راسخون

اتاق چت راسخون

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|

سلام خدمت شما

طاعات و عباداتتون قبول حق

و همچنین.ممنون

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان راسخونی.

همه خوبن

من همش دو هفته نبودمااا

چه اتفاقایی که نیوفتاده

سلام،قبول باشه نماز روزه هاتون.

ممنون

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

آجی فاطمه با اجازه از حضورتون مرخص بشم.

امشب حتما برام دعا کنید. 

روز خوش

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

سلام وقت همه دوستان بخیر . امشب میرم حرم و نائب الزیاره همه دوستان هستم

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

آجی فاطمه با اجازه از حضورتون مرخص بشم.

امشب حتما برام دعا کنید. 

روز خوش

ببخشید اینقد با تاخیر جواب دادم،صبح زود بیدارشدم الان خوابم برد...بسلامت آجی چشم حتما دعا میکنم شمام منو خیلی دعا کنید

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

سلام وقت همه دوستان بخیر . امشب میرم حرم و نائب الزیاره همه دوستان هستم

سلام آقای خدایی...واقعا سعادت میخاد امشب تو حرم بودن.التماس دعا

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

سلام به دوستان خوب راسخونی ...

امشب از همگی التماس دعا دارم ..برای همدیگه دعا کنیم ....

براتون شبی بانشاط و پر از استجابت آرزومندم ....

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام خدمت اتاق چتی ها

در اینجا برخود واجب می دانم پست های دشب ودیروزام را خواندم ودیدم اشتباه از طرف من بوده ودوموضعی که به من ربطیی نداشت ،در موردش بحثیدم اشتباه از من بود ،لذا کمال وتمام از آبجی سلما که خاطرشان را آزارده وناراحت نمودم کمال عذر خواهی را دارم 

با سپاس وموفقیت روز افزون 

دوستدار همه ی اتاق چتی ها حسین رضایی 

التماس دعا در این شب عزیز 

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

خورزو خان در اقدامی غیر مسلحانه ،تالار کامپیوتر واطلاعات فناوری را از صفحه اصلی انجمن ها محو نموده است 

liasam کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1143
|
سلام بر همراهان ماه خدا. در آستانه آخرين شبي که احتمال قدر در آن است يعني شب 23 رمضان هستيم. ضمن درخواست بهترين مقدرات و سرنوشت ها براي شما دوستان عزيز به سراغ يک امتياز و يک برنامه ديگر مي رويم: /\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ شب قدر يعني شب سرنوشت، شبي که خداوند با توجه به اعمال اختياري بندگان سرنوشت يک ساله آنان را رقم مي زند و ملائکه در آن شب بر حجت خدا که در زمان ما بقية الله الاعظم حضرت مهدي ارواحنا فداه هستند نازل شده و اين سرنوشت را به امضاي حضرت مي رسانند. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ از امتيازات ماه مبارک رمضان اين است که چنين شب با عظمتي را در خود دارد. که با توجه به برخي روايات، آن شب، شب 23 ماه مبارک رمضان است. .................................................................................... امام سجاد عليه السلام در دعاي 44 صحيفه سجاديه، با اين بيان به اين حقيقت اشاره مي فرمايند: «حمد و سپاس مخصوص خداوندي است که يکي از راه هاي رسيدن به رضاي خود را ماه رمضان قرار داد.سپس برتري داد يکي از شب هاي اين ماه را بر هزار ماه و آن شب را «شب قدر» ناميد که ملائکه و روح در آن شب از هر طرف نازل مي شوند. آن شب داراي سلامت و برکت است تا طلوع فجر و صبحگاهان و درود خداوند تا صبح در آن شب بر هر که بخواهد نازل مي شود» ..............................,..................................................... برنامه بيست و سوم: کسب آمادگي براي درک شب قدر آداب و اعمال شب قدر را در کتابهاي دعا مي خوانيد. اما اعمالي است که انجام آن ها توفيق درک بهتر و پربارتر اين شب را به ما مي دهد به عنوان نمونه با مرور بر روايتي زيبا چند عمل مناسب در اين ساعات نوراني را يادآور مي شويم: پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله فرمودند: حضرت موسي به پيشگاه الهي عرض کرد: «پروردگارا! دوست دارم از مقرّبان تو باشم» خداوند فرمود: «مقام قُرب من براي کسي است که شب قدر را بيدار بماند» .......................... حضرت موسي: «پروردگارا! طالب رحمت تو هستم» خداوند: «رحمت من شامل کساني است که در شب قدر به نيازمندان رحم کنند»............................................ حضرت موسي: «پروردگارا! مي خواهم در قيامت به سلامت از صراط عبور نمايم» خداوند: «اين توفيق شامل حال کسي است که در شب قدر صدقه اي دهد»............................... حضرت موسي: «پروردگارا! طالب درختان و ميوه هاي بهشتي هستم». خداوند: «اين نعمت براي کسي است که در شب قدر تسبيح و ذکر بگويد»............................... حضرت موسي: «پروردگارا! مي خواهم از آتش جهنم نجات يابم». خداوند: «اين مقام براي کسي است که در شب قدر استغفار نمايد»...,........................... حضرت موسي: «پروردگارا! مي خواهم از من راضي باشي خداوند: «رضايت من براي کسي است که در شب قدر 2 رکعت نماز بخواند» ..,,,,,,,,,.,,,...... التماس دعا
amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام

