اتاق چت راسخون
کم کم رفع زحمت کنم. خدانگهدار همگی
سلام ویژه کنم به آقا امین و آجی فاطمه.
علیک سلام آقای خداپرست...
خیلی به شما زحمت دادم. اگر استادتان جواب نمی دهد اشکالی ندارد.
من فقط یه ایمیل زدم همین،دیگه اینکه چرا جواب نمیده رو نمیدونم،بسلامت
کم کم رفع زحمت کنم. خدانگهدار همگی
خدانگهدار
این شعر هدیه با اعضا اتاق چت
اناقی مملو از عشق به مولا
که دل را می برد تا عرش اعلا
الهی زائر صحن نجف شه
مدیر این اتاق با کل اعضا
الهی زائر صحن نجف شه
مدیر این اتاق با کل اعضا
عالی بود،ممنون
چراعاقل کندکاری که بعداآوردسخن بزرگانی؟
چقدر حدیث و سخن برای بخشش گذاشته شده!!!
خدا به خیر کنه.
اگه فقط من باید ببخشم که بخشیدم! همین که جواب پستی رو بدم یعنی دارم دوستانه بحث میکنم.
شرمنده از همه دوستان که خاطرشون بخاطر حرف های من مکدر شد.
الهی زائر صحن نجف شه
مدیر این اتاق با کل اعضا
ممنون آقا امین.
شعرتون واقعا چسبید.
کاش لایق زیارت بشیم!
ازبحثه دیگران ماهم ناراحت میشیم،نکنیداین کارارو.
علیک سلام.
طاعات و عبادات شما هم قبول
آجی ببخشید اون کلیپه که درست کردم عکسا دقیقا وقتی تموم میشه که آهنگش هم تموم میشه،حالا اگه بخوام عکسارو بیشتر کنم آهنگ نداره چیکار کنم؟؟
آجی ببخشید اون کلیپه که درست کردم عکسا دقیقا وقتی تموم میشه که آهنگش هم تموم میشه،حالا اگه بخوام عکسارو بیشتر کنم آهنگ نداره چیکار کنم؟؟
خب آهنگ طولانی تری انتخاب کن. یا اینکه یه تیکه از آهنگ که به آخرش بخوره رو دوباره تکرار کن. یا همون آهنگ رو از اول بذار. به آخر عکس هات که رسیدی آهنگ رو کات بزن و اضافیش رو حذف کن. کات یا قیچی نداره تو ابزارها؟
البته اگه میخوای بدون کلام باشه فکر نکنم اشکالی داشته باشه که عکس ها رو فقط بگذاری.
امتحان کردی؟
علیک سلام.
طاعات و عبادات شما هم قبول
سلام
ببخشیدناراحت شدم بدون کفش اومدم وسطه حرفها،تاصبح بیداربودم خسته ام گفتم پاسخ سلامتونوباپست بزنم چون ازتشکرمتنفرید.وهمچنین قبول باشه
خب آهنگ طولانی تری انتخاب کن. یا اینکه یه تیکه از آهنگ که به آخرش بخوره رو دوباره تکرار کن. یا همون آهنگ رو از اول بذار. به آخر عکس هات که رسیدی آهنگ رو کات بزن و اضافیش رو حذف کن. کات یا قیچی نداره تو ابزارها؟
البته اگه میخوای بدون کلام باشه فکر نکنم اشکالی داشته باشه که عکس ها رو فقط بگذاری.
امتحان کردی؟
سلام
ببخشیدناراحت شدم بدون کفش اومدم وسطه حرفها،تاصبح بیداربودم خسته ام گفتم پاسخ سلامتونوباپست بزنم چون ازتشکرمتنفرید.وهمچنین قبول باشه
من گفتم از تشکر متنفرم؟؟
من خودم قانون گذاشتم که تشکر رو به عنوان جواب سلام قبول کنید. ولی عده ای قبول ندارند!
خیلی وقتها دیگران بحث می کنند و من ناراحت میشم. سکوت می کنم.
البته من قبل از پست شما عذرخواهی کردم.
باز هم عذرخواهی منو بپذیرین.
سعی می کنم از این بعد در مورد موضوعی که مدنظر شما و دیگر دوستان نباشه در اتاق چت بحث نکنم.