اتاق چت راسخون
خیلی ممنون برادر
یک سوال دیگه درباره ی کتاب رستاخیز داشتم
بنده میخوام این کتابو بخرم اما در فروشگاه سایت، سه تا ازین کتاب هست اگه میشه بگید این سه چه تفاوت هایی باهم دارن ؟
تا اونجایی که من یادمه از دو طریق میشه کتاب رو خریداری کرد.
1- خرید کتاب از طریق حسنه 2- خرید کتاب به صورت نقدی
برای مورد یک فقط اگه حسنه داشته باشین میتونین کتاب رو خریداری کنین و نیازی به پرداخت هزینه نیست ولی برای مورد دوم حسنه نیاز نیست و میتونین با پرداخت هزینه نقدا کتاب رو خریداری کنین
در هر دو روش هزینه ارسال کتاب از طریق پست بر عهده خودتون هست
سلام به دوستان
البته نمیدونم کسی هست یا نه؟
سلام به دوستان
سلام خوب هستین؟
یه سری محسوسن یه سری هم نامحسوس
خیلی ممنون برادر
یک سوال دیگه درباره ی کتاب رستاخیز داشتم
بنده میخوام این کتابو بخرم اما در فروشگاه سایت، سه تا ازین کتاب هست اگه میشه بگید این سه چه تفاوت هایی باهم دارن ؟
تا اونجایی که من یادمه از دو طریق میشه کتاب رو خریداری کرد.
1- خرید کتاب از طریق حسنه 2- خرید کتاب به صورت نقدی
برای مورد یک فقط اگه حسنه داشته باشین میتونین کتاب رو خریداری کنین و نیازی به پرداخت هزینه نیست ولی برای مورد دوم حسنه نیاز نیست و میتونین با پرداخت هزینه نقدا کتاب رو خریداری کنین
در هر دو روش هزینه ارسال کتاب از طریق پست بر عهده خودتون هست
روش سومش هم اینه که کتاب رو نصفش رو قیمتش رو بدین. نصفش با حسنه باشه
سلام به دوستان
سلام.وقت بخیر. طاعات و عبادات قبول. اگه بخاطر حضور من و آجی نازنین نگین اینجا زنونه شده و بمونید هستیم تا نیم ساعت دیگه البته
اجی سلما،این اجی طهمورس چند روزه خیلی مدیریتی میان ومیرن و یاد اجیهاشون هم اصلا نمیکنن .میان ایه هرشب رو میزارن و میرن مثل الان
سمت اجی طهمورس چی بود؟ حسابی میز مدیریت گرفتتشون
اجی سلما،این اجی طهمورس چند روزه خیلی مدیریتی میان ومیرن و یاد اجیهاشون هم اصلا نمیکنن .میان ایه هرشب رو میزارن و میرن مثل الان
فکر کنم آجی از سمتش ناراضی بود.مدیر تالار گردشگری شد. اعتراض هم کردن. از اون شب غیبشون زد.
سلام به دوستان خوب راسخونی
شب همه بخیر
شب همه بخیر
سلاااااااااااااااااااااام اجی گلم .خوب هستین؟چه عجب از اینورا.یکی دو پست بالا داشتم غیبتتون رو میکردم
فکر کنم آجی از سمتش ناراضی بود.مدیر تالار گردشگری شد. اعتراض هم کردن. از اون شب غیبشون زد.
سلام
نه بابا مدیریت چیه ناراحتی چیه
من از این چیزا ناراحت نمیشم
بعدم همون شب من مدیر فروشگاه شدم
بعدشم چند باری اومدم
منتها یکم کار دارم
از پس فردا شاید نتونم بیام
شب همه بخیر
سلام آجی سارا. ذکر خیرت بود.هههه
سلام آجی سلما
همچنین
اتفاقا چند شب پیش دیدم اتاقی هم برای حرفهای خواهرانه راه انداختید. فهمیدم که باید قدر همینجا رو بیشتر بدونم!!
سلام
نه بابا مدیریت چیه ناراحتی چیه
من از این چیزا ناراحت نمیشم
بعدم همون شب من مدیر فروشگاه شدم
بعدشم چند باری اومدم
منتها یکم کار دارم
از پس فردا شاید نتونم بیام
هرجا هستین سالم و سلامت باشین.
سلام آجی سلما
همچنین
اتفاقا چند شب پیش دیدم اتاقی هم برای حرفهای خواهرانه راه انداختید. فهمیدم که باید قدر همینجا رو بیشتر بدونم!!
والا چی بگم؟ اینجا که هستیم همه دم در وایمیسن میگن چون زنونه شده حرف نمیزنیم. میریم جای دیگه اینجا حرف نمیزنن میان گزارش اونجا رو مرور میکنن. بعد میگن دودستگی ایجاد میکنین.تو کل هفته دو ساعت اون تاپیک بازه، همه همون موقع حرفشون میگیره. گرچه علت ایجاد اتاق غیر از این حرفهاست
مرسی آجی نازنین بازمخوبه با همین غیبت یادم هستین
من هر وقت بتونم میام