اتاق چت راسخون
عذر می خوام. امشب کمی پرحرفی کردم.
مزاحم شما نمی شوم. راحت باشین.
خدانگهدارتان
همین الآن شماره موبایل و آدرس خانه ات را هر جوری هست از راسخون محو کن واگرنه فردا باید تو حلبی آبادها زندگی کنی :(
خداحافظ.
وای خاک بر سرم مگه من چه کردم ،نکنه داری راست میگی
داداش من تو را رئیس گروه شایعه پراکنی ایران قرار می دم. تا من را تو گونی نکنی ول کن نیستی :(
والا من نمی دونم کوجا شایعه پراکنی کردم ،اگه منظورت قهر کردن با اهالی اتاق چت بود که شایعهذنبود ،خودت قهر کردی رفتی ،من که حرفات را نمی فهمم
داداش من تو را رئیس گروه شایعه پراکنی ایران قرار می دم. تا من را تو گونی نکنی ول کن نیستی :(
والا من نمی دونم کوجا شایعه پراکنی کردم ،اگه منظورت قهر کردن با اهالی اتاق چت بود که شایعهذنبود ،خودت قهر کردی رفتی ،من که حرفات را نمی فهمم
داشتم می رفتم دیدم پست گذاشتی. داداشی گلم عزیزم شوخی کردم. اصلا با خودم بودم.
خدانگهدار
داشتم می رفتم دیدم پست گذاشتی. داداشی گلم عزیزم شوخی کردم. اصلا با خودم بودم.
خدانگهدار
خب بابا یه شکلک بزارم ،دآخه همچین میگی شایعه ایران ،من دست چپ وراستم را هنوز نمیشناسم .خخخخشبت خوش عزیزم ،این قلب بدبخت من با دوتا باطری نیم قلمی کار می کند بعدا سکته می کنم روی قبرم می نوسند شادروان حسین رضایی بر اثر شایعه فوت کرد .خخخ
دوستان شبتون پر از عطر خدا
الماس دعا
اللهم عحل لولیک الفرج
الهی آمین
دوستان شب خوش ،از این به بعد از سلطان وبلاگ نویسان به سلطان شایعه راسخون تغییر لقب می دهم .خخخ
شب خوش
دوستانی که رفتن به سلامت منم دیگه برم .خدانگهدار همگی التماس دعا
| * | بسم الله الرحمن الرحیم | * |
|
امام علی علیه السلام :
فَمَنْ اءَخَذَ بِالتَّقْوى عَزَبَتْ عَنْهُ الشَّدائِدُ؛آن كه تقوا پيشه كند، سختى ها از او دورى گزيند.
نهج البلاغه: خ 189، ص 636
|
||
| * |
التماس دعا
|
* |
سلام به همه صبح دوستان بخیر . طاعات و عبادات قبول باشه
چه اتاق قشنگی ! چه رنگی ! چه منظره ای ! چه طعمی ! فقط یه کولر گازی باید بگیریم
اومدم یه سلامی بدم و برم. سلام.سلام. سلام. فعلا خداحافظ، داداش خدایی کولر داره کنترلش دست آبجی سلماست فکر کنم یه کنترل اضافی داشت اگر کلید اتاق قبلیو داری برو بردار تو گاوصندوق اونجاست
سلام به سید عزیز . کجا ؟؟ تشریف داشتی سید جان . کلید گاو صندوق رو ندارم
سلام به همگی
روزتون بخیر
طاعات و عبادات قبول