راسخون

اتاق چت راسخون

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

من بروم ،با اجازه ی همگی ،خدانگهدارتان باشد ،بدرود

شب بر همه خوش ونیک وپروردگاری باید

زندگیتان لحظه به لحطه پر از نور ورحمت پروردگار مهربان

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

چشم آجی‌جون دعا کنید  هیچ  وقت اون روز نیاد  

سلام آجی طهمورث. نماز و روزتون قبول باشه.

ببخشید فضولی می کنم اون روز قراره چه اتفاقی بیفته؟ طوری بیان کردید نگرانتان شدیم.

|
|

قراره یارانه ها حذف کنن. فکر خرج و این چیزا نباش که باید بعدش گدایی کنی :-(

نه بابا از جیب روابط خصوصی نه ببخشید روابط عمومی دارم خرج اتاق می کنم .خخخ

هیچ کجا چیزی را رایگان نمی دن. حتی این شایعه سامسونگ در وایبر هست که دروغ هستش.

فردا آقای کیانی با یک فاکتور جیب های جنابعالی را خالی می کنند :-D

مهندس کیانی ،ده میلیون بودجه برای وسایل اتاق دادند              دومیلیون برای لوستر ،دومیلیون برای دزدگیر ودوربین مدار بسته ،پانصد هزار تومن برای کلیدهای در،پانصد هزار تومن برای گچ کاری این شد پنج میلیون ،دومیلیون هم برای رنگ اتاق وپنجرهای دوجداره ،این هفت میلیون ،سه میلیون دیگه می موند که می گذارم تو گاو صندوق اتاق برای فصل پاییز باید وسایل گرمایشی برای اتاق بخرم .خخخخخدانگهدارت

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

وااااااای   دوستان قضیه  این  هدیه  گوشی  سامسونگ  دروغه    همش  کار هکراس   اگه پیج رو ادد کنین  تمام گوشیتون  هک‌میشه   

لطفا هر پیجی  رو ادد نکنید 

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

خوبی امیر حسین؟

بهانه چیه خب؟

منکه نگفتم چیز خاصیه حالا

|
|

وااااااای   دوستان قضیه  این  هدیه  گوشی  سامسونگ  دروغه    همش  کار هکراس   اگه پیج رو ادد کنین  تمام گوشیتون  هک‌میشه   

عجب جوک هاشم در اومد

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

چشم آجی‌جون دعا کنید  هیچ  وقت اون روز نیاد  

سلام آجی طهمورث. نماز و روزتون قبول باشه.

ببخشید فضولی می کنم اون روز قراره چه اتفاقی بیفته؟ طوری بیان کردید نگرانتان شدیم.

سلام  آقا  امیر حسین   طاعات  قبول  نگران  نباشین  فقط دعا کنید  اگه  اون روز  اتفاق  افتاد  و من خداحافظی   کردم  برام دعا  کنید  نگران نباشین

|
|

مهندس کیانی ،ده میلیون بودجه برای وسایل اتاق دادند              دومیلیون برای لوستر ،دومیلیون برای دزدگیر ودوربین مدار بسته ،پانصد هزار تومن برای کلیدهای در،پانصد هزار تومن برای گچ کاری این شد پنج میلیون ،دومیلیون هم برای رنگ اتاق وپنجرهای دوجداره ،این هفت میلیون ،سه میلیون دیگه می موند که می گذارم تو گاو صندوق اتاق برای فصل پاییز باید وسایل گرمایشی برای اتاق بخرم .خخخخخدانگهدارت

همین الآن شماره موبایل و آدرس خانه ات را هر جوری هست از راسخون محو کن واگرنه فردا باید تو حلبی آبادها زندگی کنی :(

خداحافظ.

|
|

همین الآن شماره موبایل و آدرس خانه ات را هر جوری هست از راسخون محو کن واگرنه فردا باید تو حلبی آبادها زندگی کنی :(

خداحافظ.

وای خاک بر سرم مگه من چه کردم ،نکنه داری راست میگی

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
آجی نازنین ثامنه دردانه. فعلا سعیم اینه تا وقتی شما هستین بیام. در حد توان. البته بعد از ماه مبارک نمیدونم چی پبش میاد. ولی بخاطر شما اگر هم برم، سر میزنم. یه دونه آجی دردانه که بیشتر ندارم.
|
|

هر روز کلاهبرداری :(

با احساسات و زندگی مردم بازی می کنن :(

امروز به من پیام دادن که پیج امیر ت ت ل و را اد کنم :(

واقعا نمی دونم ما را اینا چی فرض کردن؟ :(

|
|

سلام

خوبی امیر حسین؟

بهانه چیه خب؟

منکه نگفتم چیز خاصیه حالا

ممنون گلم، نمی خواستم در این مورد صحبت کنم. کاش شهاب سنگ وسط کاخ سفید می خورد :-D

|
|

خداحافظ.

وای خاک بر سرم مگه من چه کردم ،نکنه داری راست میگی

داداش من تو را رئیس گروه شایعه پراکنی ایران قرار می دم. تا من را تو گونی نکنی ول کن نیستی :(

|
|

سلام  آقا  امیر حسین   طاعات  قبول  نگران  نباشین  فقط دعا کنید  اگه  اون روز  اتفاق  افتاد  و من خداحافظی   کردم  برام دعا  کنید  نگران نباشین

انشاءالله همه روزها برایتان عید باشه.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

آجی نازنین ثامنه دردانه. فعلا سعیم اینه تا وقتی شما هستین بیام. در حد توان. البته بعد از ماه مبارک نمیدونم چی پبش میاد. ولی بخاطر شما اگر هم برم، سر میزنم. یه دونه آجی دردانه که بیشتر ندارم.

فداییییییییییییییی داریییییییییییییی اجی جونم.