اتاق چت راسخون
سلام. برای چی؟ نشون بدن که چی بشه؟ به زور حرفشون بیارین؟
به نظر من انجمن راسخون باید به روز باشد ،می توند کلید فعال نبودن کاربرانی که نمی خواهند آنلاینشون نشون داده بشه گذاشته بشه در تنظیمات پروفایلشون ،هرچی باشد بهتره چون آدم می فهمه که چقدر کاربر فعال اند یا نه
کاربر فعال رو از ارسال پستها میشه تشخیص داد نه آنلاین بودن. من خیلی وقتها ترجیح میدم بدون وارد شدن به نام کاربری در انجمن حضور داشته باشم. اون وقت به من نمیگن فعال!
واااااای سلام آجی ثامنه جون. خوبی؟ چند روزه باهات حرف نزدم. عبادتهات قبول.
سلاااااااااااااااااااام اجی گلم .خداروشکر به خوبی شما منم خوبم .من فقط یه دیشب نیومدم ،چند روز حساب میشه
من با خط ایرانسل تایپیدن وارسال پست سخته لذا تا شش دقیقه دیگه میرم ،فقط اومدمذاز سرزمین فارس سلامی عرض کنم خدمت دوستان ،چه کنم من حسین یک معتاد به اتاق چت راسخون .خخخ
سلام به همگی،
سلام اجی جون خوش اومدیم .چون منم الان اومدم
سلام به همگی،
سلام آجی فاطمه سادات.فعلا در دستور کار مسئولین نیست. آنلاین بودن فقط در صورتی به کار میاد که چت آنلاین وجود داشته باشه. برای این اتاق چت به هیچ وجه کاربرد نداره.
سلام. برای چی؟ نشون بدن که چی بشه؟ به زور حرفشون بیارین؟
به نظر من انجمن راسخون باید به روز باشد ،می توند کلید فعال نبودن کاربرانی که نمی خواهند آنلاینشون نشون داده بشه گذاشته بشه در تنظیمات پروفایلشون ،هرچی باشد بهتره چون آدم می فهمه که چقدر کاربر فعال اند یا نه
کاربر فعال رو از ارسال پستها میشه تشخیص داد نه آنلاین بودن. من خیلی وقتها ترجیح میدم بدون وارد شدن به نام کاربری در انجمن حضور داشته باشم. اون وقت به من نمیگن فعال!
چی بگم آجی ،این آنلاین بودن باید باشد نمیشه که ،به نظر من مخالفت نکنید حالا که به حرف که پس از تلاش های مکرر دارند به حرف گوش می کنند بگذارید ومخالفت نکنید لطفا وگرنه با آر پی جی میرم راسخون .خخخخ
واااااای سلام آجی ثامنه جون. خوبی؟ چند روزه باهات حرف نزدم. عبادتهات قبول.
سلاااااااااااااااااااام اجی گلم .خداروشکر به خوبی شما منم خوبم .من فقط یه دیشب نیومدم ،چند روز حساب میشه
آجی دو شب نیومدین. میشه سه روز. شب بیست و سوم که من نبودم. دیشب هم نبودین. امروز هم اومدین من نبودم. شد سه روز. خیلیه ها!
سلام به همگی،
سلام اجی جون خوش اومدیم .چون منم الان اومدم
سلام آجی،خوبین؟خوش اومدین من زودتر اومدم
سلام به همگی،
سلام آجی فاطمه سادات.فعلا در دستور کار مسئولین نیست. آنلاین بودن فقط در صورتی به کار میاد که چت آنلاین وجود داشته باشه. برای این اتاق چت به هیچ وجه کاربرد نداره.
آره خوب شاید... البته منم بیشتر منظورم چت آنلاین بود...
خب کم کم باید مرخص شوم ،فرشون اومد سلامم را برسونید عصری اومدم پست ارسال کردم ولی نمی دونم چرا تو اتاق چت نیومد
خوشحال شدم
آجی ها خدانگهدارتون
آجی دو شب نیومدین. میشه سه روز. شب بیست و سوم که من نبودم. دیشب هم نبودین. امروز هم اومدین من نبودم. شد سه روز. خیلیه ها!
راست میگین .من دیگه حرفی ندارم
راست میگین .من دیگه حرفی ندارم
محاسبه ام درسته. خب چه خبر؟ خوش میگذره؟
بی خیال. من تصمیم گرفتم دیگه در مورد هیچ موضوعی نه موافقت کنم نه مخالفت. نظرتون محترم. تلاشتون رو بکنید. اگه یه وقتی کسی از من نظر پرسید نظرم رو میگم. بگذرید از موضوعی که ربطی به من نداره
جوان ام ونادان یه وقت بحث شروع میشه ،منم که جوان ام ،اصن هرکاری می خوان برند انجام بدند من که دیگه مدیر نیستم ،یه کاربر عادی ام ،اینم که امشب اومدم به خاطر اعتیاد به اتاق چت بود بازهم عذرخواهی بابت سخنان دوشب پیش ام