اتاق چت راسخون
آقای سلامت آقا سعید داداش آقا صادقند. فکر کنم خودشون نیومدن آقا سعید رو به نیابت فرستادن. :-)
نه من یکم free شدم گفتم یه سری به دوستان تئ اتاق چت بزنم
پس قاعدتا منو صادق نفرستاده
سلام آقا سید سعید. خوبین؟ خوش اومدین. طاعات و عبادات قبول
سلام
ممنون
ب همچنین
منظورتون از آقا صادق اخویه؟
بله .صبح قول دادن شب تشریف بیارن. نکنه یادشون رفته! بی زحمت بیدارشون کنید.
سلما خانم میگم این آقا سعید داداش همون آق صادقیه که من نمیشناسمشون؟؟؟
بله. داداشن.
حالا من چی بپوشم؟
اجی شرمنده انگاری پستم چندتایی ارسال شد .نمیدونم چشه یه بارم مودم رو خاموش روشن کردم سرعت خیلی کمه زودم بستمش ولی ظاهرا چندتایی ارسال شد
آقای سلامت آقا سعید داداش آقا صادقند. فکر کنم خودشون نیومدن آقا سعید رو به نیابت فرستادن. :-)
صبح هم آقا صادق freeشده بودن. بعد گفتن شب میام. منم فعلا دو سه نفر رو گفتم. ترسیدم یادشون بره که رفت! دستم بمونه تو پوست گردو!
صبح هم آقا صادق freeشده بودن. بعد گفتن شب میام. منم فعلا دو سه نفر رو گفتم. ترسیدم یادشون بره که رفت! دستم بمونه تو پوست گردو!
آجی این دوستان تئ اتاق چت یعنی چی ؟
آجی انگار اینترنتت قاطی کرده.پستات چهارتایی میاد.
حالا خداروشکر چهارتایی ارسال شد نه هشت تایی
اره نمیدونم چشه امشب
اجی شرمنده انگاری پستم چندتایی ارسال شد .نمیدونم چشه یه بارم مودم رو خاموش روشن کردم سرعت خیلی کمه زودم بستمش ولی ظاهرا چندتایی ارسال شد
اشکالی نداره آجی.
بله داداش تعریف کردن امروز اومده بودن و همچنین ب من گفتن ک یه لوگو دیگه برا اتاق چت بزنم
داداش امروز یکم خسته بود خوابید
تئ اتاق همون توی اتاق هست
خوب صادق که نیست خوابه ، خانم معلم هم که نیومده ، آقا سعید که با ما حرف نمی زنه، منم باید بخوابم ، زود بیدار شم، فیلم ها هم که تموم شد ، ....پس با اجازه همگی خدا حافظی میکنم ، راستی بازم دعوت کنید یه وقتی که همه باشن و باهم راحت صحبت کنیم و یه کم بخندیم دلمان گرفت
خوب صادق که نیست خوابه ، خانم معلم هم که نیومده ، آقا سعید که با ما حرف نمی زنه، منم باید بخوابم ، زود بیدار شم، فیلم ها هم که تموم شد ، ....پس با اجازه همگی خدا حافظی میکنم ، راستی بازم دعوت کنید یه وقتی که همه باشن و باهم راحت صحبت کنیم و یه کم بخندیم دلمان گرفت
من که از خدامه قدیمی ها جمع بشن. ولی نه کسی به حرف من گوش میده نه من میشناسمشون. اونا هم نمیشناسن. یکی از خودتون باید پیشقدم بشین ما هم همراهی میکنیم
خخخخخخخخخخخخ اخیش بالاخره خندیدی ها
آجی این دوستان تئ اتاق چت یعنی چی ؟
ما اصفانیا به تو میگیم تی
خخخخخخخخ