اتاق چت راسخون
اجی سلما ممنون بابت اماری که گذاشتین.مربوط به اتاق قبلیه درسته؟
دست اقا سعید درد نکنه چه بنر قشنگی درست کردن.با قبلی فرق کرد خوب شد
سلام آجی نازنین ثامنه دردانه.
خوبین؟ طاعات و عبادات شما هم قبول
خداروشکر خوبم شما خوب هستین؟
سلام دوستان
وقت بخیر
نماز روزتون قبول ان شاالله
سلام امین جان چطوری ؟ روز بخیر تقبل الله . نه به اون بالا که نیشت تا بناگوش بازه نه به عصبانیت پائین
ممنونم
خوبم خداروشکر
دلیلشو گفتم
عصبانیتم از اینه:
http://rasekhoon.net/forum/post/show/577191/2311985/
میدونم عصبانیتتون از چیه.
ولی آخه نمیدونم چرا عصبانی میشین.
اول اینکه تالار ورزش مدیر فعال نداره. پس کسی هم نیست که قانون های اعلام شده در اون تالار رو اعمال کنه.
من یادمه زمانی که مدیر تالار فعال بودند بعد از اینکه من دو پست در تالار گذاشتم اخطار شدیدی به من دادند!
در حال حاضر روابط عمومی باید پست ها و کاربران برتر رو اعلام کنند.
در نتیجه! چون وقت کافی نیست فقط به تعداد ارسال ها نگاه می کنند.
یه لیوان آب بخورین! عصبانیتتون فروکش می کنه.
اوووه نه! روزه اید. بذارین بعد از افطار. فعلا علی الحساب یه نفس عمیق بکشین
من هر جایی که قانون باشه و بگن که ما قانونمندیم و هی بگن که ما فقط رو قانون عمل میکنیم ولی در اصل اینجوری نباشه کلا بهم مریزم
حالا نمیشه آب بخورم بگم اااااا یادم نبود؟!
اجی سلما ممنون بابت اماری که گذاشتین.مربوط به اتاق قبلیه درسته؟
دست اقا سعید درد نکنه چه بنر قشنگی درست کردن.با قبلی فرق کرد خوب شد
بله آمار اتاق قبله.
گفتم چون تاپیک کامل شده آمار کلی رو بدن.
بعد از این باید آمار این اتاق رو هر چهار پنج ماهی یک بار ازشون درخواست کنیم
سلام دوستان
وقت بخیر
نماز روزتون قبول ان شاالله
سلام . وقت شما هم بخیر
آمار رو کجا زدید ؟!
در مورد جناب فافی، هم ایشون مدیر تالار ورزش هستند و باید اسمشون به عنوان مدیر تالار ذکر بشه.
همونطور که مدیران دیگه اسم تالارهای تحت مدیریتشون نوشته میشه.
پس به عنوان کاربر برتر معرفی نشدند بلکه مدیر تالارند.
فقط کافی بود در پل ارتباطی اشاره می کردین که اسمتون در تالار ورزش از قلم افتاده تصحیحش می کردن.
من هر جایی که قانون باشه و بگن که ما قانونمندیم و هی بگن که ما فقط رو قانون عمل میکنیم ولی در اصل اینجوری نباشه کلا بهم مریزم
شما چون مدیر برتر هستین دیگه فکر نمیکنم برتر تالار شدن تاثیر انچنانی داشته باشه
الان که شما گفتین من رفتم دیدم اسم منم تو تالار ورزش نیست .منم هرهفته لیگ چهار پنج تا پست رو بنا به درخواست خود اقای فافی ویرایش میکردم و به روز میکردم ولی اسمم نیست . ناراحت نشدم حق میدم بهشون چون مدیر فافی که نبودن و فقط خودم خبر داشتم که دارم اینکارو میکنم
کاش من که داشتم برای خودم اینکارو میکردم حداقل پرسپولیس رو تو جدول ردیف اول میذاشتم ارزو به دل نمونم،جدا چرا اینکارو نکردم نمیدونم
بله آمار اتاق قبله.
گفتم چون تاپیک کامل شده آمار کلی رو بدن.
بعد از این باید آمار این اتاق رو هر چهار پنج ماهی یک بار ازشون درخواست کنیم
امار جالبیه خیلی خوبه اگه برای این اتاقم اینکارو بکنین
در مورد جناب فافی، هم ایشون مدیر تالار ورزش هستند و باید اسمشون به عنوان مدیر تالار ذکر بشه.
فقط کافی بود در پل ارتباطی اشاره می کردین که اسمتون در تالار ورزش از قلم افتاده تصحیحش می کردن.
اجی اینکه کسی از قلم بیفته طبیعیه .کلی کاربره دونه دونه اینا رو تو جدول نوشتن سخته ،تالاری که زیاد توش پست میزنن هم برای مدیرش اعلام اسامی سخته
ممکنه مدیر هم اشتباه کنه
منظورتون از قسمت اول رو نفهمیدم (خودم میدونم که مدیر هستند باهاشونم خصوصی صحبت کردم ولی گفتن وقت نمیکنن اصلا مشخص کنند)
من از چند ماه پیش این موضوع رو مطرح کردم ولی باز گوش ندادن حالا به فرض اسم من هم باشه اسم اونایی که کپی پست کردم چرا هست؟!
شما چون مدیر برتر هستین دیگه فکر نمیکنم برتر تالار شدن تاثیر انچنانی داشته باشه
الان که شما گفتین من رفتم دیدم اسم منم تو تالار ورزش نیست .منم هرهفته لیگ چهار پنج تا پست رو بنا به درخواست خود اقای فافی ویرایش میکردم و به روز میکردم ولی اسمم نیست . ناراحت نشدم حق میدم بهشون چون مدیر فافی که نبودن و فقط خودم خبر داشتم که دارم اینکارو میکنم
کاش من که داشتم برای خودم اینکارو میکردم حداقل پرسپولیس رو تو جدول ردیف اول میذاشتم ارزو به دل نمونم،جدا چرا اینکارو نکردم نمیدونم
من اصلا بحثم برتر شدن نیست
من بحث چیز دیگه ای هستش
منظورتون از قسمت اول رو نفهمیدم (خودم میدونم که مدیر هستند باهاشونم خصوصی صحبت کردم ولی گفتن وقت نمیکنن اصلا مشخص کنند)
من از چند ماه پیش این موضوع رو مطرح کردم ولی باز گوش ندادن حالا به فرض اسم من هم باشه اسم اونایی که کپی پست کردم چرا هست؟!
خب برای همه تالارها همینطوره.
یعنی فرقی نداره کپی پیست کنی یا نکنی.
وقتی مدیری قانونی رو خودبخود وضع میکنه فقط خودش ملزم به اجراش هست.
قوانین تالار ورزش توسط مدیر تالار که الان نیستند بیان شده. doctor114
قبلا ایشون طبق قانونی که اعلام کردند برترین ها رو انتخاب می کردن. ولی وقتی نیستند کاربر برتر تالار طبق قانون کل انجمن انتخاب میشه.
تمام تالارها بر اساس تعداد پست ارسالی کاربران برترشون رو انتخاب می کنند.
اگر مدیر تالاری در انجمن حضور فعال نداشته باشه تعیین کاربران برتر بر عهده روابط عمومی هست.
روابط عمومی هم بر طبق آمار پست ها و مدت فعالیت کاربران رو اعلام میکنه.