اتاق چت راسخون
اصلااز شما باید به عنوان سلطان شادیها در برنامه خندوانه دعوت کنند .خخخ
فک کنم الان برم استعفاموبنویسم بهتره حوصله زنگه راسخونوندارم،کاربرای برتررواعلام میکنم آخره ماه،امادیگه نخواهم بود.
فک کنم الان برم استعفاموبنویسم بهتره حوصله زنگه راسخونوندارم،کاربرای برتررواعلام میکنم آخره ماه،امادیگه نخواهم بود.
والا مسلما باید اعلام کنند سه ماهه اول سال را ولی خبری نیست ،به هرحال منم تا ده تیر بودم
والا مسلما باید اعلام کنند سه ماهه اول سال را ولی خبری نیست ،به هرحال منم تا ده تیر بودم
الان که بیستمه،من دیگه توانایی ندارم هرچی دوست دارن بدن.خدانگهدارهمگی
الان که بیستمه،من دیگه توانایی ندارم هرچی دوست دارن بدن.خدانگهدارهمگی
منم همینطوری هرچی دوست دارند بدند خدانگهدارشب خوش
مگه نمیدونی ۴ماهه کاربرای برتربدنیامیان؟حخخخ
| • | بسم الله الرحمن الرحیم | • |
|
امام صادق علیه السلام :
لا تَسْتَصْغِرْ مَوَدَّتَنا فَاِنَّها مِنَ الْباقياتِ الصّالِحاتِ؛
دوستى ما را دستكم نگيريد، كه از باقياتِ صالحات (كارهاى خير ماندگار) است.
بحار الأنوار: ج 24، ص 304، ح 16
|
||
| • |
التماس دعا
|
• |
سلام به همه دوستان گرامی . صبح بخیر . امیدوارم از شبهای قدر نهایت استفاده رو بُرده باشین
سلام آبجی نازنین . ساعت چنده ؟؟ ساعت خواب
سلام ساعت دو هستش و ساعت کاری شما تموم شد به سلامت
من که تو سایت بودم.
بعدا یه نگاهی به جدول اسم فامیل بندازین .یه چندتا سوتی کوچیک رو من پیدا کردم ولی چون شما تخصصتون اینه گفتم یه نگاهی بندازین ببینین میتونین امتیاز کسی رو از چنگش در بیارین یانه
سلام آبجی نازنین . ببخشید این پست شما رو امروز دیدم . آره جدول رو نیگاه کردم باز رفتم اعتراض کردم دلم خنک شد
حیف شد آجی.
من این زمان مسافرت بودم و شرکت نکردم والا تو همش اول میشدم.
اجی از دست شما
اگرم اول میشدین فایده ای نداشت این اقای خدایی که من میشناسم شما رو هم از سکوی اول میکشیدن پایین :-)
آبجی سکوی اول مختص منه فقط من
حیف شد آجی.
من این زمان مسافرت بودم و شرکت نکردم والا تو همش اول میشدم.
اجی از دست شما
اگرم اول میشدین فایده ای نداشت این اقای خدایی که من میشناسم شما رو هم از سکوی اول میکشیدن پایین :-)
حالا آقای خدایی باز ساکتن. من تاپیک اعتراضات رو میبینم بعضی ها برای هر مسابقه پیام میدن و اعتراض می کنن.
آره والا . من فقط برای این مسابقه اعتراض میکنم اونم به خاطر اون امتیازش نیست به این خاطر اعتراض میکنم تا صدای خود را به گوش جهانیان برسانم !!
حالا آقای خدایی باز ساکتن. من تاپیک اعتراضات رو میبینم بعضی ها برای هر مسابقه پیام میدن و اعتراض می کنن.
ایشون فکر کنم از طریق صندوق پیام اعتراض میکنن. کارت شارژ من فکر کنم از این طریق از چنگم در اومد :-)
اره واقعا اعتراض بعضیا جالبه
نه خدایییش من اصلا به بقیه کاربرا کاری ندارم . یه بار گفتم تو مسابقه با حرف الف بود که دو تا سوتی دیدم ولی چیزی نگفتم تا امتیاز اون دو نفر کم نشه . کارت شارژ شما هم من باعث نشدم. آبجی هنوز منو نشناختین ؟ اییییییییییشششش
سلام صبح بخیر دوستان عزیزم
سلام آبجی معصومه صبح بخیر . تقبل الله
سلام آبجی معصومه صبح بخیر . تقبل الله
ممنون دوست عزیز طاعات شما هم قبول باشه