راسخون

اتاق چت راسخون

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام به درو دیوار اتاق چت /ای با با حالارفتید در اناق چت خودتون /چرا برقای این اتاقو خواموش کردید /جدا تو تاریکی سلام کنی کسی جوابتو نده ترس داره خدا نگهدار درو دیوار .

سلام حاج اقا.ما هردو اتاق رو داشتیم کنترل میکردیم منتهی کسی نیومد ما هم جمعمون تو اتاق بغلی جمع بود

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

حاج آقا سلام ،استعفای من بهانش درس خوندن بود ،چهار تا دلیل دارد ،تازگیا اتاق چت هم سه چهارساعته به دلیل پنجمم اضافه شده

وخیزید در این اتاق چت را گل بگیرید

|
|

سلام حاج آقا.عبادات قبول خداییش دو ساعت در هفته برای گفتگوی خواهرونه وقت زیادی نیست.اونایی که اعتراض میکنن که هر شب جمع اتاق چت فقط آجی ها هستند و حرف نمیزنند به این بهانه! این دو ساعت رو غنیمت بشمرن.

اگه کسی اعتراض کند حاج آقا میشد فتنه گره راسخونی ،عجب!

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
آقای رضایی ازتون پرسیدم از قضیه صبح اطلاع دارین گفتین نه! پس قضاوت نکنید.خود حاج آقا در جریان اتفاق امروز اتاق بودند. از دوستتون بپرسید دلیل ناراحتی و جنجال امروز رو. به خدا من نمیخوام ادامه بدم. نمیذارین
|
|

به جای هی چت کردن ووقت هدر دادن ،خوبه بعضی ها به فکر ایده های جدید باشد ،چون اتاق چت در راس امور کاربران هست وبا این کار می توان با پیاده کردن ایده راسخون را فعال کرد

|
|

آقای رضایی ازتون پرسیدم از قضیه صبح اطلاع دارین گفتین نه! پس قضاوت نکنید.خود حاج آقا در جریان اتفاق امروز اتاق بودند. از دوستتون بپرسید دلیل ناراحتی و جنجال امروز رو. به خدا من نمیخوام ادامه بدم. نمیذارین

خب توضیح بدین مگه امیر حسین قتل کرده تو اتاق چت ومن خبر ندارم

salma57 کاربر طلایی1
|
|

به جای هی چت کردن ووقت هدر دادن ،خوبه بعضی ها به فکر ایده های جدید باشد ،چون اتاق چت در راس امور کاربران هست وبا این کار می توان با پیاده کردن ایده راسخون را فعال کرد

خب برین ایده بدین. من جلوی ایده های شما رو گرفتم؟
salma57 کاربر طلایی1
|
|
از خودشون هم نپرسیدین.مشخصه بدون اطلاع هرچی تهمت دارین امشب سر من خالی میکنید. راحته نه! لازم نمیدونم مساله ای که تموم شده رو دوباره بازش کنم
|
|

خب برین ایده بدین. من جلوی ایده های شما رو گرفتم؟

ناسلامتی شما مدیر هستید نه عمه من

|
|

از خودشون هم نپرسیدین.مشخصه بدون اطلاع هرچی تهمت دارین امشب سر من خالی میکنید. راحته نه! لازم نمیدونم مساله ای که تموم شده رو دوباره بازش کنم

خب گفت سر آمارگیر بوده ،ولی توضیح نداد ضمن اینکه من به شما تهمت نزدم

salma57 کاربر طلایی1
|
|
اینقدر ایده ایده میکنید این همه برنامه در ماه رمصان داره در تالارهای مختلف برگزار میشه تو کدومش شرکت کردین؟ به جز من و آجی و آقای خدایی کسی دیگه هست ادعا کنه به همه برنامه های ماه رمضان سر میزنه و شرکت میکنه! اعتراضتون اصلا وارد نیست. خدا میدونه کی بهتون حرف زده شدین نماینده با من بحث راه انداختین.
|
|

ببخشید آجی سلما اینا میگم ولی شما دارید احیانان تفرقه راه می اندزید بین مردها وداداشای راسخون با ایجاد اتاق چت حرف های خواهرانه

|
|

اینقدر ایده ایده میکنید این همه برنامه در ماه رمصان داره در تالارهای مختلف برگزار میشه تو کدومش شرکت کردین؟ به جز من و آجی و آقای خدایی کسی دیگه هست ادعا کنه به همه برنامه های ماه رمضان سر میزنه و شرکت میکنه! اعتراضتون اصلا وارد نیست. خدا میدونه کی بهتون حرف زده شدین نماینده با من بحث راه انداختین.

ایده معرفی تالار های مختلف را دادم ،کو شما که اجرا نمی کنید فقط مشغول حرف های خواهرانه هستید ،بعله ،بعدشم من نه نقاشی بلدم بکشم نه دست خط دارم ،اصن من آدم نیستم که یه آدم بی شعورم خوب شد

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

سلآم به دوستان

وقت بخیر

salma57 کاربر طلایی1
|
|
من گفتم شما نقاشی بکشین؟