اتاق چت راسخون
مرسی آجی نازنین بازمخوبه با همین غیبت یادم هستین
من هر وقت بتونم میام
اجی شما همیشه در قلب اجیا هستین اگه یه ذره با دقت به قلب من گوش کنین صداشو میشنوین که داره شما رو صدا میکنه
من هر وقت بتونم میام
آجی کلا نام کاربری هر کدوم از دوستان چه به عنوان تشکر و چه به عنوان ارسال پست رویت بشه باعث خوشحالی بقیه هست
من هر وقت بتونم میام
اجی شما همیشه در قلب اجیا هستین اگه یه ذره با دقت به قلب من گوش کنین صداشو میشنوین که داره شما رو صدا میکنه
ممنونم آجی مهربون منم شما رو خیلی دوست دارم وهر بار که میام اینجا فقط به خاطر شما
من هر وقت بتونم میام
آجی کلا نام کاربری هر کدوم از دوستان چه به عنوان تشکر و چه به عنوان ارسال پست رویت بشه باعث خوشحالی بقیه هست
ممنونم آجیجان واقعا همینه منم در کنار شما بودن رو خیلی دوست دارم و خیلی برام لذت بخشه
ممنونم آجی مهربون منم شما رو خیلی دوست دارم وهر بار که میام اینجا فقط به خاطر شما
فداییییییییییییییییی داریییییییییییییییییی اجی جون
آجیا چه خلوته نه به شبهای اول نه با حالا
دوستان نمیان ؟
دوستان نمیان ؟
بستگی داره. بعد از شبای احیا دیگه اتاق خلوت شد. فکر کنم همه رفتن تو حس دعا.هنوز برنگشتن
دوستان نمیان ؟
به جز شبای احیا امشب نمیدونم چرا اینجوری خلوته
هرشب که من با وبلاگ و جدول اجابت بندگی بودم همه اینجا بودن حالا امشب که نه وبلاگ خداروشکر بالا میاد
دوستان نمیان ؟
به جز شبای احیا امشب نمیدونم چرا اینجوری خلوته
هرشب که من با وبلاگ و جدول اجابت بندگی بودم همه اینجا بودن حالا امشب که نه وبلاگ خداروشکر بالا میاد
آجی دم در شلوغه امشب. صدا پچ پچشون میاد!
| • | بسم الله الرحمن الرحیم | • |
|
امام باقر علیه السلام :
إنَّ رَسولَ اللّهِ استَقبَلَ بَيتَ المَقدِسِ سَبعَةَ عَشَرَ شَهرا ثُمَّ صُرِفَ إلَى الكَعبَةِ؛
رسول خدا بيت المقدّس را هفده ماه قبله قرار دادند و پس از آن به سمت كعبه برگشتند.
قرب الإسناد ، ص 148
|
||
| • |
التماس دعا
|
• |
سلام صبح بخیر دوستان . تقبل الله
سلام. روز همگی بخیر
طاعات و عبادات قبول
سلام. روز همگی بخیر
طاعات و عبادات قبول