می کنم :-)