راسخون

اتاق چت راسخون

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

اصلااز شما باید به عنوان سلطان شادیها در برنامه خندوانه دعوت کنند .خخخ

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

فک کنم الان برم استعفاموبنویسم بهتره حوصله زنگه راسخونوندارم،کاربرای برتررواعلام میکنم آخره ماه،امادیگه نخواهم بود.

|
|

فک کنم الان برم استعفاموبنویسم بهتره حوصله زنگه راسخونوندارم،کاربرای برتررواعلام میکنم آخره ماه،امادیگه نخواهم بود.

والا مسلما باید اعلام کنند سه ماهه اول سال را ولی خبری نیست ،به هرحال منم تا ده تیر بودم

farshon کاربر طلایی1
|
|

والا مسلما باید اعلام کنند سه ماهه اول سال را ولی خبری نیست ،به هرحال منم تا ده تیر بودم

الان که بیستمه،من دیگه توانایی ندارم هرچی دوست دارن بدن.خدانگهدارهمگی

|
|

الان که بیستمه،من دیگه توانایی ندارم هرچی دوست دارن بدن.خدانگهدارهمگی

منم همینطوری هرچی دوست دارند بدند خدانگهدارشب خوش

farshon کاربر طلایی1
|
|

مگه نمیدونی ۴ماهه کاربرای برتربدنیامیان؟حخخخ

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
بسم الله الرحمن الرحیم

امام صادق علیه السلام :
لا تَسْتَصْغِرْ مَوَدَّتَنا فَاِنَّها مِنَ الْباقياتِ الصّالِحاتِ؛
دوستى ما را دست‏كم نگيريد، كه از باقياتِ صالحات (كارهاى خير ماندگار) است.
بحار الأنوار: ج 24، ص 304، ح 16

• دعای روز ماه مبارک رمضان 
أَللّـهُمَّ اِنّى أَسْئَلُكَ فيهِ ما يُرْضيكَ وَ أَعُـوذُ بِـكَ مِمّـا يُـؤْذيـكَ وَ أَسْئَلُكَ التَّوْفيقَ فيهِ لاَِنْ‏ اُطيعَكَ وَ لاأَعْصيَكَ يـا جَـوادَ السّـآئِلينَ.
«خدايا در اين روز، از تو آن را مى‏خواهم كه خشنودت كند، و به تو پناه مى‏برم از آنچه مايه اذيّت و خشم توست، و از تو، توفيق اطاعت، و تركِ معصيت مى‏طلبم، اى بخشنده و عطاكننده سؤال كنندگان».

التماس دعا

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه دوستان گرامی . صبح بخیر . امیدوارم از شبهای قدر نهایت استفاده رو بُرده باشین

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

سلام آبجی نازنین . ساعت چنده ؟؟ ساعت خواب التماس دعا

سلام ساعت دو هستش و ساعت کاری شما تموم شد به سلامت

من که تو سایت بودم.

بعدا یه نگاهی به جدول اسم فامیل بندازین .یه چندتا سوتی کوچیک رو من پیدا کردم ولی چون شما تخصصتون اینه گفتم یه نگاهی بندازین ببینین میتونین امتیاز کسی رو از چنگش در بیارین یانه

سلام آبجی نازنین . ببخشید این پست شما رو امروز دیدم . آره جدول رو نیگاه کردم باز رفتم اعتراض کردم دلم خنک شد من امتیاز خودمو میخوام

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

حیف شد آجی.

من این زمان مسافرت بودم و شرکت نکردم والا تو همش اول میشدم. 

اجی از دست شما

اگرم اول میشدین فایده  ای نداشت این اقای خدایی که من میشناسم شما رو هم از سکوی اول میکشیدن پایین :-)

آبجی سکوی اول مختص منه فقط من

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

حیف شد آجی.

من این زمان مسافرت بودم و شرکت نکردم والا تو همش اول میشدم. 

اجی از دست شما

اگرم اول میشدین فایده  ای نداشت این اقای خدایی که من میشناسم شما رو هم از سکوی اول میکشیدن پایین :-)

حالا آقای خدایی باز ساکتن. من تاپیک اعتراضات رو میبینم بعضی ها برای هر مسابقه پیام میدن و اعتراض می کنن.

آره والا . من فقط برای این مسابقه اعتراض میکنم اونم به خاطر اون امتیازش نیست به این خاطر اعتراض میکنم تا صدای خود را به گوش جهانیان برسانم !! 

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

حالا آقای خدایی باز ساکتن. من تاپیک اعتراضات رو میبینم بعضی ها برای هر مسابقه پیام میدن و اعتراض می کنن.

ایشون فکر کنم از طریق صندوق پیام اعتراض میکنن. کارت شارژ من فکر کنم از این طریق از چنگم در اومد :-)

اره واقعا اعتراض بعضیا جالبه

نه خدایییش من اصلا به بقیه کاربرا کاری ندارم . یه بار گفتم تو مسابقه با حرف الف بود که دو تا سوتی دیدم ولی چیزی نگفتم تا امتیاز اون دو نفر کم نشه . کارت شارژ شما هم من باعث نشدم. آبجی هنوز منو نشناختین ؟ اییییییییییشششش 

masomezare4 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3091
|

سلام صبح بخیر دوستان عزیزم

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

سلام صبح بخیر دوستان عزیزم

سلام آبجی معصومه صبح بخیر . تقبل الله

masomezare4 کاربر طلایی2