اتاق چت راسخون
نه خواهش میکنم بزرگوارید ..اتفاقی بود داشتین خودتونو به یکی از کاربرا معرفی میکردین منم اون موقع حضور داشتم وگرنه خیلی هم فعال نیستم ...
تفاوت خانوما با اقایون اینجا مشخص میشه ها .اجی شایسته گذرا یه چیزی خوندن یادشون مونده بعد این دوتا بزرگوار یه ساعته دارن همدیگه رو یاد هم میارن
حالا خداروشکر که یادشون اومد
آجی قربونت که فصل الخطابی ....اءتلاف خانمهارو خوب ایفا میکنیا ...
آقا صادق رو به هیچ وجه مبصر نکنید. خودش به زور میاد سر کلاس. شاگردای دیگه ازش حساب نمیبرن.
هر چی آجی سلما بگن من حرفی نمیزنم آقا من چیزی گفتم خوده آجی گفتن به منم مربوط نیست
من طرفدار مبصری شمام. خیالتون راحت!
آقا آجی طرف منه ، بقیه آجی ها طرف آجی سلما هستن با یه حساب سرانگشتی ما در همین لحظه شدیم 5نفر به 1نفر که خود به خود هرچی بگیم آقا مبارکه اول خودم به خودم تبریک میگم جا داره از زحمات شایسته آجی ها کمال قدر دانی رو داشته باشم و همین جا به نامزدهای مبصری اعلام کنم که آقا زندگیه دیگه ان شاله دفعات بعد شما انتخاب میشی اونم معلوم نیست
من کی زحمت کشیدم یادم نمیاد ..ولی خواهش میکنم کاری نکردم ...
واااای آجی از دست شما. مردم از خنننننده!
قربونت آجی ...میگم آجی یه اخطار بدین برا این نقل قول های زیبا شاید زیباتر بشه ...
آها گفتیدا
آقا من در طی این سالیان مدید نتونستم بفهمم چطوری بقیه کاربرا میتونن خوشگل پست بذارن من همش خرابه
چجوری میشه اینجوری میشه؟
آقا صادق رو به هیچ وجه مبصر نکنید. خودش به زور میاد سر کلاس. شاگردای دیگه ازش حساب نمیبرن.
هر چی آجی سلما بگن من حرفی نمیزنم آقا من چیزی گفتم خوده آجی گفتن به منم مربوط نیست
من طرفدار مبصری شمام. خیالتون راحت!
آقا آجی طرف منه ، بقیه آجی ها طرف آجی سلما هستن با یه حساب سرانگشتی ما در همین لحظه شدیم 5نفر به 1نفر که خود به خود هرچی بگیم آقا مبارکه اول خودم به خودم تبریک میگم جا داره از زحمات شایسته آجی ها کمال قدر دانی رو داشته باشم و همین جا به نامزدهای مبصری اعلام کنم که آقا زندگیه دیگه ان شاله دفعات بعد شما انتخاب میشی اونم معلوم نیست
من کی زحمت کشیدم یادم نمیاد ..ولی خواهش میکنم کاری نکردم ...
واااای آجی از دست شما. مردم از خنننننده!
قربونت آجی ...میگم آجی یه اخطار بدین برا این نقل قول های زیبا شاید زیباتر بشه ...
آها گفتیدا
آقا من در طی این سالیان مدید نتونستم بفهمم چطوری بقیه کاربرا میتونن خوشگل پست بذارن من همش خرابه
چجوری میشه اینجوری میشه؟
امیدوارباشید ماهم منتظریم که یک سری از دوستان پستی زیبا ونقل قولی شگرف در راسخون به یادگار بذارن ...ایشالا زنده باشم و ببینم
آقا صادق از شما بعیده بلد نباشین! :O
امشب چه چیزایی میبینیمو و میشنویما
نه خواهش میکنم بزرگوارید ..اتفاقی بود داشتین خودتونو به یکی از کاربرا معرفی میکردین منم اون موقع حضور داشتم وگرنه خیلی هم فعال نیستم ...
تفاوت خانوما با اقایون اینجا مشخص میشه ها .اجی شایسته گذرا یه چیزی خوندن یادشون مونده بعد این دوتا بزرگوار یه ساعته دارن همدیگه رو یاد هم میارن
حالا خداروشکر که یادشون اومد
چی بگم والا
حرف حقه دیگه
البته شما هم باید به آقایون حق بدیدا
سلام به همگی و آقا صادق عزیز.
آقا صادق لطفا صندوق پیامتان را چک کنید و پاسخ را سریع ارسال کنید. سپاس
خدانگهدار همگی
خدانگهدار همگی
سلام ..به سلامت
آقا صادق از شما بعیده بلد نباشین! :O
امشب چه چیزایی میبینیمو و میشنویما
اصن تا حالا نمیدونستم میشه درست پست گذاشت
فکر میکردم اینجوری که من میذارم درسته
خدانگهدار همگی
سلام. به سلامت
چی بگم والا
حرف حقه دیگه
البته شما هم باید به آقایون حق بدیدا
چه حقی ؟ به این حق بدیم که اقایون از یه نیمکره مغزشون استفاده میکنن خانوما از هر دو
اجی طهمورس تو سایت رویت شدن
اجی سلام
سلام علیکم
ببخشید اینجا کسی کنکوری هست ؟ تجربی