خدمت دوستان گل

طاعات و عبادادتون قبول باشه

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

امام کاظم علیه السّلام فرمودند:

بر شما باد دعا کردن ؛ چرا که دعا برای خدا و درخواست از خدا بلا را برگرداند [حتی] در حالی که تقدیر و قضا شده باشد و جز امضای آن باقی نمانده بشد. پس هرگاه از خداوند عزوجل دعا و درخواست شد، بی درنگ بلا را برگرداند.

الكافي : ج 2 ص 472 ح 3

در کتاب کوثر قرآن نوشته ی حجت الاسلام و مسلمین محسن قرائتی به این نکته اشاره شده که: طول شب قدر، یک شب کامل کره ی زمین است که 24 ساعت می شود، نه آنکه مخصوص مکان خاصّی همچون مکّه و آن هم به میزان 8 ساعت شب آن منطقه باشد. چنانکه مراد از روز عید فطر، یک روز کامل کره ی زمین است که شامل همه نقاط و مناطق می شود.

پس هم اکنون از برکت آن بهره ای ببریم...

سلام به همگی. طاعات و عبادات همگی قبول باشه.

فقط آمدم جملات بالا را بنویسم و بروم. خدانگهدار

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

با سلام

خدمت دوستان گل

طاعات و عبادادتون قبول باشه

سلام آقای امیر علی...

قبول حق باشه همچنین

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام به همگی. روزتون بخیر

طاعات و عبادات قبول

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
* بسم الله الرحمن الرحیم *

امام سجاد علیه السلام :
المؤمنُ مِن دُعائهِ ‏على ثلاثٍ: إمّا أن يُدَّخَرَ لَهُ، و إمّا أن يُعَجَّلَ لَهُ، و إمّا أن يُدْفَعَ عَنهُ بَلاءٌ يُريدُ أن يُصِيبَهُ؛دعاى مؤمن از سه حال خارج نيست:
يا برايش ذخيره مى‏ گردد،
يا در دنيا برآورده مى‏ شود،
يا بلايى را كه مى‏ خواهد به او برسد، دفع مى ‏شود.
تحف العقول، ص 280

* دعای روز ماه مبارک رمضان *
أَللّـهُمَّ اغْسِلْنى فيهِ مِنَ الذُّنُوبِ وَ طَهِّـرْنى فيـهِ مِـنَ الْعُـيُوبِ وَ امْتَحِنْ قَلْبى فيهِ بِتَقْوَى الْقُلُوبِ يـا مُقيـلَ عَثَـراتِ الْمُذْنِبـينَ.
«خدايا امروز، مرا از گناهان بشوى، و از عيب‏ها و نقص‏ها پاكم كن، و دلم را با «تقواى قلب» بيازماى، (رتبه تقواى قلبها، عطا كن) اى پوزش‏پذير خطاهاى گنهكاران».

*
التماس دعا
*